מדריך | איך לעקוף בקלות בהתקנת וינדוס 11 את רוב הדרישות ההתקנה בלי צריבה מחדש של הדיסק
-
במקום להגדיר בחלון צריבת דיסק ההתקנה עם RUFUS כל פעם מחדש את האפשרויות לדילוג בשעתת ההתקנה
אפשר לקחת את הקובץ unattend.xml שהתוכנה יוצרת אצלי בגרסא האחרונה של וינדוס וRUFUS הוא יצר לי את זה בתיקייה \sources$OEM$$$\Panther ולהעביר את זה לכל דיסק התקנה של WINDOWS 11 (להעביר את התיקייה $OEM$ כמו שהיא לsources או את unattend.xml למחיצה הראשית של דיסק ההתקנהלמשל הנה הגדרות שביטלתי הצריבה בRUFUS

והנה התיקיה של הקובץ שנוצר

לאחר שהעברתי אותו (את הקובץ unattend.xml) לדיסק התקנה ישן של וינדוס 11 שהורדתי ממיקרוסופט הוא פעל כמו הוינדוס האחרון שצרבתי עם ההגדרות האלו מוובנות בפנים -
@heb1000
אני יודע שזה רק ברופוס החדש rufus-4.15_BETA2 ולא עובד בישנים יותר והוא עושה את זה בהתקנה שקטה לגמרי בלי שום שאלות רק צריך להיזהר להוציא את כל הכוננים האחרים מהמחשב לפני -
@heb1000
אני יודע שזה רק ברופוס החדש rufus-4.15_BETA2 ולא עובד בישנים יותר והוא עושה את זה בהתקנה שקטה לגמרי בלי שום שאלות רק צריך להיזהר להוציא את כל הכוננים האחרים מהמחשב לפני@אהרון-שלום לא חייב להשתמש באופציה של התקנה שקטה, רק לדלג על ההגדרות האלו, לא? (תיקנו את זה? כזה יצא זה לא עבד באמת..)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות