סקר | סקר | איך נראה שולחן העבודה (Desktop) שלכם במחשב?
-
מעולים הוא אחלה מתכנת
-
הנה סקר נחמד, נשמח להצבעות שלכם!
-
@לא-מתייאש באמת זו המערכת הפעלה שלך ביום יום? נדיר..
אני מחכה ליום שיהיה סינון נורמלי (מתכוון כשיהיה וויפרי) ללינוקס.. -
@cfopuser טוב, זה לא ממש סינון, אלא אם כן הוא יוסיף שם אפשרות של גלישה רק על נטפרי.
-
-
צריך את האופציה-השולחן עבודה ריק לגמרי
-
@fhryurygfgdf תוסיפ גם יחסית מסודר (למרות שלא הבנתי מה מטרת הסקר אבל...)
-
למרות שלא הבנתי מה מטרת הסקר אבל
הנה רעיון, תוכנה נוחה ונורמאלית שיהיה אפשר לעבור בין שולחנות עבודה עם תוכן שונה לכל אחד לפחות לקיצורי דרך אם לא לשורת המשימות...
-
@fhryurygfgdf
אני חושב שזה דבר חשוב, שהשולחן עבודה יהיה מסודר
אני לאיודע האם זה אמיתי- אך כך אמרו לי פעם: שהקבצים על שולחן עבודה מאיטים את המחשב..
ובעבר מישהו נתן 'פתרון'
לאנשים כאלה שהמחשב יעבוד יותר טוב
ללחוץ בשולחן עבודה על Ctrl+A, ואז ללחוץ אנטר
אני לאיודע האם זה אמיתי- אך כך אמרו לי פעם: שהקבצים על שולחן עבודה מאיטים את המחשב..
בעבר (מחשבים ישנים)
במערכות הפעלה ישנות ובמחשבים עם מעט משאבים, כל סמל (אייקון) או קובץ ששמרת על שולחן העבודה דרש הקצאה נפרדת של זיכרון זמני (RAM) כדי שהמערכת תוכל להציג ולרענן אותו. כשהיו המון קבצים, זה אכן יכל להאט את המחשב, במיוחד בזמן ההדלקה הראשונית (Startup).כיום (מחשבים מודרניים)
בזכות מעבדים חזקים, כמות גדולה של זיכרון RAM וכונני אחסון מהירים (SSD), מערכות ההפעלה המודרניות יודעות לנהל את תצוגת שולחן העבודה ביעילות רבה. כמות התיקיות, הסמלים או קיצורי הדרך שעל המסך לא תשפיע על מהירות העבודה השוטפת של המחשב. -
בעבר (מחשבים ישנים)
במערכות הפעלה ישנות ובמחשבים עם מעט משאבים, כל סמל (אייקון) או קובץ ששמרת על שולחן העבודה דרש הקצאה נפרדת של זיכרון זמני (RAM) כדי שהמערכת תוכל להציג ולרענן אותו. כשהיו המון קבצים, זה אכן יכל להאט את המחשב, במיוחד בזמן ההדלקה הראשונית (Startup).כיום (מחשבים מודרניים)
בזכות מעבדים חזקים, כמות גדולה של זיכרון RAM וכונני אחסון מהירים (SSD), מערכות ההפעלה המודרניות יודעות לנהל את תצוגת שולחן העבודה ביעילות רבה. כמות התיקיות, הסמלים או קיצורי הדרך שעל המסך לא תשפיע על מהירות העבודה השוטפת של המחשב.נראה טקסט מAI
ולא נכון גם היום כל סמל על המסך דורש זיכרון ראם כמו כל פעולה במחשב
זה אולי לא יכביד יותר מידי אבל הרעיון נכון -
נראה טקסט מAI
זה אולי לא יכביד יותר מידי אבל הרעיון נכוןולא נכון גם היום כל סמל על המסך דורש זיכרון ראם כמו כל פעולה במחשב
זה אולי לא יכביד יותר מידי אבל הרעיון נכוןמקור?
הטענה הזו נשמעת קצת מוזרה. -
זה אולי לא יכביד יותר מידי אבל הרעיון נכוןמקור?
הטענה הזו נשמעת קצת מוזרה.מקור?
הטענה הזו נשמעת קצת מוזרה.אני לא יודע מקור
אבל עובדה שמחשב הכי חדש שבעת הקמתו היה עולה תוך 3 שניות, לאחר חודשיים כבר לוקח לו 15 שניותודרך אגב, אני מנקה בחדר מחשבים, וכל מחשב שלוקח לו קצת זמן לעבד פתיחת וורד- אני עושה %TEMP% אנטר> (Alt+אנטר=לפעמים אני רואה גם 5GB)>שיפט+Delete= והמהירות משתפרת פלאים!!!
-
מקור?
הטענה הזו נשמעת קצת מוזרה.אני לא יודע מקור
אבל עובדה שמחשב הכי חדש שבעת הקמתו היה עולה תוך 3 שניות, לאחר חודשיים כבר לוקח לו 15 שניותודרך אגב, אני מנקה בחדר מחשבים, וכל מחשב שלוקח לו קצת זמן לעבד פתיחת וורד- אני עושה %TEMP% אנטר> (Alt+אנטר=לפעמים אני רואה גם 5GB)>שיפט+Delete= והמהירות משתפרת פלאים!!!
-
@fhryurygfgdf

נראה ככה
@לא-מתייאש
האמת, לא ציפיתי ממך שיראה אחרת...
בסוף זה מראה על הבן אדם, אדם מסודר גם השולחן עבודה יהיה מסודר. ואדם לא מסודר(יש יוצא מן הכלל...) לא יצליח לבנות את כל המערכים המטורפים שבנייתה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות