שיתוף | מייל.קום - כתובת מייל בעברית
-
@yzahn קודם כל מחילה שלא הסתכלתי לפנ"כ באתר, דבר שני, אולי באמת כדאי לשפר את הנוסח באתר, ולהדגיש שאין שום אפשרות להסתכל במיילים בצורה יותר החלטית וברורה ממש, משהו בסגנון הזה:
פרטיות וביטחון המידע שלך בראש סדר העדיפויות שלנו.
המערכת פועלת כצינור מעבר מאובטח בלבד: הודעות הדוא"ל המנותבות דרכנו נמחקות לצמיתות ובאופן אוטומטי מרגע העברתן ליעדן. המערכת מבוססת קוד אוטומטי ואינה שומרת היסטוריה או גיבויים, כך שאין שום אפשרות טכנית – לאף גורם, כולל מנהלי המערכת – לגשת או לקרוא את התוכן שלכם.@ישיבישער תודה.
הסיבות שהנוסח היה קצת פרווה:
- בסוף אתם חייבים לסמוך עלי, לא משנה כמה משכנע זה נשמע
- כדי לא לשקר אני לא רוצה לעשות רושם שאין לי שום אפשרות אפילו תיאורטית לגשת למיילים. בסוף אם הם עוברים דרכי אני יכול לנתב אותם לאיפה שאני רוצה. אני כותב המצב בפועל שהם לא נשמרים, אבל אני רוצה ליזהר מעשיית רושם שזה בלתי אפשרי עבורי לשמור אותם
למעשה הנוסח שאתה מציע נשמע לי טוב
-
אני רוצה לשתף שירות חדש שהקמתי
מדובר בשירות חינמי שמאפשר לך ליצור כתובת מייל בעברית טהורה (למשל יוסי-כהן@מייל.קום) ומייל שנכנס לכתובת זו תועבר אוטומטית לכתובת הרגילה שלך
מוזמנים ליצור חשבון ולהתחיל להשתמש, ולשתף בין חברים
שאלות, הצעות, רעיונות? אפשר לכתוב פה או בצור קשר באתר
-
@ישיבישער תודה.
הסיבות שהנוסח היה קצת פרווה:
- בסוף אתם חייבים לסמוך עלי, לא משנה כמה משכנע זה נשמע
- כדי לא לשקר אני לא רוצה לעשות רושם שאין לי שום אפשרות אפילו תיאורטית לגשת למיילים. בסוף אם הם עוברים דרכי אני יכול לנתב אותם לאיפה שאני רוצה. אני כותב המצב בפועל שהם לא נשמרים, אבל אני רוצה ליזהר מעשיית רושם שזה בלתי אפשרי עבורי לשמור אותם
למעשה הנוסח שאתה מציע נשמע לי טוב
בסוף אתם חייבים לסמוך עלי, לא משנה כמה משכנע זה נשמע
כדי לא לשקר אני לא רוצה לעשות רושם שאין לי שום אפשרות אפילו תיאורטית לגשת למיילים. בסוף אם הם עוברים דרכי אני יכול לנתב אותם לאיפה שאני רוצה. אני כותב המצב בפועל שהם לא נשמרים, אבל אני רוצה ליזהר מעשיית רושם שזה בלתי אפשרי עבורי לשמור אותםוזה בדיוק הבעיה...
אני חושב שעקרונית זה היה יכול לרוץ ממש בכל הארץ
אבל בסוף לא כולם בטוחים ויודעים שמדובר על משהו באמת מבוטח (גם אם אני אישית מאוד סומך עליך...) בסוף עובר שם כל התעבורה של המיילים שלי (כולל קודים והכל...) וזה לא משהו שיכול לרוץ בלי שיש לך איזה חברה מספיק עם מוניטין גבוה בשביל האמון -
בסוף אתם חייבים לסמוך עלי, לא משנה כמה משכנע זה נשמע
כדי לא לשקר אני לא רוצה לעשות רושם שאין לי שום אפשרות אפילו תיאורטית לגשת למיילים. בסוף אם הם עוברים דרכי אני יכול לנתב אותם לאיפה שאני רוצה. אני כותב המצב בפועל שהם לא נשמרים, אבל אני רוצה ליזהר מעשיית רושם שזה בלתי אפשרי עבורי לשמור אותםוזה בדיוק הבעיה...
אני חושב שעקרונית זה היה יכול לרוץ ממש בכל הארץ
אבל בסוף לא כולם בטוחים ויודעים שמדובר על משהו באמת מבוטח (גם אם אני אישית מאוד סומך עליך...) בסוף עובר שם כל התעבורה של המיילים שלי (כולל קודים והכל...) וזה לא משהו שיכול לרוץ בלי שיש לך איזה חברה מספיק עם מוניטין גבוה בשביל האמוןאבל בסוף לא כולם בטוחים ויודעים שמדובר על משהו באמת מבוטח (גם אם אני אישית מאוד סומך עליך...) בסוף עובר שם כל התעבורה של המיילים שלי (כולל קודים והכל...) וזה לא משהו שיכול לרוץ בלי שיש לך איזה חברה מספיק עם מוניטין גבוה בשביל האמון
אם נעביר דרכו רק מיילים לא אישיים- אז אין בעיה
את המיילים עם הסיסמאות וכו'- נמשיך להשתמש בכתובת הרגילה- ולזה אין לו גישה- לכאורה -
אבל בסוף לא כולם בטוחים ויודעים שמדובר על משהו באמת מבוטח (גם אם אני אישית מאוד סומך עליך...) בסוף עובר שם כל התעבורה של המיילים שלי (כולל קודים והכל...) וזה לא משהו שיכול לרוץ בלי שיש לך איזה חברה מספיק עם מוניטין גבוה בשביל האמון
את המיילים עם הסיסמאות וכו'- נמשיך להשתמש בכתובת הרגילה- ולזה אין לו גישה- לכאורה -
אבל בסוף לא כולם בטוחים ויודעים שמדובר על משהו באמת מבוטח (גם אם אני אישית מאוד סומך עליך...) בסוף עובר שם כל התעבורה של המיילים שלי (כולל קודים והכל...) וזה לא משהו שיכול לרוץ בלי שיש לך איזה חברה מספיק עם מוניטין גבוה בשביל האמון
-
-
@yzahn מטורף תודה על ההשקעה הלוואי וזה יגיע מצד גוגל
יש אפשרות לשלוח מייל בשם הזה ?כלומר להיכנס להגדרות של החשבון ולעשות שלח בשם ?
אני מנסה והוא מבקש סיסמה

חשבתי שהוא ישלח מייל אישור שיגיע אליי וממילה נצליחיש אפשרות לשלוח מייל בשם הזה ?כלומר להיכנס להגדרות של החשבון ולעשות שלח בשם ?
יש כרגע אפשרות לא רשמית להשתמש בהגדרות SMTP של גוגל עבור השליחה
כלומר בדיאלוג הנ"ל תכניס את פרטי הגישה של שרת SMTP של גוגל
עיין כאן (בחלק "לתוכנית חינמית"):
https://forwardemail.net/he/guides/send-mail-as-gmail-custom-domainזה לא עובד טוב, וייתכן שביום מן הימים אחסום את זה (זה תלוי גם בהגדרת DNS אצלי למרות שזה עובר דרך גוגל)
-
-
-
-
שוב, שיהיה ברור לגמרי:
גם אם אתה מתחבר עם חשבון גוגל, אין לי שום גישה לחשבון הג'ימייל שלך, רק מה שנשלח לכתובת העברית שלך (אתה@מייל.קום) עובר דרך השרת שלי, וגם את זה אני לא קורא וזה נמחק מיד וכו' וכו'
-
-
@ישיבה-בוחער אין הרבה אופציות... זה או .קום, או .ישראל או משהו באנגלית
אולי באמת אוסיף משהו ב .ישראל או באנגלית. יש לך רעיונות?אין הרבה אופציות... זה או .קום, או .ישראל או משהו באנגלית
אולי באמת אוסיף משהו ב .ישראל או באנגלית. יש לך רעיונות?זה פתרון מעולה ויקל מאוד על כל אלו שלא יודעים שפה "זרה" (אנגלית בלעז )
תודה! זה הדבר הבא!
הולך להיות טרנד גדול כנראה.
אולי היית לוקח גם את מייל. ישראל.תקשיב אתה פשוט אלוף!!!
לעניות דעתי זה פרויקט שיופץ עוד לכל הארץ.....
רק מעניין אותי מה יקרה שנציגת שרות תבקש ממני את הכתובת מייל ואני יתן כתובת בעבריתאני חושב שעקרונית זה היה יכול לרוץ ממש בכל הארץ
אבל בסוף לא כולם בטוחים ויודעים שמדובר על משהו באמת מבוטח (גם אם אני אישית מאוד סומך עליך...) בסוף עובר שם כל התעבורה של המיילים שלי (כולל קודים והכל...) וזה לא משהו שיכול לרוץ בלי שיש לך איזה חברה מספיק עם מוניטין גבוה בשביל האמוןהרעיון הוא פשוט גאוני ומצויין,
רק שיש בו כמה נקודות שעדיין אינן מספקות- וזה רק סיבה להמשיך לחשוב לפתח ולעזור- כי רק כך נוכל בסוף להוציא משהו מוגמר ומשולם.- מבחינת אבטחה-אמון: זה בהחלט נושא רגיש- כל עוד לא מדובר על משהו מאובטח ברמה עולמית
הרי בסופו של דבר גם בגוגל כל המידע נשמר, ואם מישהו עלה על הסיסמה שלכם, או מישהו מתוך עובדי/ בעלי גוגל רוצה- הוא יכול לגנוב לכם את כל המידע
רק מה, שיש לזה רמת אבטחה בינלאומית- ופחות סיכוי שמישהו מבעלי גוגל ירצה לעשות את זה. - מצד הנוחות- זה עדיין ברמה בינונית- כי אני לא בטוח שיותר קל להסביר לאנשים תכתוב רק בעברית- בלי אנגלית בכלל
מה יש כזה דבר?
כן, זה עובד!
אתה בטוח?
רגע, מייל. קום עם קוף או כ"ף? ישראל ישראלי= עם מקף ולא עם רוח ולא מקף תחתון- אלא אמצעי
נו, ישראל ישראלי @? gmail.com?
לא! מייל.קום
לא, לא באנגלית, תכתוב באותיות בעבריתאחרי שאני מסיים לומר את הכתובת שלי (הרגילה) אני מסיים חצי מובלע ובמהירות שטרודל גימיל נקודה קום- ואף אחד לא שואל אותי איך לאיית את זה
כעת זה משהו חדש ולא מוכר, ונצטרך לאיית את זה לכל אחד מחדש
וזה גם לא ייגמר- כי אם זה משהו שירוץ בכל הארץ- ואנשים נוספים יפתחו דברים דומים- כבר יהיה כ"כ הרבה סיומות- שלא יהיה אף אחד שהוא ידוע מקובל ומפורסם ברמה כמו @ gmail.com.
3. בין מילים- אולי כדאי לקבוע ערך אחיד (אם זה יהיה ברמה ארצית, מי אנחנו שנקבע?) נקודה או מקף תחתי- שזה ערכים יותר מקובלים= וכך לא יהיה צורך להסביר לכל אחד ולפשט (כי כיום, כאשר מישהו נותן את כתובת המייל והוא אומר נקודה בין מילה למילה- זה נתפס במוח כברירת מחדל ואין בזה אח"כ ספיקות) - מבחינת אבטחה-אמון: זה בהחלט נושא רגיש- כל עוד לא מדובר על משהו מאובטח ברמה עולמית
-
אני רוצה לשתף שירות חדש שהקמתי
מדובר בשירות חינמי שמאפשר לך ליצור כתובת מייל בעברית טהורה (למשל יוסי-כהן@מייל.קום) ומייל שנכנס לכתובת זו תועבר אוטומטית לכתובת הרגילה שלך
מוזמנים ליצור חשבון ולהתחיל להשתמש, ולשתף בין חברים
שאלות, הצעות, רעיונות? אפשר לכתוב פה או בצור קשר באתר
@yzahn תודה רבה, עצום!
ועוד בכזאת נוחות וידידותיות.מה הפירוש של זה:

שאלה שניה האם יהיה ניתן להחליף מייל לאותו כתובת?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות