בקשת מידע | יצירת סרטוני AI דרוש מידע דחוף!!
-
@אברהם-גלסר קעמפ של ישיבה- נדרשת רמה אך לא קריטי אם יהיה מעט סטיות.
-
@ARISH כדאי לעשות כמה סרטונים של בערך 10 שניות ואז לשלב.
אני ממליץ ליצור את הפרומפט עם ChatGPT ואז לתת אותו לכלי שייצור את הסרטון.
באופן עצמאי - בתשלום לא מאוד גבוה אני חושב שאפשר להגיע למשהו ברמה מספיק טובה בשביל זה.@אברהם-גלסר אבל איך סרטון אחד ימשיך את קודמו במדוייק האם להעלות תמונה כדוגמה או הסרטה כדוגמה או משהו דומה?
ואגב התנסת בעצמך במודל מסויים להסרטות עצמם? -
@אברהם-גלסר אבל איך סרטון אחד ימשיך את קודמו במדוייק האם להעלות תמונה כדוגמה או הסרטה כדוגמה או משהו דומה?
ואגב התנסת בעצמך במודל מסויים להסרטות עצמם? -
@ARISH להעלות תמונת התחלה
את הפריים האחרון של הקודם
חוץ מזה שאני מאמין שאפשר לתת להם את מה שכבר יש לך
{כל פעם מה שיש מה שכבר יצרת}
כדי שימשיכו את זה מושלם
{תעזר בAI לכתיבת פרומפט לזה} -
@אברהם-גלסר אבל איך סרטון אחד ימשיך את קודמו במדוייק האם להעלות תמונה כדוגמה או הסרטה כדוגמה או משהו דומה?
ואגב התנסת בעצמך במודל מסויים להסרטות עצמם?@ARISH הרבה פעמים יצירת סרטונים אתה יכול לתת למונת פתיחה ושמשם הוא ימשיך.
כל פעם תן לו את הפריים האחרון של הסרטון הקודם וזה ימשיך.
או לעשות "קאטים", כלומר שכל סרטון יהיה מזווית אחרת וכדו'.אני עשיתי בRUNWAY, זה סביר, אבל הייתי בחשבון ללא תשלום...
-
@ARISH הרבה פעמים יצירת סרטונים אתה יכול לתת למונת פתיחה ושמשם הוא ימשיך.
כל פעם תן לו את הפריים האחרון של הסרטון הקודם וזה ימשיך.
או לעשות "קאטים", כלומר שכל סרטון יהיה מזווית אחרת וכדו'.אני עשיתי בRUNWAY, זה סביר, אבל הייתי בחשבון ללא תשלום...
-
RUNWAY
מה זה? יש לזה בלי תשלום? ויש לזה API?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות