שיתוף | מייל.קום - כתובת מייל בעברית
-
אבל סתם, ניסיתי בג'ימייל שלי לחלק את הכתובת עם מקף והכתובת לא נמצאה. אז אולי זה רק אם כבר יש מקף או משהו.
דיברתי על מייל.קום. אין שום קשר בין מייל.קום לבין ג'ימייל
@yzahn חשבתי שאתה אומר שזה הגדרות אוניברסליות בכל מייל
-
-
@yzahn לענ"ד זה מצויין, ולהקריא כ"א שיקריא איך שנח לו.
אבל סתם, ניסיתי בג'ימייל שלי לחלק את הכתובת עם מקף והכתובת לא נמצאה. אז אולי זה רק אם כבר יש מקף או משהו.
(כלומר ניסיתי נגיד A05567-8901@ג'ימייל)
[עריכה: ניסיתי גם עם נקודה ואותו תוצאה.]
ואם זה כך אז גיליתי עכשיו מאגר של כתובות ג'ימייל לא מנוצלות! 055-676 לדוג'. לא שמעתי ולא ראיתי כזו כתובת עד היום.
ודרך אגב בענין התשלום. תכניס עכשיו פרסומות באתר הוא יהיה ויראלי כנראה בימים הקרובים. -
אפשר להוסיף את הכתובת בתור כתובת חילופית בחשבון
אכן, זה אמור לעבוד. אבל מכיון שאני לא מציע שליחה, רק קבלה, צריך להכניס את פרטי ה-SMTP של ג'ימייל כנ"ל
אשמח אם מישהו יאשר שזה באמת עובד להציג את תמונת המשתמש
-
@yzahn לענ"ד זה מצויין, ולהקריא כ"א שיקריא איך שנח לו.
(כלומר ניסיתי נגיד A05567-8901@ג'ימייל)
[עריכה: ניסיתי גם עם נקודה ואותו תוצאה.]
ואם זה כך אז גיליתי עכשיו מאגר של כתובות ג'ימייל לא מנוצלות! 055-676 לדוג'. לא שמעתי ולא ראיתי כזו כתובת עד היום.
ודרך אגב בענין התשלום. תכניס עכשיו פרסומות באתר הוא יהיה ויראלי כנראה בימים הקרובים.פרסומות באתר
זה לא דרך טובה לעשות מונטיזיצייה לאתר כי השמשתמש נמצא 5 דקות באתר ולא יותר רוב השימוש שלך קורא הרחק מהאתר.
דרך הרבה יותר טובה לעשות מונטיזצייה תהיה לאפשר לשלוח מיילים וריבוי כתובות, שאני בטוח שיהיו אנשים שישלמו עבור כזה שירות.
@yzahn שאפו על היוזמה.
-
פרסומות באתר
זה לא דרך טובה לעשות מונטיזיצייה לאתר כי השמשתמש נמצא 5 דקות באתר ולא יותר רוב השימוש שלך קורא הרחק מהאתר.
דרך הרבה יותר טובה לעשות מונטיזצייה תהיה לאפשר לשלוח מיילים וריבוי כתובות, שאני בטוח שיהיו אנשים שישלמו עבור כזה שירות.
@yzahn שאפו על היוזמה.
-
למה סתם להזיק לעצמינו ?! כמובן כל הכבוד ל @yzahn על היוזמה הברוכה אבל האם באמת כולכם רוצים שבסוף כל מייל יהיה פרסומת ?!
-
באליאקספרס מספיק שתשים נקודה או מקף באמצע כתובת המייל,
וכבר יש לך מייל "חדש" על אותה הכתובת.אז חבל מאוד שאתה לא בודק, לפני שאתה אומר דברים...
הכן, בהרבה מקומות זה עובד ככה, אבל באלי אקספרס הם כבר מכירים את כל זה.3157686 כתב:
@מיגו-להוציא כתב:
וכבר יש לך מייל "חדש" על אותה הכתובת.אז חבל מאוד שאתה לא בודק, לפני שאתה אומר דברים...
הכן, בהרבה מקומות זה עובד ככה, אבל באלי אקספרס הם כבר מכירים את כל זה.אז עכשיו בדקתי,
וזה עובד.(בפעם הראשונה נרשמתי עם "." באמצע,
בפעם השנייה בלי, ויש לי 2 חשבונות נפרדים) -
אני לא חושב שזה מצריך שליחת מייל מהכתובת החילופית, אלא להיפך, גוגל שולחים מייל אימות לכתובת ההיא. אבל לא בטוח שאני זוכר את כל התהליך
אתה צודק, אני הבנתי שאתה מדבר על משהו אחר (שאחרי בדיקה, גם לא עובד...). בכל מקרה בדקתי, וגוגל לא נותנים להוסיף מייל.קום ככתובת חילופית, הם נותנים רק כתובות ב-ascii
-
3157686 כתב:
@מיגו-להוציא כתב:
הכן, בהרבה מקומות זה עובד ככה, אבל באלי אקספרס הם כבר מכירים את כל זה.אז עכשיו בדקתי,
וזה עובד.(בפעם הראשונה נרשמתי עם "." באמצע,
בפעם השנייה בלי, ויש לי 2 חשבונות נפרדים)@מיגו-להוציא
זה מה שכותב לי

וניסיתי מכמה חשבונות שונים -
@מיגו-להוציא
זה מה שכותב לי

וניסיתי מכמה חשבונות שונים -
@3157686 מה ניסית? נראה לי הכוונה שמישהו כבר תפס את זה.
-
מה ניסית? נראה לי הכוונה שמישהו כבר תפס את זה.
תבדוק מה כתוב...
ואיך מישהו תפס עם מדובר על כתובת מייל שלי שרק הוספתי נקודה

-
@3157686 נו, אז ניסית בעצם לתפוס עוד כתובת רק עם נקודה, והוא כתב לך שזה כבר תפוס - כי זה כבר שלך (בלי הנקודה). מקווה שהייתי ברור.
@3157686 נו, אז ניסית בעצם לתפוס עוד כתובת רק עם נקודה, והוא כתב לך שזה כבר תפוס - כי זה כבר שלך (בלי הנקודה). מקווה שהייתי ברור.
נו, ומה @מיגו-להוציא כתב?
-
@מיגו-להוציא
זה מה שכותב לי

וניסיתי מכמה חשבונות שוניםכאמור,
חבל באמת שאתה לא קורא מה כתבתי.אני כתבתי הפוך.
מייל שכבר קיים עם נקודה, הוספתי את המייל בלי נקודה, ועבר חלק.
-
אפשר לפתוח עם זה חשבון חד באלי אקספרס וכל ההודעות יגיעו למייל הישן והם יחשבו שזה מייל חדש
דרך אגב זה שיטה לפתיחת מייל חדש כי בעצם זה עוד כתובתבאליאקספרס מספיק שתשים נקודה או מקף באמצע כתובת המייל,
וכבר יש לך מייל "חדש" על אותה הכתובת.
עריכה:
-- ההבהרה בזכות @3157686 --
לכאורה, מייל שכבר רשום באליאקספרס, לא יעזור להוסיף נקודה או מקף (מניסיונו של @3157686).
אך אם המייל הראשון שנרשם באליאקספרס היה עם נקודה, ניתן להוסיף את המייל הרגיל לאחמ"כ כחשבון נפרד (מניסיוני שלי). -
אני יעזור לך...
וכבר יש לך מייל "חדש" על אותה הכתובת.אז טוב שהבהרנו את הדברים,
ובעז"ה אני אסייג שם. -
כאמור,
חבל באמת שאתה לא קורא מה כתבתי.אני כתבתי הפוך.
מייל שכבר קיים עם נקודה, הוספתי את המייל בלי נקודה, ועבר חלק.
@מיגו-להוציא
אני חושב שיש פה משהו לא ברור
אני יסביר
אלי אקספרס לא נותנים להוסיף חשבון נוסף ממיל שקיים רק להוסיף נקודה
למשל עם הכתובת מייל שלי היא 123456789@וכו ויש לי חשבון באלי אז אלי אקספרס לא יתנו לי לפתוח חשבון נוסף על המייל 12345.6789@וכו כי מבחינתם זה אותו חשבון
אבל @מיגו-להוציא טוען שאפשר...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות