אפליקציות יפות לאנדרואיד
- 
@מישהו12 אמר באפליקציות יפות לאנדרואיד: @יוסף-חיים-016 כי באנדרואיד מתוך אידאולוגיה אני לא נוגע מה הפירוש 
- 
@מישהו12 אמר באפליקציות יפות לאנדרואיד: @יוסף-חיים-016 כי באנדרואיד מתוך אידאולוגיה אני לא נוגע מה הפירוש 
- 
@ירושלים-שלי במשחק- לפחות בגרסא שלו לc2, באנדרואיד אני לא מתעסק (ובקושי יצא לי לגעת, אני לא יודע להשתמש בסמארטפונים) @מישהו12 לא ידעתי שיש גרסה ל c2 ולאנדרואיד. 
 לי יש רק על מחשב. לא יודעת על משהו מוגזם שם...
- 
@מישהו12 למה?? ובאייפון כן? 
- 
@מישהו12 למה?? ובאייפון כן? 
- 
@ירושלים-שלי כאן דיברו על אנדרואיד.גם בiOS אני לא נוגע @מישהו12 אוקי. אם זה מבחינת תורה - כל הכבוד  
 אשריך!!
- 
@מישהו12 לא ידעתי שיש גרסה ל c2 ולאנדרואיד. 
 לי יש רק על מחשב. לא יודעת על משהו מוגזם שם...פוסט זה נמחק!
- 
@מישהו12 לא ידעתי שיש גרסה ל c2 ולאנדרואיד. 
 לי יש רק על מחשב. לא יודעת על משהו מוגזם שם...@ירושלים-שלי אמר באפליקציות יפות לאנדרואיד: @מישהו12 לא ידעתי שיש גרסה ל c2 ולאנדרואיד. 
 לי יש רק על מחשב. לא יודעת על משהו מוגזם שם...את יכולה לעשות חיפוש בגוגל  
- 
@ירושלים-שלי אמר באפליקציות יפות לאנדרואיד: @מישהו12 לא ידעתי שיש גרסה ל c2 ולאנדרואיד. 
 לי יש רק על מחשב. לא יודעת על משהו מוגזם שם...את יכולה לעשות חיפוש בגוגל  @יוסף-חיים-016 כן. רק שמחיפוש רגיל אף פעם לא הצלחתי באמת להוריד משהו. אולי רק לקרוא עליו קצת. 
- 
@יוסף-חיים-016 כן. רק שמחיפוש רגיל אף פעם לא הצלחתי באמת להוריד משהו. אולי רק לקרוא עליו קצת. @ירושלים-שלי אמר באפליקציות יפות לאנדרואיד: @יוסף-חיים-016 כן. רק שמחיפוש רגיל אף פעם לא הצלחתי באמת להוריד משהו. אולי רק לקרוא עליו קצת. אם היה אפשר להעלות משחקים בכיף הייתי מעלה 
- 
@ירושלים-שלי אמר באפליקציות יפות לאנדרואיד: @יוסף-חיים-016 כן. רק שמחיפוש רגיל אף פעם לא הצלחתי באמת להוריד משהו. אולי רק לקרוא עליו קצת. אם היה אפשר להעלות משחקים בכיף הייתי מעלה @יוסף-חיים-016 אפשר לעלות לפה. 
 רק אני לא בדיוק יודעת איך (משהו עם דרייב)
- 
@יוסף-חיים-016 אפשר לעלות לפה. 
 רק אני לא בדיוק יודעת איך (משהו עם דרייב)@ירושלים-שלי אמר באפליקציות יפות לאנדרואיד: @יוסף-חיים-016 אפשר לעלות לפה. 
 רק אני לא בדיוק יודעת איך (משהו עם דרייב)בחוקי הפורום אסור !!!! 
- 
@ירושלים-שלי אמר באפליקציות יפות לאנדרואיד: @יוסף-חיים-016 אפשר לעלות לפה. 
 רק אני לא בדיוק יודעת איך (משהו עם דרייב)בחוקי הפורום אסור !!!! @יוסף-חיים-016 הא. נכון. אסור לעלות לפה משחקים (איך שאני זוכרת) 
- 
@ירושלים-שלי אמר באפליקציות יפות לאנדרואיד: @MGM-IVR קודים לכל מיני גרסאות של המשחק GTA אבל לדעתי צריך להוציא את זה כי יש שם דברים לא |צנועים| @יוסף-חיים-016 גם המשחק עצמו לא כ"כ טוב. זה רצח 
- 
כן אבל אני מדבר על gta 1ו 2 שהם כשרים גם מחמת פריצות וגם מחמת רצח 
- 
כן אבל אני מדבר על gta 1ו 2 שהם כשרים גם מחמת פריצות וגם מחמת רצח @יוסף-חיים-016 צודק ב- 100%