בירור | מספר שיתקשר אוטומטי ויבצע הקשת מספר
-
@מיגו-להוציא לא ידעתי
תן פרטים@צול-גאה
זה כבר ישן.
מאז שביטלו את דמי הקישוריות ימות מאפשרים להוציא שיחות ללא עלות יחידות. -
@אברך-כמדרשו
בקיצור אתה אומר זה אפשרי…
כבר חצי מהדרך…
מה העלויות בערך?
תודה@פרוזי עלות יחידות בימות בלבד כל קמפיין זה יחידה אחת
אם אני זוכר נכון 27.5 אגורות ליחידה אם אתה קונה 100 -
@אברך-כמדרשו
בקיצור אתה אומר זה אפשרי…
כבר חצי מהדרך…
מה העלויות בערך?
תודה -
@צול-גאה
זה כבר ישן.
מאז שביטלו את דמי הקישוריות ימות מאפשרים להוציא שיחות ללא עלות יחידות.@מיגו-להוציא גם קמפיינים?
-
@מיגו-להוציא גם קמפיינים?
לא יודע.
אני לא מהמפתחים בימות.
אני יודע רק שאני כבר זמן רב יכול להוציא שיחות מהווירטואל פלוס שלי בלי לשלם ביחידות. -
לא יודע.
אני לא מהמפתחים בימות.
אני יודע רק שאני כבר זמן רב יכול להוציא שיחות מהווירטואל פלוס שלי בלי לשלם ביחידות.@מיגו-להוציא אני מוציא שיחות מהדפדפן ועולה לי יחידות
-
לא יודע.
אני לא מהמפתחים בימות.
אני יודע רק שאני כבר זמן רב יכול להוציא שיחות מהווירטואל פלוס שלי בלי לשלם ביחידות.@מיגו-להוציא אפשר באנדרואיד לתזמן שיחות עם מאקרו דרואיד וכמובן גם ללחוץ...
-
@פרוזי
לעצמי כבר יצרתי קו שמיחייג אוטומטית לקו שלי נכנס לשלוחה 5 ומנתק
ואחרי שעה נכנס לשלוחה 6 -
שלום לכולם
אני מעוניין שיהיה לי מספר קו שיתקשר אוטומטי פעמיים ביום למספר מסוים ויבצע לחיצה על מספר מסוייים ככניסה למערכת ואז בסוף היום יתקשר שוב ויבצע יציאה אוטומטיאפשרי לעשות דבר כזה ?
@פרוזי
הרבה ממערכות הנוכחות חוסמות דיווח ממערכות אחרות כמו ימות וכו',
לפני שאתה עובד קשה לסדר את זה תבדוק פעם אחת ידנית שזה באמת מצליח לדווח נוכחות מהמערכת הזאת.חוץ מזה כשאתה עושה אוטומטי זה מתקתק על אותו שעה ואותו דקה בידוק כל יום יום אחר יום ברצף,
בהרבה מקרים זה יכול להסגיר שהדיווח נעשה באופן אוטומטי. -
@פרוזי
הרבה ממערכות הנוכחות חוסמות דיווח ממערכות אחרות כמו ימות וכו',
לפני שאתה עובד קשה לסדר את זה תבדוק פעם אחת ידנית שזה באמת מצליח לדווח נוכחות מהמערכת הזאת.חוץ מזה כשאתה עושה אוטומטי זה מתקתק על אותו שעה ואותו דקה בידוק כל יום יום אחר יום ברצף,
בהרבה מקרים זה יכול להסגיר שהדיווח נעשה באופן אוטומטי.@חיים-יענקל-0 אצלי זה לא נתן לי לחייג למערכת של עצמי
מישהו רוצה לתת לי מספר של קו שאני יוכל לנסות? -
הגדרה.TXT
זה {שמור בשם HTML}
השתמשתי כדי להגדיר את זה
זה מוציא קריאה שבה צריך להשתמש בשביל להפעיל את הקמפיין
את זה פשוט להכניס לאוטומציה
אישית יצרתי אוטמציה בגוגל סקריפט החיסרון הוא שאין אפשרות לטריגר מדוייק לפי שעה אלא רק אפשרות {אני מדבר על טריגר של פעם ביום} ללבחור בין איזה שעה לאיזה שעה - בטווח של שעה
אבל אפשר לעשות שהוא ירוץ כל דקה גם ויבדוק מה השעה ואם השעה היא... אז זה ירוץ
אבל זה ראש עקום
לא מקצועי
אלא עדיף אוטומציה אחת -
@חיים-יענקל-0 אצלי זה לא נתן לי לחייג למערכת של עצמי
מישהו רוצה לתת לי מספר של קו שאני יוכל לנסות? -
@צול-גאה
זה כבר ישן.
מאז שביטלו את דמי הקישוריות ימות מאפשרים להוציא שיחות ללא עלות יחידות.מאז שביטלו את דמי הקישוריות ימות מאפשרים להוציא שיחות ללא עלות יחידות.
מקור?
אני יודע שכל דבר עולה יחידות.
רק ניתוביה נשאר חינם, (ובכללו וירטואל) משום שזה עם פרסומות ללא אפשרות הסרה.אבל לדעתי הכי טוב להריץ את זה על שרת נורמלי כמו בן אדם, ולהגדיר שיהיה כל יום בדקה אחרת.
אם יש כאן כמה שקלים שהעבודה לא תהיה לחינם, אולי אני יעשה את זה,
זה לא אמור לקחת כמעט משאבי שרת...
יענו כלום...
אגב @פרוזי אם תצטרך יחידות, דבר איתי למחירים זולים.
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות