שאלה | איך הופכים צ'יפ למאסטר?
-
לכל הצדיקים...
ניסיתי לשים את החלק של ג'מיני בספוילר אבל כנראה בגלל שזה עם מספור ותבליטים לא הצלחתי.
מתנצל אם זה שלא לפי החוקים.לגבי כל השאר זה ממש לא ממנו.
אגב @אהרון-שלום הסיפור עם פריצת האבטחה כבר גילו בשנת 2011 ואם אתה רוצה אני אביא לך מקור מעיתון הארץ...
נא לא להשמיץ! -
@ginyes
אז תקבל את התנצלותי
ואסביר לך מה מפריע שמביאים מAI כי הוא פשוט מקשקש הרבה ושרואים משהו שנראה משם אין חשק לקרוא
לגבי קוד מאסטר שכתבתי הבנתי שזה של שערי עופרלגבי הספוילר פשוט תלחץ על ספוילר ותכתוב ושיהיה מרווח מהשורה למעלה
-
משהו הראה לי צ'יפ מאסטר שפותח הכל (את כל השערים שנפתחים עם צ'יפ וכל הלוקרים שעובדים על צ'יפ וכדומה) . יש משהו שיודע איך לעשות את זה ויוכל להדריך אותי
@מוח-דיגיטלי יש סוג של סוד כזה ששמעתי פעם ואני רוצה לשתף אותו...
לגבי פתיחת דלתות של בינינים רוב הבינינים (ליפעמים גם בוילות) המיספר של הקוד זה המיספר של הביניין פעמיים לדוגמה הבינין שלכם הוא 24. אתם לוחצים פעמיים 24 וסולמית ברוב הפעמים זה ניפתח -
@מוח-דיגיטלי יש סוג של סוד כזה ששמעתי פעם ואני רוצה לשתף אותו...
לגבי פתיחת דלתות של בינינים רוב הבינינים (ליפעמים גם בוילות) המיספר של הקוד זה המיספר של הביניין פעמיים לדוגמה הבינין שלכם הוא 24. אתם לוחצים פעמיים 24 וסולמית ברוב הפעמים זה ניפתח -
יש סוג של סוד כזה ששמעתי פעם ואני רוצה לשתף אותו...
זה לא סוד, פעם הוועדי בתים עשו כך כדי שיהיה לדיירים בבניין קל לזכור את הקוד, היום כבר הפסיקו עם זה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות