בעיה | הצילו !!!!!!!!! נשלחים מחשבוני מיילים שלא שלחתי מעולם !!!!
-
תקשיבו זה לא סוד שאני חובב את הפורום הזה ומשוטט בו הרבה ולפעמים עושה דברים שאני לא מבין
האם יתכן שבאחד הורדות /אפלקציות וכו' מישהו פלש לחשבוני ???? -
א אום אני חומה סימן נושא זה כשאלה
-
תקשיבו זה לא סוד שאני חובב את הפורום הזה ומשוטט בו הרבה ולפעמים עושה דברים שאני לא מבין
האם יתכן שבאחד הורדות /אפלקציות וכו' מישהו פלש לחשבוני ????@אום-אני-חומה אני לא חושב, האנשים פה בפרום לא יעסו כאלה דברים. וגם אם כן אז למה רק עכשוו? התקנת משהו חשוד לאחרונה?
-
אני פותח לתומי את המייל שלי, ואני רואה אנשים שכותבים לי במייל תשובות ,ואני מנסה להבין בהקשר למה הם כותבים לי ,ואני קולט שהם בס"ה מחזירים לי תשובה למייל שלכאו' אני שלחתי !!!
המהמה שמעולם לא שלחתי להם כזה מייל !!!!!!!!!!!!!!
ולא שאני לא זוכר ,כי התוכן הוא ממש הזוי ואני יביא דוג' -קניתי דירה, וכבר שילמתי, והמייל שנשלח בשמי לבעל הדירה -"שירדתי מעיסקה".....הזוי (והוא לא מבין מה הקשר
וזה כבר פעם שניה שזה קורה לשני אנשים שונים,וראיתי ששניהם נשלחו באותה שעה ביום שישי (בשעה שלא הייתי בבית בכלל)
מה פשר ???????????
והאם יש ממה לפחד? -
-
@אברהם-גלסר למה שישנה?
-
"סיפור הפתקים ברדיט" הוא אחד הסיפורים המפורסמים והמטרידים ביותר בתולדות הפלטפורמה. מדובר בסיפור אמיתי שזכה להד עצום בקהילות כמו r/BestofRedditorUpdates, בו משתמש גילה פתקיות מסתוריות בכתב יד זר ברחבי דירתו – והתברר שהוא כותב אותן בעצמאי מבלי לזכור זאת בגלל הרעלת פחמן חד-חמצני (CO).
כך התגלגלו העניינים צעד אחר צעד:
תחילת התעלומה: משתמש רדיט פרסם פוסט מודאג וסיפר כי הוא מתחיל למצוא פתקיות דביקות (Post-it) מסביב לדירתו עם תזכורות למטלות ומסרים שונים. הוא חשד שמישהו חודר לביתו או שהבעלים של הדירה עוקב אחריו.
התדרדרות המצב: עם הזמן הפתקים הפכו מוזרים יותר, והמשתמש החל לחוות כאבי ראש חמורים, בלבול הולך וגובר ואובדן זיכרון.
התפנית המפתיעה: המשתמש פרסם עדכונים שבהם תהה אם הוא מאבד את שפיות דעתו. בשלב זה, גולשים אחרים ברדיט (בעקבות מקרים דומים בעבר) הציעו לו באופן דחוף לבדוק את רמות הפחמן החד-חמצני בדירה.
הסוף המפתיע והמציל: המשתמש רכש גלאי גז פחמן חד-חמצני. המכשיר הראה רמות מסכנות חיים בדירתו. התברר שהגז המסוכן דלף וגרם לו להזיות ולמצב שבו הוא כתב את הפתקים בעצמו כשהוא לא בהכרה מלאה, ולאחר מכן שכח לחלוטין את מה שעשה. -
"סיפור הפתקים ברדיט" הוא אחד הסיפורים המפורסמים והמטרידים ביותר בתולדות הפלטפורמה. מדובר בסיפור אמיתי שזכה להד עצום בקהילות כמו r/BestofRedditorUpdates, בו משתמש גילה פתקיות מסתוריות בכתב יד זר ברחבי דירתו – והתברר שהוא כותב אותן בעצמאי מבלי לזכור זאת בגלל הרעלת פחמן חד-חמצני (CO).
תחילת התעלומה: משתמש רדיט פרסם פוסט מודאג וסיפר כי הוא מתחיל למצוא פתקיות דביקות (Post-it) מסביב לדירתו עם תזכורות למטלות ומסרים שונים. הוא חשד שמישהו חודר לביתו או שהבעלים של הדירה עוקב אחריו.
התדרדרות המצב: עם הזמן הפתקים הפכו מוזרים יותר, והמשתמש החל לחוות כאבי ראש חמורים, בלבול הולך וגובר ואובדן זיכרון.
התפנית המפתיעה: המשתמש פרסם עדכונים שבהם תהה אם הוא מאבד את שפיות דעתו. בשלב זה, גולשים אחרים ברדיט (בעקבות מקרים דומים בעבר) הציעו לו באופן דחוף לבדוק את רמות הפחמן החד-חמצני בדירה.
הסוף המפתיע והמציל: המשתמש רכש גלאי גז פחמן חד-חמצני. המכשיר הראה רמות מסכנות חיים בדירתו. התברר שהגז המסוכן דלף וגרם לו להזיות ולמצב שבו הוא כתב את הפתקים בעצמו כשהוא לא בהכרה מלאה, ולאחר מכן שכח לחלוטין את מה שעשה.@אברהם-גלסר דורון פישלר טוען שהסיפור הזה לא קרה בכלל !!!!
-
@אברהם-גלסר דורון פישלר טוען שהסיפור הזה לא קרה בכלל !!!!
@אום-אני-חומה הפוך, הוא אומר שזה כן קרה.
-
@אום-אני-חומה אני לא חושב, האנשים פה בפרום לא יעסו כאלה דברים. וגם אם כן אז למה רק עכשוו? התקנת משהו חשוד לאחרונה?
-
@אום-אני-חומה הפוך, הוא אומר שזה כן קרה.
@אברהם-גלסר יתכן מה שאתה אומר אם הייתי בבית אבל לא הייתי בבית בכלל ולהגיד שגם את זה אני לא זוכר זה כבר ס"ס !
-
@אברהם-גלסר יתכן מה שאתה אומר אם הייתי בבית אבל לא הייתי בבית בכלל ולהגיד שגם את זה אני לא זוכר זה כבר ס"ס !
@אום-אני-חומה
אימות דו-שלבי, הוצאת כל המכשירים המחוברים, וראש שקט (למדי). -
אני פותח לתומי את המייל שלי, ואני רואה אנשים שכותבים לי במייל תשובות ,ואני מנסה להבין בהקשר למה הם כותבים לי ,ואני קולט שהם בס"ה מחזירים לי תשובה למייל שלכאו' אני שלחתי !!!
ולא שאני לא זוכר ,כי התוכן הוא ממש הזוי ואני יביא דוג' -קניתי דירה, וכבר שילמתי, והמייל שנשלח בשמי לבעל הדירה -"שירדתי מעיסקה".....הזוי (והוא לא מבין מה הקשר
וזה כבר פעם שניה שזה קורה לשני אנשים שונים,וראיתי ששניהם נשלחו באותה שעה ביום שישי (בשעה שלא הייתי בבית בכלל)
מה פשר ???????????
והאם יש ממה לפחד?@אום-אני-חומה תבדוק בהיסטוריית גלישה אם היה שימוש במחשב בזמן הזה
-
הסוף המפתיע והמציל: המשתמש רכש גלאי גז פחמן חד-חמצני. המכשיר הראה רמות מסכנות חיים בדירתו. התברר שהגז המסוכן דלף וגרם לו להזיות ולמצב שבו הוא כתב את הפתקים בעצמו כשהוא לא בהכרה מלאה, ולאחר מכן שכח לחלוטין את מה שעשה."סיפור הפתקים ברדיט"
נראה שזה הפוסט ברדיט https://www.reddit.com/r/legaladvice/comments/34l7vo/ma_postit_notes_left_in_apartment/
ופה התגלית
https://www.reddit.com/r/legaladvice/comments/34m92h/update_ma_postit_notes_left_in_apartment/
-
מה פשר ???????????
והאם יש ממה לפחד?פוסט זה נמחק! -
תכלס הפורום הזה חממה להאקרים כל אחד מוריד פה תוכנות וסומך על המשתמשים פה
יש פה אימון הדדי(וזה יפה מאוד) אבל חשוב תמיד לבדוק קבצים לפני שאתם מורידים אותם למחשב שלכם כמו שאמר פה לעיל מישהו וירוסים מופצים בצורה אמינה לחלוטין תכלס תוכלו להסתפק בדיפנדר הוא עושה עבודה די טובה -
מי קבע שאכן נכנסו לחשבון שלו? אולי זה תגובות מזוייפות, כלומר תגובות לשאלות שלא נשאלו מעולם, כמו שמקובל מאוד בין המוני ההאקרים?
פשוט שלא להגיב אלא לסמן על "ספאם".@אברהם-גלסר אני מבקש מחילה מכבוד מעלתו על שאני חושדו בניסוח מלאכותית.
-
תכלס הפורום הזה חממה להאקרים כל אחד מוריד פה תוכנות וסומך על המשתמשים פה
יש פה אימון הדדי(וזה יפה מאוד) אבל חשוב תמיד לבדוק קבצים לפני שאתם מורידים אותם למחשב שלכם כמו שאמר פה לעיל מישהו וירוסים מופצים בצורה אמינה לחלוטין תכלס תוכלו להסתפק בדיפנדר הוא עושה עבודה די טובה -
מי קבע שאכן נכנסו לחשבון שלו? אולי זה תגובות מזוייפות, כלומר תגובות לשאלות שלא נשאלו מעולם, כמו שמקובל מאוד בין המוני ההאקרים?
פשוט שלא להגיב אלא לסמן על "ספאם".@אברהם-גלסר אני מבקש מחילה מכבוד מעלתו על שאני חושדו בניסוח מלאכותית.
@מד כי אני מכיר את המייל שנשלח אליהם ,וכן לא קיבלתי מייל סתמי אלא קיבלתי בתוך שרשור
-
@מד כי אני מכיר את המייל שנשלח אליהם ,וכן לא קיבלתי מייל סתמי אלא קיבלתי בתוך שרשור
-
השאלה הקשה מה זה באמת והאם יש ממה לחשוש
מה גם מעניין מה האינטרס של זה כי שני המיילים שנשלחו ,נשלחו סביב אותו עניין של קנית דירה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות