בקשת מידע | רעיון לשדרוג קל קו - איך אפשר להגיע לאחראי והאם למישהו יש רעיון אם זה מעשי לבד לשדרג
-
יש לי רעיון לשדרוג מערכת קל קו°(1700707050) שב°חיפוש לפי תחנה יהיה אפשרות להקיש קווים מסויימים שאותם אני רוצה לשמוע ובין כל קו יהיה אפשר ללחוץ על כוכבית. כיום אפשר לשמוע או רק קו אחד או את כל הקווים. (כיום כוכבים זה מחליף את האות א בקווים 4א וכד' אך נראה לי שהתדירות של 4א פחותה מהשדרוג הזה...
כיום הרעיון הזה קיים בקו פרימיום תחבורה (033090300) ומאד יעיל
אך בסוף קל קו יותר נח ומוכר יותר לשימוש ובפרט שקל קו עובד היטב גם עם מובידוס ובאם יהיה את השדרוג זה לכאורה זה ישדרג מאד את מובידוס -
יש לי רעיון לשדרוג מערכת קל קו°(1700707050) שב°חיפוש לפי תחנה יהיה אפשרות להקיש קווים מסויימים שאותם אני רוצה לשמוע ובין כל קו יהיה אפשר ללחוץ על כוכבית. כיום אפשר לשמוע או רק קו אחד או את כל הקווים. (כיום כוכבים זה מחליף את האות א בקווים 4א וכד' אך נראה לי שהתדירות של 4א פחותה מהשדרוג הזה...
כיום הרעיון הזה קיים בקו פרימיום תחבורה (033090300) ומאד יעיל
אך בסוף קל קו יותר נח ומוכר יותר לשימוש ובפרט שקל קו עובד היטב גם עם מובידוס ובאם יהיה את השדרוג זה לכאורה זה ישדרג מאד את מובידוס -
זה מערכת פרטית או ממשלתית?
-
זה מערכת פרטית או ממשלתית?
@סטלה-דקדושה פרטי
מישהו פרטי פיתח את זה עבור הדקות שיחה וכיום באמת הוא בכיוון של נזק
אין לו כלום עם משרד התחבורה או משהו כזה -
@סטלה-דקדושה פרטי
מישהו פרטי פיתח את זה עבור הדקות שיחה וכיום באמת הוא בכיוון של נזק
אין לו כלום עם משרד התחבורה או משהו כזה@שמואל-ש.
רק שלא יסגור.... או יעשה פרסומות - יפגע במובידוס
יש איך להגיע אליו? -
מישהו יודע מי זה בכלל?
צריך להגיש לו בקשה שלא יסגור או יעשה פרסומות.
אני סתם חושב שאם יהיה פרסומת לקל קו כולם היו משלמים.@מטען-נייד אולי הוא רואה את ההודעה הזו ורץ לעשת פרסומות...
-
@מטען-נייד אולי הוא רואה את ההודעה הזו ורץ לעשת פרסומות...
@סטלה-דקדושה צודק!
מי איכפת לו מפרסומות (אין על פרסומות).
בסיידר שלא יהיה קל קו.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות