בירור | מקבוק ונטפרי????
-
@איש-גמזו ויש כל בעיות בכל מיני אפליקציות אחרות?
(לא עולה לי שמות... לא מכיר...)
למשל עדכוני תוכנה עובדים?
האפליקציית מוזיקה שלהם (לא אפל מיוזיק, המקומית) עובדת טוב?
יש משהו שמבוסס AI? פעיל בנטפרי, לא פעיל?
איך אפשר להתקין אפליקציות@החכם-השלם עדכוני תוכנה עובדים
יש כמה אימותים שמתי שהוא הוא ביקש ממני לעשות ואני לא מצליח, לא יודע אם זה קשור לנטפרי
בכל אופן לא מפריע בחיים

האפליקצית מוזיקה עובדת, כמובן שאי אפשר להוריד מוזיקה דרכה
הרבה מאד אפליקציות זמינות להורדה באינטרנט גם בלי אפפ סטור
לא זכור לי שנתקעתי עד עכשיואפליקציית ג׳מיני שמיועדת למק לא עובדת כמובן בנטפרי
-
@החכם-השלם עדכוני תוכנה עובדים
יש כמה אימותים שמתי שהוא הוא ביקש ממני לעשות ואני לא מצליח, לא יודע אם זה קשור לנטפרי
בכל אופן לא מפריע בחיים

-
@החכם-השלם אני חושב שיש אפליקציה של ג׳מיני שמתממשקת בצורה משותפת עם אפל
-
@החכם-השלם אני חושב שיש אפליקציה של ג׳מיני שמתממשקת בצורה משותפת עם אפל
-
-
@החכם-השלם עדכוני תוכנה עובדים
בכל אופן לא מפריע בחיים

-
@איש-גמזו עדכוני תוכנה זה ודאי לא סיפור רציני כי זה פעם בכמה חודשים ואפשר לעשות הקלטת תעבורה לנטפרי וחסל...
-
@דאנציג תוכל לפרט על החסימה של כל הרשתות חוץ מהרשת של נטפרי ? זה באמת הרמטי ? זה בסיסמה ייחודית ? אפשר להיות על אדמניסטור עדיין ?
-
-
@איש-גמזו תראה איזו תשובה קבלתי מהבינה
השימוש בעוזרת הקולית "סירי" (Siri) במכשירי אפל (כמו אייפון, אייפד או Mac) תחת רשת מסוננת של נטפרי עשוי להיות בעייתי עד בלתי אפשרי, וזאת משתי סיבות עיקריות הקשורות לאופי הפעולה של הסינון:
1. בעיות אבטחה וחיבור (Certificate Pinning)
סירי מתקשרת באופן קבוע עם השרתים של חברת אפל כדי לעבד את הפקודות הקוליות. שירותי המערכת של אפל מוגדרים כך שהם דורשים חיבור ישיר ומוצפן מול השרתים המקוריים בלבד, והם מסרבים לקבל "תעודת אבטחה" צד-שלישי (כמו תעודת האבטחה שנטפרי מתקינה במכשיר כדי לאפשר את סינון התוכן).
כתוצאה מכך, ברגע שסירי מנסה להתחבר דרך רשת נטפרי, המערכת של אפל מזהה התערבות בחיבור (הסינון עצמו) ופשוט קוטעת אותו. לכן, לרוב תקבל שגיאות כמו "אני מתקשה להתחבר לרשת" או שסירי פשוט לא תגיב.2. מדיניות סינון תוכן
גם אם מבחינה טכנית ניתן היה לחבר את סירי, קיים קושי ברמת מדיניות הסינון. סירי היא מנוע חיפוש קולי פתוח לגמרי; היא יכולה לבצע חיפושים חופשיים ברשת, להקריא תוכן מאתרים שונים, או להציג תמונות וסרטונים בתגובה לשאלה.
מכיוון שנטפרי בנויה על עיקרון של סינון מוקפד (חסימת אתרים לא מוכרים, סינון תמונות אנושי וטקסט בזמן אמת), לא ניתן להחיל את מנגנוני הסינון האלו בצורה חלקה ובטוחה על תשובות קוליות או תוצאות שמובאות דרך ממשק פנימי סגור כמו סירי.לסיכום: אין משהו מיוחד שניתן להתקין כדי לגרום לסירי לעבוד בצורה מלאה תחת נטפרי. התשתיות של אפל חוסמות את החיבור דרך מערכות סינון, וגם מצד נטפרי, שירותים של חיפוש פתוח לרוב אינם נתמכים בשל חוסר היכולת לסנן את התוכן שהם מחזירים בצורה ודאית.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות