להורדה | 'מנהל שמע בלוטוס' אפליקציה לשיפור איכות השמע בבלוטוס צפיה באחוזי הסוללה ועוד...
-
מנהל שמע בלוטוס V3.6
אפליקציה לשיפור איכות השמע בבלוטוס עבור מכשירי QIN 1S+ ודומיהם בלבד-
עם אפשרות לנעילת איכות גבוהה (במצב זה האפליקציה כופה כל זמן הפעילות של האפליקציה איכות גבוהה על הבלוטוס),
-
צפיה באחוזי הסוללה - עובד עם רוב האוזניות (אשמח שתכתבו בתגובות האם עבד עם איזה דגם אוזניות),
-
אקולייזר מינימלי,
-
טיימר שינה ג"כ מינימלי,
שימו לב האפליקציה דורשת הרשאת רוט!
תמונות בספוילר

האפליקציה:
מנהל שמע בלוטוס V3.6 - גרסת הפצה - יציב.apk
מנהל שמע בלוטוס V3.6 - גרסת הפצה - יציב.akנ.ב. אשמח להצעות לשיפורים...
-
-
מנהל שמע בלוטוס V3.6
עם אפשרות לנעילת איכות גבוהה (במצב זה האפליקציה כופה כל זמן הפעילות של האפליקציה איכות גבוהה על הבלוטוס),
-
צפיה באחוזי הסוללה - עובד עם רוב האוזניות (אשמח שתכתבו בתגובות האם עבד עם איזה דגם אוזניות),
-
אקולייזר מינימלי,
-
טיימר שינה ג"כ מינימלי,
תמונות בספוילר

האפליקציה:
@אליז קודם כל שפו ענק!!
חסר מפתחי אפליקציות לשיאומי מקשים וחוץ ממני ומ @אגסי אף אחד לא היתנדב למשימה... אז תודה רבה!
נעבור לאפליקציה:
אפליקציה יפה מאד אבל טעונה כמה שיפורים דחופים כדי שישתמשו בה...- להפסיק לבקש הרשאות רוט כל 5 שנייות כי זה עוצר את כל הטלפון ומאד מכביד עליו וקוטע את השירים...
- לא מציג את אחוזי האוזניות...
- הרשימה בדף הראשי של האפליקציה חתוך בלמטה...
- הסבר על הפונקציות שיש בה לדוגמה מה זה sbt, קודק, מערכת, (אני יודע מה זה מערכת אבל מה הכוונה אחוזי מערכת?) אם אני לא טועה שלפשוטי העם לפחות לא מובן מה זה
- האקלוייזר עובד מעולה תודה רבה
- המלצה שלי תוסיף אופציה להגברת השמע למעלה מ100% ליפעמים זה הכרחי בשירים עים פורמט שמע נמוך...
תודה רבה! תצליח!
-
-
@אליז קודם כל שפו ענק!!
חסר מפתחי אפליקציות לשיאומי מקשים וחוץ ממני ומ @אגסי אף אחד לא היתנדב למשימה... אז תודה רבה!
נעבור לאפליקציה:
אפליקציה יפה מאד אבל טעונה כמה שיפורים דחופים כדי שישתמשו בה...- להפסיק לבקש הרשאות רוט כל 5 שנייות כי זה עוצר את כל הטלפון ומאד מכביד עליו וקוטע את השירים...
- הסבר על הפונקציות שיש בה לדוגמה מה זה sbt, קודק, מערכת, (אני יודע מה זה מערכת אבל מה הכוונה אחוזי מערכת?) אם אני לא טועה שלפשוטי העם לפחות לא מובן מה זה
- המלצה שלי תוסיף אופציה להגברת השמע למעלה מ100% ליפעמים זה הכרחי בשירים עים פורמט שמע נמוך...
תודה רבה! תצליח!
@חייא-שיאומי היקר,
להפסיק לבקש הרשאות רוט כל 5 שנייות כי זה עוצר את כל הטלפון ומאד מכביד עליו וקוטע את השירים...
קיים רק בהפעלת 'נעילת איכות גבוהה', לצורך הפונקציה הנ"ל, אנסה לשפר, בינתיים מי שמפריע לו יכול פשוט לכבות את הפונקציה הנ"ל
הרשימה בדף הראשי של האפליקציה חתוך בלמטה...
לא יודע על מה אתה מדבר
לא מציג את אחוזי האוזניות...
אצלי זה עובד מצוין, ע"כ כתבתי כבר בפוסט הראשון שכל אחד יאמר לי עם איזה אוזניות הוא ניסה והאם עבד או לא (לעניינך כתוב נא את החברה והדגם של האוזניות שלך ואנסה לשפר)
הסבר על הפונקציות שיש בה לדוגמה מה זה sbt, קודק, מערכת, (אני יודע מה זה מערכת אבל מה הכוונה אחוזי מערכת?) אם אני לא טועה שלפשוטי העם לפחות לא מובן מה זה
א' הנתונים הנ"ל לא נועדו לפשוטי העם...
ב' בכל מקרה אנסה לבאר: SBC הינו קידוד הזרמת מדיה בבלוטוס (באנגלית 'קודק') הקידוד הנ"ל הינו מאוד מיושן ולא כ"כ איכותי, מה שהאפליקציה הזאת מנסה לעשות זה לכפות את המערכת של הפלאפון לביצועי שיא של הקידוד הנ"ל (שגם הם לא כ"כ גבוהים אבל זה מה שניתן לעשות במסגרת החומרה ומערכת ההפעלה הידועה שלנו), אחוזי מערכת הינם אחוזי הווליום של המערכת - של הפלאפון עצמו - בהחלט לאחר מעשה לא נראה לי כנתון נצרך או מועיל - אתם מוזמנים לכתוב בתגובות האם להשאיר בגרסה הבאה או לא.מקווה שהייתי ברור...
-
@חייא-שיאומי היקר,
להפסיק לבקש הרשאות רוט כל 5 שנייות כי זה עוצר את כל הטלפון ומאד מכביד עליו וקוטע את השירים...
קיים רק בהפעלת 'נעילת איכות גבוהה', לצורך הפונקציה הנ"ל, אנסה לשפר, בינתיים מי שמפריע לו יכול פשוט לכבות את הפונקציה הנ"ל
הרשימה בדף הראשי של האפליקציה חתוך בלמטה...
לא יודע על מה אתה מדבר
לא מציג את אחוזי האוזניות...
אצלי זה עובד מצוין, ע"כ כתבתי כבר בפוסט הראשון שכל אחד יאמר לי עם איזה אוזניות הוא ניסה והאם עבד או לא (לעניינך כתוב נא את החברה והדגם של האוזניות שלך ואנסה לשפר)
הסבר על הפונקציות שיש בה לדוגמה מה זה sbt, קודק, מערכת, (אני יודע מה זה מערכת אבל מה הכוונה אחוזי מערכת?) אם אני לא טועה שלפשוטי העם לפחות לא מובן מה זה
א' הנתונים הנ"ל לא נועדו לפשוטי העם...
ב' בכל מקרה אנסה לבאר: SBC הינו קידוד הזרמת מדיה בבלוטוס (באנגלית 'קודק') הקידוד הנ"ל הינו מאוד מיושן ולא כ"כ איכותי, מה שהאפליקציה הזאת מנסה לעשות זה לכפות את המערכת של הפלאפון לביצועי שיא של הקידוד הנ"ל (שגם הם לא כ"כ גבוהים אבל זה מה שניתן לעשות במסגרת החומרה ומערכת ההפעלה הידועה שלנו), אחוזי מערכת הינם אחוזי הווליום של המערכת - של הפלאפון עצמו - בהחלט לאחר מעשה לא נראה לי כנתון נצרך או מועיל - אתם מוזמנים לכתוב בתגובות האם להשאיר בגרסה הבאה או לא.מקווה שהייתי ברור...
-
@חייא-שיאומי
האפליקציה משתמשת לזיהוי סוללה בטכנולוגיית google fast pair,
בדקתי, והאוזניות שלך אינם תומכות בטכנולוגיה הנ"ל (רוב האוזניות החל מ2020 כן תומכות),
אנסה בכל זאת למצוא פתרון... (לא בטוח שאמצא) -
@חייא-שיאומי
האפליקציה משתמשת לזיהוי סוללה בטכנולוגיית google fast pair,
בדקתי, והאוזניות שלך אינם תומכות בטכנולוגיה הנ"ל (רוב האוזניות החל מ2020 כן תומכות),
אנסה בכל זאת למצוא פתרון... (לא בטוח שאמצא)@אליז אין צורך להישתגע אני בין כה אמור להחליף אותם אוטוטו
-
@אליז קודם כל שפו ענק!!
נעבור לאפליקציה:
תודה רבה! תצליח!
-
@אליז קודם כל שפו ענק!!
נעבור לאפליקציה:
תודה רבה! תצליח!
בהגדרות במג'יסק אפשר לבטל התרעות
לוחצים על הסמל של "משתמש על" במסך הראשי
לוחצים על האפליקציה
לוחצים על "התרעות" זה יבטל
אם יש לך מג'יסק ערוך אתה יכול להוריד מהפורום ולהתקין מג'יסק נורמלי (שזה צעד מומלץ כי זה יוסיף לך גם אפשרות למודולים וכו וכו) -
מנהל שמע בלוטוס V3.6
-
-
אקולייזר מינימלי,
-
טיימר שינה ג"כ מינימלי,
תמונות בספוילר

האפליקציה:
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות