אין אפשרות לעדכן את ווינדוס
- 
אני לא מצליח לעדכן את ווינדוס אם משהו יוכל לעזור לי בענין אני יודה לו @מתמחה-NOKIA תפרט מה הבעיה 
 לא מצליח לעדכן זה כוללני מידי
- 
@מתמחה-NOKIA תפרט מה הבעיה 
 לא מצליח לעדכן זה כוללני מידי@A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA תפרט מה הבעיה 
 לא מצליח לעדכן זה כוללני מידיבווינדוס ופדאלט אין אפשרות רושם רוד שגיאה... להעלות צילום מסך 
- 
@A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA תפרט מה הבעיה 
 לא מצליח לעדכן זה כוללני מידיבווינדוס ופדאלט אין אפשרות רושם רוד שגיאה... להעלות צילום מסך @מתמחה-NOKIA כן 
 ובנוסף אתה משתמש באינטרנט נטפרי?
- 
@מתמחה-NOKIA כן 
 ובנוסף אתה משתמש באינטרנט נטפרי?@A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA כן 
 ובנוסף אתה משתמש באינטרנט נטפרי?אני משתמש בנט פרי 

- 
@A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA כן 
 ובנוסף אתה משתמש באינטרנט נטפרי?אני משתמש בנט פרי 
  @מתמחה-NOKIA התקדמות 
 RL או סים כשר?
- 
@מתמחה-NOKIA התקדמות 
 RL או סים כשר?@A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA התקדמות 
 RL או סים כשר?איך אני יודע את זה 
- 
@A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA התקדמות 
 RL או סים כשר?איך אני יודע את זה @מתמחה-NOKIA מי מספק לך את האינטרנט? 
- 
@מתמחה-NOKIA מי מספק לך את האינטרנט? 
- 
@מתמחה-NOKIA מה כתוב בתוצאה של הקישור הבא 
 https://netfree.link/start#/user-details
- 
@מתמחה-NOKIA אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA מי מספק לך את האינטרנט? נטפרי נטפרי לא מספקים אינטרנט 
 נטפרי מספקים סינון
 האינטרנט מגיע דרך חברות אחרות כגון 019 011 RL סים-כשר וכו'
- 
@מתמחה-NOKIA אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA מי מספק לך את האינטרנט? נטפרי נטפרי לא מספקים אינטרנט 
 נטפרי מספקים סינון
 האינטרנט מגיע דרך חברות אחרות כגון 019 011 RL סים-כשר וכו'
- 
@מתמחה-NOKIA אתה דרך סים כשר 
 תשנה DNS ל 3.3.3.3
 באם אתה לא יודע מה זה תאמר
- 
@מתמחה-NOKIA אתה דרך סים כשר 
 תשנה DNS ל 3.3.3.3
 באם אתה לא יודע מה זה תאמר@A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA אתה דרך סים כשר 
 תשנה DNS ל 3.3.3.3
 באם אתה לא יודע מה זה תאמראני לא יודע מה זה 
- 
@A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA אתה דרך סים כשר 
 תשנה DNS ל 3.3.3.3
 באם אתה לא יודע מה זה תאמראני לא יודע מה זה @מתמחה-NOKIA עקוב אחר צילומי המסך 

- 
@מתמחה-NOKIA עקוב אחר צילומי המסך 

@A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA עקוב אחר צילומי המסך 

תבורך מפי עליון 
 תודה על הכל לך ולכל הפורום
- 
פוסט זה נמחק!
- 
@A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA אתה דרך סים כשר 
 תשנה DNS ל 3.3.3.3
 באם אתה לא יודע מה זה תאמראני לא יודע מה זה @מתמחה-NOKIA אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA אתה דרך סים כשר 
 תשנה DNS ל 3.3.3.3יש לי בעיה דומה ואני עם שרת 019 
 אשמח להיעזר בך
- 
@A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA עקוב אחר צילומי המסך 

תבורך מפי עליון 
 תודה על הכל לך ולכל הפורום@מתמחה-NOKIA אותו דבר רק דרך פקודה``` wmic nicconfig where (IPEnabled=TRUE) call SetDNSServerSearchOrder("3.3.3.3") & ipconfig /flushdns- תחפש במחשב CMD ואז הפעל כמנהל
- תעתיק את הפקודה ותדביק ותלחץ על אנטר
 לסים כשר בלבד

- 
@מתמחה-NOKIA אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA אתה דרך סים כשר 
 אשמח להיעזר בך@א-ת-ר אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA אתה דרך סים כשר 
 תשנה DNS ל 3.3.3.3יש לי בעיה דומה ואני עם שרת 019 דרך מי? 
- 
@מתמחה-NOKIA אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @A0533057932 אמר באין אפשרות לעדכן את ווינדוס: @מתמחה-NOKIA אתה דרך סים כשר 
 אשמח להיעזר בך@א-ת-ר האם יש לך נטפרי ללא הגבלות או שאתה שייך לקהילה מסוימת \ הגדרת חסימות כל שהם וכד' 
 בנוסף תעלה תמונה מהודעת השגיאה