בקשה | ננעל לי החשבון גוגל ויש לי כמה הזמנות בדרך...!!
-
פתחתי חשבון גוגל לפני שלושה/ארבעה ימים והספקתי להזמין כמה הזמנות מאליאקפרס ומאליבבה, היום רציתי לתת גישה לחבר בשביל פרויקט שאנחנו עובדים עליו בקיצער קיבלתי הודעה שהחשבון שלי נסגר.. אציין שיש לי את האפליקציות של עלי ואליבבה ושם החשבון לא נסגר מה לעשות? לבטל הזמנות?
-
פתחתי חשבון גוגל לפני שלושה/ארבעה ימים והספקתי להזמין כמה הזמנות מאליאקפרס ומאליבבה, היום רציתי לתת גישה לחבר בשביל פרויקט שאנחנו עובדים עליו בקיצער קיבלתי הודעה שהחשבון שלי נסגר.. אציין שיש לי את האפליקציות של עלי ואליבבה ושם החשבון לא נסגר מה לעשות? לבטל הזמנות?
-
@רוצהלדעת
מה הבעיה בהזמנות?
אתה תקבל את ההזמנות אפילו שהחשבון נסגר -
@רוצהלדעת לא יודע מה הזמנת התכוונתי להגיד שחשבון גוגל עבור מחיקי פלאפון כשר כיום זה דבר יותר יקר מהזמנה של כמה שקלים באלי אקספרס....
אני חוזר ומתנצל על הסטייה מהנושא -
-
@רוצהלדעת
יש מצב שאפשר להסדיר את זה מול המוכר באלי אקספרס שיהיה רשום מייל אחר או שישלח את ההודעה לעוד מקום
ונראלי שאתה עדין יכול להסתדר בלי מייל, פשוט יש אתר של המכס שאתה מזין מספר מעקב והוא מראה לך את הסטטוס של המשלוח -
@רוצהלדעת
יש מצב שאפשר להסדיר את זה מול המוכר באלי אקספרס שיהיה רשום מייל אחר או שישלח את ההודעה לעוד מקום
ונראלי שאתה עדין יכול להסתדר בלי מייל, פשוט יש אתר של המכס שאתה מזין מספר מעקב והוא מראה לך את הסטטוס של המשלוח -
@רוצהלדעת
ונראלי שאתה עדין יכול להסתדר בלי מייל, פשוט יש אתר של המכס שאתה מזין מספר מעקב והוא מראה לך את הסטטוס של המשלוחיש מצב שאפשר להסדיר את זה מול המוכר באלי אקספרס
לדעתי זה הכי חכם
גם יכול פתאום להתנתק החשבון של אלי אקספרס זה קורה מידי פעם, ואז אתה נשאר בחוץ כו הוא יבקש אימות,
תשלח הודעה למוכר שהחשבון שלך נחסם, ושיתקשר איתך בואטספ למקרה שיסגר לך החשבון.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות