בקשה | דרוש טכנאי בתשלום בבני ברק לצריבת Firmware לנגן אנדרואיד (צ'יפ Rockchip) שנתקע
-
שלום לכולם,יש לי נגן אנדרואיד עם מעבד Rockchip שהשתבשה לו מערכת ההפעלה (נכנס ללולאת אתחול / Bootloop) ואני צריך להתקין לו קושחה (Firmware) נקייה מחדש כדי להחזיר אותו לחיים.הבעיה היא שהמחשב שלי לא מזהה נכון את הדרייברים של ה-USB (בעיית Rockusb/Loader Mode), ואין לי זמן וכוח להתעסק עם הגדרות תוכנה ב-AndroidTool / RKDevTool.מחפש טכנאי פרטי או מישהו מאזור בני ברק שמבין בזה, שיקח את המכשיר ויבצע התקנה מלאה ונקייה של המערכת מאפס. העבודה בתשלום מלא (במזומן או בביט).אשמח שמי שמבצע עבודות כאלו או מכיר מישהו מתאים יפנה אליי בהודעה פרטית. תודה רבה!
-
שלום לכולם,יש לי נגן אנדרואיד עם מעבד Rockchip שהשתבשה לו מערכת ההפעלה (נכנס ללולאת אתחול / Bootloop) ואני צריך להתקין לו קושחה (Firmware) נקייה מחדש כדי להחזיר אותו לחיים.הבעיה היא שהמחשב שלי לא מזהה נכון את הדרייברים של ה-USB (בעיית Rockusb/Loader Mode), ואין לי זמן וכוח להתעסק עם הגדרות תוכנה ב-AndroidTool / RKDevTool.מחפש טכנאי פרטי או מישהו מאזור בני ברק שמבין בזה, שיקח את המכשיר ויבצע התקנה מלאה ונקייה של המערכת מאפס. העבודה בתשלום מלא (במזומן או בביט).אשמח שמי שמבצע עבודות כאלו או מכיר מישהו מתאים יפנה אליי בהודעה פרטית. תודה רבה!
@משה-בדל מה הדגם בדיוק?
-
@משה-בדל לא אבל תגיד את השם של הנגן אני פנה אותך למתאימים
-
@משה-בדל לא אבל תגיד את השם של הנגן אני פנה אותך למתאימים
@הרב-של-השכונה Ultra Flash S HD
-
@הרב-של-השכונה Ultra Flash S HD
@משה-בדל בדרך כלל המתעסקים עם הנגנים זה @מגנוס-קרלסן @שלמה-רביב ו @ezerphone שלח מייל לכל אחד מהם או חכה שהם יראו את הנושא..
מחילה מכבודכם על התיוג אבל קצת כסף לא יזיק..
-
@משה-בדל יש לי בפרופיל..
-
@משה-בדל יש לי בפרופיל..
@הרב-של-השכונה התכוונתי למייל של מגנוס קרלסן
-
@הרב-של-השכונה התכוונתי למייל של מגנוס קרלסן
-
-
@משה-בדל אני בבני ברק ואם תרצה אוכל לבדוק את העניין רק אני צריך כמה נתונים
יש לך את הקושחה המלאה?
אתה יכול לתת דגם מדוייק של הצ'יפ?
אפשר לפרק את הנגן בקלות יחסית?
יש עליו חומר חשוב?@מתכנת-חובב זה דגם הנגן לא מאיקספרס Ultra Flash S HD
-
@מתכנת-חובב זה דגם הנגן לא מאיקספרס Ultra Flash S HD
-
@משה-בדל זה לא הדגם של הנגן אלא איך שהיבואן החליט לקרוא לו וזה לא נותן הרבה מידע
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות