בירור | הורדה מיוטיוב עם כתוביות אוטומטיות - אפשרי?
-
שבוע טוב, אני מחפש אפליקציה שמורידה סרטון מיוטיוב עם כתוביות אוטומטיות בעברית, ניסיתי הרבה שיטות (אפי' אפליקציות מבוססות ytdlp) חלקם עבדו לפעמים אבל לא מצאתי משהו נוח ויעיל. אשמח אם למישהו יש מידע בנושא.
-
שבוע טוב, אני מחפש אפליקציה שמורידה סרטון מיוטיוב עם כתוביות אוטומטיות בעברית, ניסיתי הרבה שיטות (אפי' אפליקציות מבוססות ytdlp) חלקם עבדו לפעמים אבל לא מצאתי משהו נוח ויעיל. אשמח אם למישהו יש מידע בנושא.
@הבריסקער-רב
תחפש בשרשורים שפתח לא מתייאש, הוא בנה תוכנה מוצלחת, מורידה עם כתוביות מוטמעות.
עריכה: לא יודע אם יש לאפליקציה, לא בדקתי. -
@הבריסקער-רב
תחפש בשרשורים שפתח לא מתייאש, הוא בנה תוכנה מוצלחת, מורידה עם כתוביות מוטמעות.
עריכה: לא יודע אם יש לאפליקציה, לא בדקתי. -
@צול-גאה לא, יש כלים מבוססי ytdlp לאנדרואיד. אבל שים לב - אני לא מחפש דווקא כלים מבוססי ytdlp. רוב האפליקציות שיש לא מורידות כתוביות אוטומטיות בעברית.
-
@צול-גאה לא, יש כלים מבוססי ytdlp לאנדרואיד. אבל שים לב - אני לא מחפש דווקא כלים מבוססי ytdlp. רוב האפליקציות שיש לא מורידות כתוביות אוטומטיות בעברית.
@הבריסקער-רב מחפש לאנדרואיד?
-
@הבריסקער-רב מחפש לאנדרואיד?
@צול-גאה כן
-
@צול-גאה כן
-
NewPipe
זה הורדת APK
זה אפליקציית קוד פתוח בגיטהאב
תשאל את מיני יש עוד כמה@צול-גאה חשבת שאני לא מכיר? הוא לא מוריד כתוביות אוטומטיות בעברית
-
NewPipe
זה הורדת APK
זה אפליקציית קוד פתוח בגיטהאב
תשאל את מיני יש עוד כמה@צול-גאה ו-AI לא היה כל כך יעיל במציאת אפליקציות כאלו
-
@צול-גאה ו-AI לא היה כל כך יעיל במציאת אפליקציות כאלו
@הבריסקער-רב זה מכיר?
Seal -
@הבריסקער-רב זה מכיר?
Seal@צול-גאה כן, ואם אתה מדבר על כלים מבוססי ytdlp אז יש כלי הרבה יותר טוב בשם YTDLnis, הבעייה שלאחרונה כלים מבוססי ytdlp מתקשים להוריד כתוביות אוטומטיות בעברית. כנראה הגבלה מכוונת של יוטיוב.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות