בעיה | איך אני מפנה מקום מהפון
-
@yosef_h משהו שם לא ברור, מצד אחד יש לך רק 64 GB, אבל מצד שני תפוס לך 52 GB על אפליקציות ו-44 GB על דברים אחרים, לא מסתדר.
בלי קשר, 52 GB זה המון לאפליקציות. יש מצב שהורדת לדוגמה מפות של כל העולם או משהו ברעיון?
ממליץ לך להביא את הפלאפון לחבר "המבין" באנדרואיד, אבל רק אם אתה בטוח שהוא באמת כזה. אל תתפתה לאפס כל כך מהר, אלא אם כן באמת לא אכפת לך. -
@yosef_h משהו שם לא ברור, מצד אחד יש לך רק 64 GB, אבל מצד שני תפוס לך 52 GB על אפליקציות ו-44 GB על דברים אחרים, לא מסתדר.
בלי קשר, 52 GB זה המון לאפליקציות. יש מצב שהורדת לדוגמה מפות של כל העולם או משהו ברעיון?
ממליץ לך להביא את הפלאפון לחבר "המבין" באנדרואיד, אבל רק אם אתה בטוח שהוא באמת כזה. אל תתפתה לאפס כל כך מהר, אלא אם כן באמת לא אכפת לך. -
-
Y yosef_h סימן נושא זה כשאלה
-
Y yosef_h סימן נושא זה כנפתר
-
@smct תודה הסתדרתי, דברתי עם קלוד והוא הסביר לי איך למחוק קבצים לא רלוונטים שאני לא יודע מה הם, תאכלס נמחק 40 גיגה, הייתי בשוק.
כל זה עשיתי דרך המחשב ב"ה הכל טוב עכשיו. -
@yosef_h ממש מעניין, אכפת לך לתת לנו קישור לשיחה עם קלוד?
לא להעתיק לפה את השיחה עצמה, רק לשתף את הקישור לשיחה.
זאת חידה מעניינת, מה תפס את המקום?@מזכירותי הוא הסביר לי שיכול להיות שיש קבצים שמתנפחים
אז עשיתי סינון במחשב לקבצים הכי גדולים וזה נתן לי בתוכם את אנרואיד ועוד תוכנת מערכת,
עשיתי מחק הכל זה 40 גיגה, ובאדרואיד וותוכנה השניה הוא כותב לי שהם תמחק לא יהיה לא מערכת לפון,
אז לא מחקתי,
לא היה באמת כלום בפון קצת תמונות קצת שירים וכמה אפליקציות מסכנות
בתאכלס נשראתי עם 20 גיגה ב"ה
וכן אשלח לך קישור לשיחה -
@yosef_h ממש מעניין, אכפת לך לתת לנו קישור לשיחה עם קלוד?
לא להעתיק לפה את השיחה עצמה, רק לשתף את הקישור לשיחה.
זאת חידה מעניינת, מה תפס את המקום? -
@מזכירותי https://claude.ai/share/a61fb1a5-c5be-4e67-a485-c12075a58325
בבקשה הקישור לשיחה -
@yosef_h הקשבת לו ומחקת את התיקית האנרואיד??
והדוכ/קם
מקווה שלא תגלה שמחקת יותר מידי דברים שאתה צריך@לנציצ זה לא כזה נורא, עד כמה שאני מבין האפליקציות העיקריות ששומרות מידע על תיקיית Android, הן אפליקציות כמו וואטסאפ וכו', לא בנקים או וויז, אז אפשר לקוות שלא נמחק מידע חשוב,
כמובן, נחיה ונראה מה תוצאות המחיקה הזאת.
אבל אם ככה, מי הייתה האפליקציה שכן פוצצה את הזיכרון? -
@לנציצ זה לא כזה נורא, עד כמה שאני מבין האפליקציות העיקריות ששומרות מידע על תיקיית Android, הן אפליקציות כמו וואטסאפ וכו', לא בנקים או וויז, אז אפשר לקוות שלא נמחק מידע חשוב,
כמובן, נחיה ונראה מה תוצאות המחיקה הזאת.
אבל אם ככה, מי הייתה האפליקציה שכן פוצצה את הזיכרון?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
![Screenshot_20260702-191325[1].png](/assets/uploads/files/1783009040487-screenshot_20260702-191325-1.png)