בירור | OCR לזית, המשך
-
@מנדי תגיד לי, אתה רציני?
אם אוצריא לבד יפענחו את ocr בפועל,
ווללא קשר לזית, למה שלא יבקשו לבד,כתבתי או או.
אז מה השאלה שלך??מה המשמעות שהוא יבקש עבור, ואם יש איזה שהוא משמעות שהוא מבקש עבורם, חוזרת הטענה של אחריות,
המשמעות פשוטה.
כשמאשרים לו, מאשרים לו שגם אוצריא יוכלו להשתמש, כמה פשוט.אולי עבור הסינון,
סינון, המון תיקונים שנכנסו דרכם.
מלבד ספרי דיקטה, ספרי אתר העריכה.באופן עקרוני מה שאוצריא בקשו עבורו זה באמת צעד יוצא דופן, או שהם באמת מכירים אותו באופן אישי וסומכים עליו מאוד,
לתרום זה דבר אחד, ולקחת אחריות על מישהו אחר זה דבר נוסף ובאמת זה מפחיד,אתה מוכן להסביר לי מה זה המושג 'אחריות' החמקמק שמוזכר פה?
אם הוא מקבל אישור רשמי, שחור ע"ג לבן - שגם אוצריא יכולים להשתמש.
איזה אחריות יש לו?
אתה יכול להסביר לי?
איש לא מבקש ממנו לתת לאוצריא את הטקסט ללא רשות מפורשת.
ביקשו ממנו או שיבקש אישור שמאפשר לו לשתף גם את אוצריא בחומר.
או שייתן את להם את הכלים לעשות פענוח לבד.
בשניהם אין עליו בדל של אחריות.
אפילו לא שמץ.שהם באמת מכירים אותו באופן אישי וסומכים עליו מאוד,
מה הקשר 'לסמוך'?!
פשוט כי הם שמחים שגם לתוכנות חינמיות אחרות יהיה כמה שיותר חומר.אתה 'מנסה להבין לוגיקה' - בזמן שאין טענה אחת לוגית בפוסט שלך.
אני לא רוצה שיצא הפוסט כאילו יש לי משהו נגד זית או לא מתייאש.
כמו שכתבתי, אפשר לעשות חיפוש ולראות שהחמאתי לו בלא מעט מקומות, על כל פועלו הרב.
אבל זה לא סותר את היכולת להגיב לגופם של דברים - שמשום מה נשמעים פה די מוזרים.https://mitmachim.top/topic/99052/בירור-חפירות-בנושא-זכויות-יוצרים-של-ocr-ל-hebrew-books-המשך
פתחתי נושא חדש.
אנא שחררו לפחות את הנושא הזה!
-
@המלאך
אם הבקשה על cor תבקש ממנו ישיר את האפשרות להשתמש בזה,
למה הוא צריך לבקש מהיברו בוקס רשות לcor שהוא יצר, אתמהה,
אלא מה, הנדון הוא לא על התוכנה ואפשרות הסריקה אלא על זכויות שיש להיברובוקס על הספרים, והוא מבין ( אני משער שיש לו מידע בעניין) שהיברובוקס יאשרו את הcor רק אם הוא יתן להם את התוכנה כקניין אישי ולא כקוד פתוח,
ומשכך הוא לא יכול לתת לאוצריא את cor,
ולבקש מהיברובוקס בשביל גוף אחר, שההסכם שלו איתם יכלול גוף אחר, אנחנו חוזרים לנושא האחריות שאני מאוד מבין אותו, -
@המלאך
אם הבקשה על cor תבקש ממנו ישיר את האפשרות להשתמש בזה,
למה הוא צריך לבקש מהיברו בוקס רשות לcor שהוא יצר, אתמהה,
אלא מה, הנדון הוא לא על התוכנה ואפשרות הסריקה אלא על זכויות שיש להיברובוקס על הספרים, והוא מבין ( אני משער שיש לו מידע בעניין) שהיברובוקס יאשרו את הcor רק אם הוא יתן להם את התוכנה כקניין אישי ולא כקוד פתוח,
ומשכך הוא לא יכול לתת לאוצריא את cor,
ולבקש מהיברובוקס בשביל גוף אחר, שההסכם שלו איתם יכלול גוף אחר, אנחנו חוזרים לנושא האחריות שאני מאוד מבין אותו, -
@צדיק-וטוב-לו-0 מה אתם רוצים מהיהודי היקר @לא-מתייאש יש לו מודל ocr והוא מעוניין לעשות עם זה מה שהוא רוצה וזהו
תניחו אותו לנפשומי שרצה לעזור ל@לא-מתייאש יכול לעשות זאת לעת עתה על ידי העלאת ספרים סרוקים בלי זכויות יוצרים והוא יעשה להם ocr ויעלה אותם לתוכנתו זית לטובתו ולטובת כולנו
כל הבלבולי מוח על רעיונו ועזרות יתקבלו בברכה כאשר הוא יבקש ממכם עזרה
בנתיים תהנו ממה שיש ומהתפעלות מהטכנולוגיה
-
@צדיק-וטוב-לו-0
אם הוא עושה עסקה עם היברובוקס (שוב, אין לי מידע בעניין, אבל אני מבין שהוא מבוסס שהיברו בוקס לא יאשרו סריקה בלי שהוא נותן להם את התוכנה כקוד אישי) זה לא שהוא מבקש עבור מישהו, מתקשר להמליץ וכד’
אלא הוא צריך להכליל בעסקה שלו מול היברובוקס את אוצריא,
ולעיסקא יש כללים ורשיונות שצריך להתחייב עליהם, איך הוא יכול לקחת אחריות שאוצריא יעמדו בזה? -
@צדיק-וטוב-לו-0 לך אתה צריך תשובה אחרת, תשובה שתספק אותך 100% ושאתה מרמז אותה מזמן, תהיה מוכן, אני אגיד לך אותה וכבר לא יהיה לך שום קושיא :
לא בא לי לתת לאוצריא, הכל היה שקרים, הסיבה האמיתית של כל הבלגן הזה רק בגלל שאני מחפד לומר שאני לא רוצה לתת לאוצריא, עד עכשיו היו האויוים שלי, הם גנבו לי את הכבוד שלי, אני מחפד שיעשו תוכנה יותר טובה משלי, אז אני מחפד מהם, מת מפחד, ולכן אני צריך למצות פיתרון שהאנשים (הלקוחות) יגיעו אליי, ואני רק הסכמתי לתת ספרים של הספריא הלאומית כדי לספק את הקהל שלא יהיה לי שם רע
זהו ? עוד שאלות ?
-
@לא-מתייאש
לא יודע אם זה קשור לשרשור אבל כתבת במשך הפוסט שחקרת את הנושא של הAI כמה חודשים
אולי תוכל לכתוב איזה מאמר שיסביר קצת מה זה הAI -
@צדיק-וטוב-לו-0 לך אתה צריך תשובה אחרת, תשובה שתספק אותך 100% ושאתה מרמז אותה מזמן, תהיה מוכן, אני אגיד לך אותה וכבר לא יהיה לך שום קושיא :
לא בא לי לתת לאוצריא, הכל היה שקרים, הסיבה האמיתית של כל הבלגן הזה רק בגלל שאני מחפד לומר שאני לא רוצה לתת לאוצריא, עד עכשיו היו האויוים שלי, הם גנבו לי את הכבוד שלי, אני מחפד שיעשו תוכנה יותר טובה משלי, אז אני מחפד מהם, מת מפחד, ולכן אני צריך למצות פיתרון שהאנשים (הלקוחות) יגיעו אליי, ואני רק הסכמתי לתת ספרים של הספריא הלאומית כדי לספק את הקהל שלא יהיה לי שם רע
זהו ? עוד שאלות ?
@לא-מתייאש כל הכבוד על הישרה
זה כל כך מובן!
המלצתי הכנה לך עזוב את השרשור המעצבן הזה
ותמשיך לעשות טוב לעם ישראל
בהצלחה
-
@צדיק-וטוב-לו-0
אם הוא עושה עסקה עם היברובוקס (שוב, אין לי מידע בעניין, אבל אני מבין שהוא מבוסס שהיברו בוקס לא יאשרו סריקה בלי שהוא נותן להם את התוכנה כקוד אישי) זה לא שהוא מבקש עבור מישהו, מתקשר להמליץ וכד’
אלא הוא צריך להכליל בעסקה שלו מול היברובוקס את אוצריא,
ולעיסקא יש כללים ורשיונות שצריך להתחייב עליהם, איך הוא יכול לקחת אחריות שאוצריא יעמדו בזה?@מנדי הוא לא אמור לקחת אחריות
אם בעיסקא כתוב שעל אוצריא לעמוד בכללים אלו ואלו - והיא לא עמדה - האחריות היא של אוצריא.
בחייכון, נולדתם אתמול?
אתה לא יודע איך עובד כללים?@לא-מתייאש אתה מנסה להקצין את דברי, בשביל לגרום כאילו יש לי משהו נגדך.
אין לי מניות באוצריא, ולא בזית.
המקום פה הוא פורום ציבורי, וכשאדם כותב משהו - מותר לדון בדבריו.
לא אמרתי מעולם שאתה 'מפחד מאוצריא', ולא רמזתי.אני כתבתי בבירור:
בן אדם עבד על משהו, ומותר לו לרצות את זה רק לעצמו.
לא קרה שום דבר.
העולם מלא בתוכנות שעולות כסף והבעלים שלהם לא שיתף את הציבור בחינם.
ק"ו כאשר הוא משתף את הציבור בחינם דרך התוכנה זית.
לא צריך לפחד מזה.אבל היות ואתה כותב שהסיבה שלך היא רק בגלל דברים אחרים - ואני באמת לא מבין את הבעיות הללו - אז אני דן בהם לגופו של עניין.
-
@מנדי הוא לא אמור לקחת אחריות
אם בעיסקא כתוב שעל אוצריא לעמוד בכללים אלו ואלו - והיא לא עמדה - האחריות היא של אוצריא.
בחייכון, נולדתם אתמול?
אתה לא יודע איך עובד כללים?@לא-מתייאש אתה מנסה להקצין את דברי, בשביל לגרום כאילו יש לי משהו נגדך.
אין לי מניות באוצריא, ולא בזית.
המקום פה הוא פורום ציבורי, וכשאדם כותב משהו - מותר לדון בדבריו.
לא אמרתי מעולם שאתה 'מפחד מאוצריא', ולא רמזתי.אני כתבתי בבירור:
בן אדם עבד על משהו, ומותר לו לרצות את זה רק לעצמו.
לא קרה שום דבר.
העולם מלא בתוכנות שעולות כסף והבעלים שלהם לא שיתף את הציבור בחינם.
ק"ו כאשר הוא משתף את הציבור בחינם דרך התוכנה זית.
לא צריך לפחד מזה.אבל היות ואתה כותב שהסיבה שלך היא רק בגלל דברים אחרים - ואני באמת לא מבין את הבעיות הללו - אז אני דן בהם לגופו של עניין.
אז אני דן בהם לגופו של עניין
אז אולי כדאי באמת לפתוח לזה נושא חדש ולשחרר את הנושא הזה.
זה כבר גורם להרבה טעם רע וחבל.
גם אם אתה חושב שר' @לא-מתייאש ממש לא מבין אותך, אחרי שרואים שזה גורם לאי נעימות - כדאי לשחרר ולא להמשיך לדוש בנושא.זה היה יכול להיות נושא מדהים על פיתוח מדהים של איש מדהים, אבל בסוף רוב ההודעות בכלל עוסקות במריבה מטופשת שלא יצא ממנה שום דבר טוב.
אז בבקשה.
-
אז אני דן בהם לגופו של עניין
אז אולי כדאי באמת לפתוח לזה נושא חדש ולשחרר את הנושא הזה.
זה כבר גורם להרבה טעם רע וחבל.
גם אם אתה חושב שר' @לא-מתייאש ממש לא מבין אותך, אחרי שרואים שזה גורם לאי נעימות - כדאי לשחרר ולא להמשיך לדוש בנושא.זה היה יכול להיות נושא מדהים על פיתוח מדהים של איש מדהים, אבל בסוף רוב ההודעות בכלל עוסקות במריבה מטופשת שלא יצא ממנה שום דבר טוב.
אז בבקשה.
@חינמי כן אתה צודק אין בזה טעם, נמתין לההתפתחויות המסקרנות בתקווה ש @לא-מתייאש יסכים לעדכן אותנו בהמשך.
אישית אני מבין לגמרי את @צדיק-וטוב-לו-0 אתן לך דוגמא, נניח שאתה בא לחבר שלך ומבקש ממנו הלוואה של 1000 שקל, והוא אומר לך אין לי כח לכאב ראש לשמור את שטר ההלוואה, ואז אתה מנסה לחשוב איך לא יהיה לו בעיה לשמור וכדומה ואז באים ללווה בטענות למה אתה משגע את המלווה, כאשר אם הסיבה אחרת נניח החבר זקוק לכסף לנישואי ביתו אז בעצם הוא רק גרם ללוה עיכוב בלחפש מלווה אחר.
כמו כן כאן יש נפק"מ גדולה אם הסיבה של נניח כאב ראש זכויות יוצרים, שאז אם נניח היברובוקס יסכימו לתת לאוצריא אז אין בעיה ולכן אוצריא לא צריכים בינתיים לעמול למצוא לזה פיתרון, לבין אם הסיבה שהוא מעוניין למכור את התוכנה זית ואז זה לא רצוי מבחינתו שלו שיהיה מתחרה חינמית.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות