שיתוף | הורדה הכי פשוטה מיוטיוב ללא תוכנה! (גם בנטפרי)
-
@אברהם-גלסר יש"כ!
תוסף ממש שימושי,
יש לי אותו מותקן על כמה מחשבים והוא עובד ממש מצוין.@שלמה-רביב עובד לך עכשיו?
-
@שלמה-רביב עובד לך עכשיו?
-
-
@אברהם-גלסר
אולי כדאי שתעשה אפשרות של חשבון לכל אחד לא רק מפתח ויהיה סנכרון בין כל המחשבים של כל משתמשכלומר יהיה רשום בצד שרת את הרשימה של התוספים שיש לי
וזה יסנכרן בין כל המחשבים שלי
כי נניח שכל פעם יש לי מחשב אחר אין לי בעיה להתקין תוכנה אבל לא לחפש 1000 קישוריםוכן הייתי שמח אם תוסיף את האפשרות של צפייה במהירות כפול 3 {שיהיה יוטיוב פרימיום מלא
} -
@אברהם-גלסר
אולי כדאי שתעשה אפשרות של חשבון לכל אחד לא רק מפתח ויהיה סנכרון בין כל המחשבים של כל משתמשכלומר יהיה רשום בצד שרת את הרשימה של התוספים שיש לי
וזה יסנכרן בין כל המחשבים שלי
כי נניח שכל פעם יש לי מחשב אחר אין לי בעיה להתקין תוכנה אבל לא לחפש 1000 קישוריםוכן הייתי שמח אם תוסיף את האפשרות של צפייה במהירות כפול 3 {שיהיה יוטיוב פרימיום מלא
} -
@צול-גאה בע"ה אעבוד על זה.
תודה על ההצעות!@אברהם-גלסר מה עוד יש ביוטיוב פרימיום?
אולי אפשר להוסיף עוד דברים -
@אברהם-גלסר אחלה תוסף,
דבר שחסר הוא, בהורדה של mp3 אין תמונה על השיר, מש שיש בחלק מהתוכנות להורדה מיוטיוב, זה נעשה ע"י FFmpeg,
אשמח שתוסיף את זה! -
Unchecked runtime.lastError: Specified native messaging host not found. מה לעשות? @אברהם-גלסר
-
Unchecked runtime.lastError: Specified native messaging host not found. מה לעשות? @אברהם-גלסר
-
-
-
@גבעון תתעלם מהשגיאה.
-
@גבעון איזו גרסה?
אולי חכה עוד קצת, כמה זה מלא זמן?@אברהם-גלסר עבד, זה מעולה. תודה רבה.
שכוייעח גדול על הפיתרון היעיל והטוב סוף סוף!!!
-
גם לי זה לא עובד. אני בנטפרי, הפעלתי מצב סינונים, ועדיין מופיעה השגיאה ההורדה נכשלה. בדוק את החיבור לרשת ונסה שוב.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות