בעיה | הקובץ וורד ניהיה כעמוד אחד
-
מה לעשות שהקובץ וורד שלי פתאום כולו ניהיה כעמוד אחד, וחלק מההשלכות שאי אפשר לייצאות לPDF וכן אין מספרי עמודים....
כפתור פריסת הדפסה לא פועל, ולחוץ באופן קבע כפתור טיוטה (אין קב אפי' בין איפה שאמור להתחלק העמודים, מה שבדר"כ קיים במצד טיוטה).
לבנתיים קיבלתי כמה פתרונות מAI ולא הועיל...

-
@דוד-משה-1 ניסתי כבר, וכשהדבקתי הופיע לי מספר המילים הנכון, אבל היה כתוב במספר עמודים - 1, והעמוד הזה היה לבן, ולאחר שסגרתי והפעלתי מחדש את המסמך שוב ניהיה כמו המסמך הבעייתי....
-
מה לעשות שהקובץ וורד שלי פתאום כולו ניהיה כעמוד אחד, וחלק מההשלכות שאי אפשר לייצאות לPDF וכן אין מספרי עמודים....
כפתור פריסת הדפסה לא פועל, ולחוץ באופן קבע כפתור טיוטה (אין קב אפי' בין איפה שאמור להתחלק העמודים, מה שבדר"כ קיים במצד טיוטה).
לבנתיים קיבלתי כמה פתרונות מAI ולא הועיל...

-
@GOLDF הבעיה היא שפריסת הדפסה לא עובד?
מאמין שיש פתרונות הרבה יותר קלים
אבל אם אף אחד לא ימצא
אז תנסה להסיר ולהתקין אופיס מחדש? -
G GOLDF סימן נושא זה כשאלה
-
כששמרתי את זה בקובץ Rich Text Format (*.rtf), אז הבעיה נפתרה, אבל כשבאת להעתיק או להמיר לוורד המעודכן, שוב חזר הבאג.... מה עושים?אני לא רוצה להשאיר את זה בסוג קובץ הזה, מכיוון שישנם הרבה חסרונות...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות