בקשת מידע | יצירת סרטוני AI דרוש מידע דחוף!!
-
שלום וברכה!
לצורך מסויים נדרש ממני כעת ליצור מספר סרטונים של מעבר ל10 שניות (בערך דקה או שתיים) דרך AI ואשמח למידע ממי שיודע או התנסה בזה, אציין שצורת היצירה שלי היא דרך API והמידע שאני מבקש הוא בעיקר באופן הזה, אך מי שהתנסה בצורה אחרת בנטפרי אשמח לשמוע גם כן.- אלו מודלים יודעים להבין עברית טוב ולשלב תוכן אודיו בעברית בצורה נוחה.
2.האם מומלץ לעבוד עם סרטון אחד ארוך או לשלב מספר סרטונים קצרים.
3. כיצד מומלץ להכתיב את הפרומט למודל כדי שיידע לעשות זאת הכי טוב ויעיל וקרוב למקור.
4. מהו התמחור המקובל.
5. האם שייך ליצור באמת באופן עצמאי סרטון ברמה גבוהה מספיק.
6. אשמח לכל תוספת מידע מכל מי שיודע והתנסה בעניין וחושב שיוכל לסייע לי כי לא מצאתי בנתיים שום מידע אמין בנושא (גם ג'מיני ודומיו לא יודעים לענות תגובה ברורה).
7. אין טעם להביא לי מידע מבינה מלאכותית בכלל גווניה כי את זה אני יכול לעשות לבד.. (אלא אם למישהו יש גישה לקלוד פייבל 5 ומוכן לשאול אותו את זה..). -
A ARISH מחק נושא זה
-
A ARISH שחזר נושא זה
-
A ARISH סימן נושא זה כשאלה
-
שלום וברכה!
לצורך מסויים נדרש ממני כעת ליצור מספר סרטונים של מעבר ל10 שניות (בערך דקה או שתיים) דרך AI ואשמח למידע ממי שיודע או התנסה בזה, אציין שצורת היצירה שלי היא דרך API והמידע שאני מבקש הוא בעיקר באופן הזה, אך מי שהתנסה בצורה אחרת בנטפרי אשמח לשמוע גם כן.- אלו מודלים יודעים להבין עברית טוב ולשלב תוכן אודיו בעברית בצורה נוחה.
2.האם מומלץ לעבוד עם סרטון אחד ארוך או לשלב מספר סרטונים קצרים.
3. כיצד מומלץ להכתיב את הפרומט למודל כדי שיידע לעשות זאת הכי טוב ויעיל וקרוב למקור.
4. מהו התמחור המקובל.
5. האם שייך ליצור באמת באופן עצמאי סרטון ברמה גבוהה מספיק.
6. אשמח לכל תוספת מידע מכל מי שיודע והתנסה בעניין וחושב שיוכל לסייע לי כי לא מצאתי בנתיים שום מידע אמין בנושא (גם ג'מיני ודומיו לא יודעים לענות תגובה ברורה).
7. אין טעם להביא לי מידע מבינה מלאכותית בכלל גווניה כי את זה אני יכול לעשות לבד.. (אלא אם למישהו יש גישה לקלוד פייבל 5 ומוכן לשאול אותו את זה..). -
@ARISH תוכל לפרט איזה צורך? זה יעזור לענות לך...
@אברהם-גלסר יצירת סרטון של סצנה כלשהי שמיועד להיות באורך של דקה בערך (לדוגמה אדם הולך ברחוב ונכנס לבית ומדבר עם חבירו וכו')
@ARISH הקפצת נושא אסורה
{כלומר לפני שעובר שבוע}@שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:
כן תוכלו להזכיר פעם בשבוע במידה ולא נעניתם,
בנוגע אליך הקפצתי את זה בגלל שזה נושא שנמחק והוחזר מה שאומר שהוא הגיע איי שם לסוף רשימת הפוסטים ולא היה סיכוי שמישהו יראה אותו בלי זה.
-
@אברהם-גלסר יצירת סרטון של סצנה כלשהי שמיועד להיות באורך של דקה בערך (לדוגמה אדם הולך ברחוב ונכנס לבית ומדבר עם חבירו וכו')
@ARISH הקפצת נושא אסורה
{כלומר לפני שעובר שבוע}@שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:
כן תוכלו להזכיר פעם בשבוע במידה ולא נעניתם,
בנוגע אליך הקפצתי את זה בגלל שזה נושא שנמחק והוחזר מה שאומר שהוא הגיע איי שם לסוף רשימת הפוסטים ולא היה סיכוי שמישהו יראה אותו בלי זה.
-
@ARISH הכוונה באיזו רמה אתה צריך את זה?
אירוע משפחתי?
הצגה בעבודה?
פרויקט קציני?@אברהם-גלסר קעמפ של ישיבה- נדרשת רמה אך לא קריטי אם יהיה מעט סטיות.
-
@ARISH הכוונה באיזו רמה אתה צריך את זה?
אירוע משפחתי?
הצגה בעבודה?
פרויקט קציני? -
@אברהם-גלסר קעמפ של ישיבה- נדרשת רמה אך לא קריטי אם יהיה מעט סטיות.
-
@ARISH כדאי לעשות כמה סרטונים של בערך 10 שניות ואז לשלב.
אני ממליץ ליצור את הפרומפט עם ChatGPT ואז לתת אותו לכלי שייצור את הסרטון.
באופן עצמאי - בתשלום לא מאוד גבוה אני חושב שאפשר להגיע למשהו ברמה מספיק טובה בשביל זה.@אברהם-גלסר אבל איך סרטון אחד ימשיך את קודמו במדוייק האם להעלות תמונה כדוגמה או הסרטה כדוגמה או משהו דומה?
ואגב התנסת בעצמך במודל מסויים להסרטות עצמם? -
@אברהם-גלסר אבל איך סרטון אחד ימשיך את קודמו במדוייק האם להעלות תמונה כדוגמה או הסרטה כדוגמה או משהו דומה?
ואגב התנסת בעצמך במודל מסויים להסרטות עצמם? -
@ARISH להעלות תמונת התחלה
את הפריים האחרון של הקודם
חוץ מזה שאני מאמין שאפשר לתת להם את מה שכבר יש לך
{כל פעם מה שיש מה שכבר יצרת}
כדי שימשיכו את זה מושלם
{תעזר בAI לכתיבת פרומפט לזה} -
@אברהם-גלסר אבל איך סרטון אחד ימשיך את קודמו במדוייק האם להעלות תמונה כדוגמה או הסרטה כדוגמה או משהו דומה?
ואגב התנסת בעצמך במודל מסויים להסרטות עצמם?@ARISH הרבה פעמים יצירת סרטונים אתה יכול לתת למונת פתיחה ושמשם הוא ימשיך.
כל פעם תן לו את הפריים האחרון של הסרטון הקודם וזה ימשיך.
או לעשות "קאטים", כלומר שכל סרטון יהיה מזווית אחרת וכדו'.אני עשיתי בRUNWAY, זה סביר, אבל הייתי בחשבון ללא תשלום...
-
@ARISH הרבה פעמים יצירת סרטונים אתה יכול לתת למונת פתיחה ושמשם הוא ימשיך.
כל פעם תן לו את הפריים האחרון של הסרטון הקודם וזה ימשיך.
או לעשות "קאטים", כלומר שכל סרטון יהיה מזווית אחרת וכדו'.אני עשיתי בRUNWAY, זה סביר, אבל הייתי בחשבון ללא תשלום...
-
RUNWAY
מה זה? יש לזה בלי תשלום? ויש לזה API?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות