בירור | תיקון רובוט לניקוי חלונות
-
@aiib
תפתח אותו תצלם מבפנים
ולפני זה תתאר יותר את הבעיה -
@aiib
תפתח אותו תצלם מבפנים
ולפני זה תתאר יותר את הבעיהולפני זה תתאר יותר את הבעיה
הרובוט אמור לעבור על כל החלון ולנקות אותו. הוא עולה קודם כל למעלה ואז יורד לאט לאט עד ללמטה מצד לצד.
כרגע הוא עולה ללמעלה מתחיל קצת לרדת ואז נעצר. הוא ממשיך לעבוד (כי אם לא הוא נופל) אבל הוא לא ממשיך לרדת ולסובב את המברשות.
כמדומני שהוא לא מצפצף כמו שהוא מצפצף כשהוא גומר את הניקוי
-
@aiib
ועכשיו הוא לפחות עולה או כלום? -
@aiib
ועכשיו הוא לפחות עולה או כלום?@אהרון-שלום עכשיו זה ככה:
כרגע הוא עולה ללמעלה מתחיל קצת לרדת ואז נעצר. הוא ממשיך לעבוד (כי אם לא הוא נופל) אבל הוא לא ממשיך לרדת ולסובב את המברשות.
כמדומני שהוא לא מצפצף כמו שהוא מצפצף כשהוא גומר את הניקוי
-
@aiib
אני לא יודע אם באמת זה בר תיקון בכל מקרה אם זה עדיין באחריות עלי תפתח פניה להחזיר אם לא תעלה תמונות של פנים המכשיר -
@aiib
אני לא יודע אם באמת זה בר תיקון בכל מקרה אם זה עדיין באחריות עלי תפתח פניה להחזיר אם לא תעלה תמונות של פנים המכשיר -
@aiib
אני לא מצליח לראות קורוזיה או משהו כזה תנסה להוציא סוללה ל5 דקות ולהחזיר אל תסגור לגמרי אלא מה שחייב ותנסה שוב ויכול להיות שיש איזה חיישן שהתלכלך ובגלל זה זה קורה מעלה השערה -
@aiib
אני לא מצליח לראות קורוזיה או משהו כזה תנסה להוציא סוללה ל5 דקות ולהחזיר אל תסגור לגמרי אלא מה שחייב ותנסה שוב ויכול להיות שיש איזה חיישן שהתלכלך ובגלל זה זה קורה מעלה השערה@אהרון-שלום זה עובד בלי סוללה.\הסוללה היא רק לגיבוי אם יתנתק מהחשמל תוך כדי שהוא מחובר לחלון.
וזה קורה גם אחרי שאני מנתק מהחשמל למשך יממה -
@aiib
אני לא מכיר את המכשיר מקרוב אבל זה נשמע שהוא משתבש תנסה לנקות את החיישנים שלו (שאני משער שיש אולי בצורת נורת לד או משהו דומה) -
@aiib
ובכל מקרה תנתק את הסוללה ל5 דקות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות