עזרה | OCR תורני חדש ומשוכלל יוצא לדרך - בואו לעזור!
-
@פלמנמוני איך אני רואה את השורות שלי?
כי נראה לי שהיתה לי איזשהי טעות,
וכן מה עושים אם הוא מחבר שתי עמודות? לזרום איתו?
ולעשות ריווח אחד? -
כי נראה לי שהיתה לי איזשהי טעות,אני מסדר את זה בזמן האישור
ולעשות ריווח אחד?כן
-
ולעשות ריווח אחד?כן
-
@פלמנמוני משום מה בשלב מסוים זה מתחיל לזייף לי ולעשות בשורות שעשיתי מספר לא נכון אלא מידי כמה מספרים חוזר לי אחורה קצת
@CSS-0 יתכן שזה שורות שמחקתי (זכור לי שמחקתי אחד), ויתכן שזה קשור לכל מיני סקריפטים אוטומטיים שאני מריץ שעלול לשנות את זה על שם משתמש לא קיים, אבל אל דאגה, החומר קיים. זה גם הסיבה לקפיצת השורות שנעשו. (אם אני רואה שעל ספר מסויים הוא הצליח ברמה גבוהה אז אני מעביר אוטומטית לאישור את כל הספר)
-
ולעשות ריווח אחד?כן
-
@CSS-0 יתכן שזה שורות שמחקתי (זכור לי שמחקתי אחד), ויתכן שזה קשור לכל מיני סקריפטים אוטומטיים שאני מריץ שעלול לשנות את זה על שם משתמש לא קיים, אבל אל דאגה, החומר קיים. זה גם הסיבה לקפיצת השורות שנעשו. (אם אני רואה שעל ספר מסויים הוא הצליח ברמה גבוהה אז אני מעביר אוטומטית לאישור את כל הספר)
-
-
-
@פלמנמוני אני מניח שאתה רק מכוונן מודל ולא מאמן מ - 0 כי רק 8,000 שורות לא יספיקו...
או שאולי אתה לוקח את הספרים המלאים שתומללו כבר ונערכו ונמצאים במאגר ועליהם גם תאמן...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות