שיתוף | מייל.קום - כתובת מייל בעברית
-
@תלת-פאזי תודה
לגבי 1. ו2. אני מודע לבעיה ומחכה לרעיונות
לגבי ג. האם אתה חושב שכדאי לשנות את הברירת מחדל בתיבת בחירת שם שרווח יתהפך לנקודה במקום מקף? (כבר היום נקודה מקף וקו תחתי כולם נחשבים אותו כתובת, זה רק ענין של הצגה) -
מה הפירוש של זה:
באמת שאלה מצויינת
כנראה שאני צריך לשפר את הניסוח, הכוונה שהשם לא מייצג אותך ספציפית, זה מייצג כל דניאל בעולם (אין הכוונה שיש עוד אנשים עם אותו שם במערכת שלי, אין אפשרות לשניים לתפוס אותו שם)שאלה שניה האם יהיה ניתן להחליף מייל לאותו כתובת?
לא ברור לי הכוונה, אתה מתכוון לזה?

אם כן, תלחץ על "שינוי שם" בלוח הבקרה
@yzahn כן. לזה התכוונתי (כנראה לא הייתי מספיק יסודי)
וגם פארקערט אבל זה אותה תשובה.
תודה -
@תלת-פאזי תודה
לגבי ג. האם אתה חושב שכדאי לשנות את הברירת מחדל בתיבת בחירת שם שרווח יתהפך לנקודה במקום מקף? (כבר היום נקודה מקף וקו תחתי כולם נחשבים אותו כתובת, זה רק ענין של הצגה)לגבי 1. ו2. אני מודע לבעיה ומחכה לרעיונות
-
כמה אתה הולך להשקיע לקדם ולפתח את זה, כדי להביא לרמת אבטחה כזו גבוהה?
לדעתי זה לא משהו שיושב על איזה שרת רגיל -
יש איזה מקום שניתן לשווק/ לפרסם סיומות של הדומיין?
אולי, לפחות תתן אפשרות להכניס תמונה לפרופיל, כך שבעת הקלדת הכתובת בצורה נכונה יוצג התמונה כמו בגוגל (אם זה אפשרי- כמובן)
-
-
-
כמה אתה הולך להשקיע לקדם ולפתח את זה, כדי להביא לרמת אבטחה כזו גבוהה?
לדעתי זה לא משהו שיושב על איזה שרת רגיל -
יש איזה מקום שניתן לשווק/ לפרסם סיומות של הדומיין?
אולי, לפחות תתן אפשרות להכניס תמונה לפרופיל, כך שבעת הקלדת הכתובת בצורה נכונה יוצג התמונה כמו בגוגל (אם זה אפשרי- כמובן)
-
-
האם אתה מתכוון שאני יכול פעם לאיית את זה כא-ב-ג@מייל וכו' ופעם א.ב.ג וכו'?
כן
אם תשלח מייל ל"דג-מלוח@מייל.קום" ול-"דג.מלוח@מייל.קום" ול-"ד.ג_מ.ל-וח@מייל.קום"
כולם יגיעו לאותה כתובת
כללו של דבר: המערכת מתעלמת לגמרי מתווים.-_אין סיבה לקבע משהו לכולם כברירת מחדל
כיום אם אתה מכניס רווח בתיבת הבדיקה בדף הנחיתה זה הופך את הרווח למקף, מה לדעתך אמור להיות ההתנהגות? (רווח בכל מקרה לא חוקי)
-
האם אתה מתכוון שאני יכול פעם לאיית את זה כא-ב-ג@מייל וכו' ופעם א.ב.ג וכו'?
כן
אם תשלח מייל ל"דג-מלוח@מייל.קום" ול-"דג.מלוח@מייל.קום" ול-"ד.ג_מ.ל-וח@מייל.קום"
כולם יגיעו לאותה כתובת
כללו של דבר: המערכת מתעלמת לגמרי מתווים.-_אין סיבה לקבע משהו לכולם כברירת מחדל
כיום אם אתה מכניס רווח בתיבת הבדיקה בדף הנחיתה זה הופך את הרווח למקף, מה לדעתך אמור להיות ההתנהגות? (רווח בכל מקרה לא חוקי)
@yzahn לענ"ד זה מצויין, ולהקריא כ"א שיקריא איך שנח לו.
אבל סתם, ניסיתי בג'ימייל שלי לחלק את הכתובת עם מקף והכתובת לא נמצאה. אז אולי זה רק אם כבר יש מקף או משהו.
(כלומר ניסיתי נגיד A05567-8901@ג'ימייל)
[עריכה: ניסיתי גם עם נקודה ואותו תוצאה.]
ואם זה כך אז גיליתי עכשיו מאגר של כתובות ג'ימייל לא מנוצלות! 055-676 לדוג'. לא שמעתי ולא ראיתי כזו כתובת עד היום.
ודרך אגב בענין התשלום. תכניס עכשיו פרסומות באתר הוא יהיה ויראלי כנראה בימים הקרובים. -
אפשר לפתוח עם זה חשבון חד באלי אקספרס וכל ההודעות יגיעו למייל הישן והם יחשבו שזה מייל חדש
דרך אגב זה שיטה לפתיחת מייל חדש כי בעצם זה עוד כתובתבאליאקספרס מספיק שתשים נקודה או מקף באמצע כתובת המייל,
וכבר יש לך מייל "חדש" על אותה הכתובת.
עריכה:
-- ההבהרה בזכות @3157686 --
לכאורה, מייל שכבר רשום באליאקספרס, לא יעזור להוסיף נקודה או מקף (מניסיונו של @3157686).
אך אם המייל הראשון שנרשם באליאקספרס היה עם נקודה, ניתן להוסיף את המייל הרגיל לאחמ"כ כחשבון נפרד (מניסיוני שלי). -
@תלת-פאזי תודה
לגבי ג. האם אתה חושב שכדאי לשנות את הברירת מחדל בתיבת בחירת שם שרווח יתהפך לנקודה במקום מקף? (כבר היום נקודה מקף וקו תחתי כולם נחשבים אותו כתובת, זה רק ענין של הצגה) -
אבל סתם, ניסיתי בג'ימייל שלי לחלק את הכתובת עם מקף והכתובת לא נמצאה. אז אולי זה רק אם כבר יש מקף או משהו.
ואם זה כך אז גיליתי עכשיו מאגר של כתובות ג'ימייל לא מנוצלות! 055-676 לדוג'. לא שמעתי ולא ראיתי כזו כתובת עד היום.
ודרך אגב בענין התשלום. תכניס עכשיו פרסומות באתר הוא יהיה ויראלי כנראה בימים הקרובים. -
-
דיברתי על מייל.קום. אין שום קשר בין מייל.קום לבין ג'ימייל
@yzahn חשבתי שאתה אומר שזה הגדרות אוניברסליות בכל מייל
-
-
אפשר להוסיף את הכתובת בתור כתובת חילופית בחשבון
אכן, זה אמור לעבוד. אבל מכיון שאני לא מציע שליחה, רק קבלה, צריך להכניס את פרטי ה-SMTP של ג'ימייל כנ"ל
אשמח אם מישהו יאשר שזה באמת עובד להציג את תמונת המשתמש
-
ודרך אגב בענין התשלום. תכניס עכשיו פרסומות באתר הוא יהיה ויראלי כנראה בימים הקרובים.פרסומות באתר
זה לא דרך טובה לעשות מונטיזיצייה לאתר כי השמשתמש נמצא 5 דקות באתר ולא יותר רוב השימוש שלך קורא הרחק מהאתר.
דרך הרבה יותר טובה לעשות מונטיזצייה תהיה לאפשר לשלוח מיילים וריבוי כתובות, שאני בטוח שיהיו אנשים שישלמו עבור כזה שירות.
@yzahn שאפו על היוזמה.
-
פרסומות באתר
זה לא דרך טובה לעשות מונטיזיצייה לאתר כי השמשתמש נמצא 5 דקות באתר ולא יותר רוב השימוש שלך קורא הרחק מהאתר.
דרך הרבה יותר טובה לעשות מונטיזצייה תהיה לאפשר לשלוח מיילים וריבוי כתובות, שאני בטוח שיהיו אנשים שישלמו עבור כזה שירות.
@yzahn שאפו על היוזמה.
-
למה סתם להזיק לעצמינו ?! כמובן כל הכבוד ל @yzahn על היוזמה הברוכה אבל האם באמת כולכם רוצים שבסוף כל מייל יהיה פרסומת ?!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות