בעיה | בעיה חמורה בהתקנת ווינדוס 11
-
שלום וברכה
יש לי מחשב ווינדוס 10 מעבד I5 דור 6 ופתאום באמצע שימוש הוא הראה שהמערכת רצה לבעיה וא"א להיכנס למערכת (מסך כחול) - הצלחתי להיכנס בהפעלה על מצב בטוח למערכת ולגבות את כל החומר - כעת ניסיתי להתקין ווינדוס 11 מחדש והוא כתב לי ב' שגיאות א' שהמעבד אינו נתמך בווינדוס כזה וב' שא"א להתקין במצב בטוח
ניסיתי להוריד גירסא של ווינדוס 10 להתקנה אך חסום לי בנטפרי
אשמח לעזרה דחופה - האם למישהו יש ווינדוס 10 (קובץ ISO) או דרך להתקין ווינדוס 11 (לזה כבר יש לי קובץ ISO להתקנה)
תודה רבה -
שלום וברכה
יש לי מחשב ווינדוס 10 מעבד I5 דור 6 ופתאום באמצע שימוש הוא הראה שהמערכת רצה לבעיה וא"א להיכנס למערכת (מסך כחול) - הצלחתי להיכנס בהפעלה על מצב בטוח למערכת ולגבות את כל החומר - כעת ניסיתי להתקין ווינדוס 11 מחדש והוא כתב לי ב' שגיאות א' שהמעבד אינו נתמך בווינדוס כזה וב' שא"א להתקין במצב בטוח
ניסיתי להוריד גירסא של ווינדוס 10 להתקנה אך חסום לי בנטפרי
אשמח לעזרה דחופה - האם למישהו יש ווינדוס 10 (קובץ ISO) או דרך להתקין ווינדוס 11 (לזה כבר יש לי קובץ ISO להתקנה)
תודה רבה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות