בירור | OCR לזית, המשך
-
גם אם הם יסכימו לתת בלי שום דרישה, הם לא יסכימו לתת רישיון לכל העולם, הם לכל היותר יסכימו לתת לי, זה בכלל לא נותן לי זכות לתת את זה לאוצריא,
לא תוכל לנהוג בהם כדרך שנהגו בך ולבקש מפורשות את הרישיון גם עבור אוצריא?
-
@איש-גמזו מי זה אוצריא ?
מי זה ויקיטקסט?
-
@לא-מתייאש לא רוצה להכניס ראשי הין ההרים,
אבל מציאות שהרבה גופים כן נתנו להם אישור, אכפת לך לנסות? -
זית אתה יודע מי זה
מענין, לא ידעתי
מה הרשמיות של זית? -
מבטיח לך שזה גוף רשמי.
מה הכוונה ״גוף רשמי״?
במה זה שונה מאוצריא?@איש-גמזו אין לי ראש לוויכוחים הללו, הדברים ברורים, יש לי עסק מורשה, קוראים לי אלי (או אליהו בעברית ) גמבש , אני כן קיים, כשאני מבקש, אני מבקש משמי, על החברה שלי.
מה שאני אומר זה פשוט.
בוודאי יתחימו אותי על חוזה, ובן כה אני בעצמי רוצה חוזה, כי אני רוצה לישון בלילה, עד עכשיו לא הרווחתי גרוש עם זית, אם יהיה משהו בתשלום אני רוצה שהכל יהיה ברור וחוקי 100 אחוז -
@איש-גמזו אין לי ראש לוויכוחים הללו, הדברים ברורים, יש לי עסק מורשה, קוראים לי אלי (או אליהו בעברית ) גמבש , אני כן קיים, כשאני מבקש, אני מבקש משמי, על החברה שלי.
מה שאני אומר זה פשוט.
בוודאי יתחימו אותי על חוזה, ובן כה אני בעצמי רוצה חוזה, כי אני רוצה לישון בלילה, עד עכשיו לא הרווחתי גרוש עם זית, אם יהיה משהו בתשלום אני רוצה שהכל יהיה ברור וחוקי 100 אחוזבוודאי יתחימו אותי על חוזה, ובן כה אני בעצמי רוצה חוזה, כי אני רוצה לישון בלילה, עד עכשיו לא הרווחתי גרוש עם זית, אם יהיה משהו בתשלום אני רוצה שהכל יהיה ברור וחוקי 100 אחוז
לא ידעתי שזה כזה מורכב...
אנחנו מחכים כבר! עלה והצלח! -
בוודאי יתחימו אותי על חוזה, ובן כה אני בעצמי רוצה חוזה, כי אני רוצה לישון בלילה, עד עכשיו לא הרווחתי גרוש עם זית, אם יהיה משהו בתשלום אני רוצה שהכל יהיה ברור וחוקי 100 אחוז
לא ידעתי שזה כזה מורכב...
אנחנו מחכים כבר! עלה והצלח!@אומר-ועושה
אני עושה את זה מורכב כי אני רוצה לישון בלילה ולא רוצה כאבי ראש, כי זית עם כמות של ספרים יכול להפריע לאלו שמוכרים את התוכנות שלהם בהון, לא צריך לפרט יותר מזה, זה דברים פשוטים. -
@אומר-ועושה
אני עושה את זה מורכב כי אני רוצה לישון בלילה ולא רוצה כאבי ראש, כי זית עם כמות של ספרים יכול להפריע לאלו שמוכרים את התוכנות שלהם בהון, לא צריך לפרט יותר מזה, זה דברים פשוטים.כי זית עם כמות של ספרים יכול להפריע לאלו שמוכרים את התוכנות שלהם בהון, לא צריך לפרט יותר מזה
עד היום זה לא הפריע?
-
@איש-גמזו אין לי ראש לוויכוחים הללו, הדברים ברורים, יש לי עסק מורשה, קוראים לי אלי (או אליהו בעברית ) גמבש , אני כן קיים, כשאני מבקש, אני מבקש משמי, על החברה שלי.
מה שאני אומר זה פשוט.
בוודאי יתחימו אותי על חוזה, ובן כה אני בעצמי רוצה חוזה, כי אני רוצה לישון בלילה, עד עכשיו לא הרווחתי גרוש עם זית, אם יהיה משהו בתשלום אני רוצה שהכל יהיה ברור וחוקי 100 אחוז -
כי זית עם כמות של ספרים יכול להפריע לאלו שמוכרים את התוכנות שלהם בהון, לא צריך לפרט יותר מזה
עד היום זה לא הפריע?
-
@אומר-ועושה עד היום וודאי שלא, אין ספרים כדי להתחרות, זה לא מזיז אותם טיפה את הספרים שיש.
@איש-גמזו זית תשאר חינמי, לא התכוונתי למכור. אבל זה כבר שיחה של ילדים בגן, כל הoss ניזון מזה, יש אובונטו ואובנטו פרו, ואמן סוף דוגמאות.
@לא-מתייאש לא הבנתי למה שאוצרות התורה יהיו מוכנים לתת לך את הספרים
ותפרסם בזית בחינם באותו רגע הם מחסלים את העסק שלהם
גם אם תתן להם את הOCR אף אחד כבר לא יתעניין במאגר שלהם מאחר שהכל נמצא אצלך בחינם -
גם אם תתן להם את הOCR אף אחד כבר לא יתעניין במאגר שלהם מאחר שהכל נמצא אצלך בחינםיש טכנולוגיות נחשקות ששוות יותר מזה...
-
גם אם תתן להם את הOCR אף אחד כבר לא יתעניין במאגר שלהם מאחר שהכל נמצא אצלך בחינם@עמי-מחשבים לא צריך להבין ההכל. הם בין כה מפרסמים את זה בhebrew books, לא התכוונתי לדברים שהם לא מפרסמים.
-
@אומר-ועושה עד היום וודאי שלא, אין ספרים כדי להתחרות, זה לא מזיז אותם טיפה את הספרים שיש.
@איש-גמזו זית תשאר חינמי, לא התכוונתי למכור. אבל זה כבר שיחה של ילדים בגן, כל הoss ניזון מזה, יש אובונטו ואובנטו פרו, ואמן סוף דוגמאות.
-
כל הoss ניזון מזה, יש אובונטו ואובנטו פרו, ואמן סוף דוגמאות.
סורי לא הבנתי את כוונת המשפט הזה?
@איש-גמזו
הכוונה שגם בקוד פתוח יש פרו בתשלום -
@עמי-מחשבים לא צריך להבין ההכל. הם בין כה מפרסמים את זה בhebrew books, לא התכוונתי לדברים שהם לא מפרסמים.
@לא-מתייאש
קצת בלת"ק
אבל אני חושב שבשלב ראשון מומלץ שתעשה OCR לכמה ספרים של היברו בוקס
ותשלח את התוצאות למערכת שלהם
יחד עם הצעת מחיר
ואולי יוכלו לקדם את זה[אפילו אם לא באופן מיידי רק יהיה מובנה באתר כפתור "תרום OCR לספר זה" ובמהלך הזמן המשתמשים יתרמו פענוח לספרים]
-
@עמי-מחשבים לא צריך להבין ההכל. הם בין כה מפרסמים את זה בhebrew books, לא התכוונתי לדברים שהם לא מפרסמים.
@לא-מתייאש אגב זו הזדמנות להודות לך על תוכנה מצויינת! אני משתמש בה כבר כמה חודשים ואני נהנה מכל רגע! מרגיש עולם קסום כזה... איפה אפשר לדווח על באגון שמצאתי?
-
בשביל hebrew books, יש עוד בעייה, גם אם הם יסכימו לתת בלי שום דרישה, הם לא יסכימו לתת רישיון לכל העולם, הם לכל היותר יסכימו לתת לי, זה בכלל לא נותן לי זכות לתת את זה לאוצריא, ובפרט שאוצריא זה לא גוף, זה לא קיים בצורה חוקית, אני כן.
זה גם מרפיע לי בצד השני, מי יתן לי רישיון על העבודה שהם עשו, כי זה לא גוף.כפי שהבינו כאן, אין לי ראש לכל הסיבוכים הללו, ולאין סוף שיחות על הנושא.
בשביל hebrew books, יש עוד בעייה, גם אם הם יסכימו לתת בלי שום דרישה, הם לא יסכימו לתת רישיון לכל העולם,
כתבת את זה כבר כמה פעמים.
לא ברור לי בכלל למה אתה בטוח בכך.
הן ההנחה שיש להם זכות על הספרים, והן ההנחה שיש להם בעיה של הפצת טקסט הספרים (לא הצילום).
האם יכול להיות שכן?
יכול להיות.
אבל זה וודאי לא ההנחה הראשונית.
ומשום מה אתה חוזר על זה שוב ושבו כאילו זה דבר ברור לך מידיעה.
אדרבא, אם יש לך מידע ברור בנושא - תשתף.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות