בטריה בנגן גלסבה
-
@MERS אמר בבטריה בנגן גלסבה:
הנגן הפסיק לעבוד לי כשהוא לא מחובר לחשמל- על פניו זה נראה כמו בעיה של בטריה- השאלה אם זה באמת כך [כי תמיד זה עבד מצויין ולא היו בעיות]- ואיך אני יכול לבדוק,
וא"כ איך אני יכול לסדר- לבד/טכנאי- ומה האזור של המחירים
בתודה מראשהשאלה האם זה בבת אחת הפסיק לעבוד או שלאט לאט ירדה עוצמת הסוללה אם ירדה לאט צריך להחליף סוללה המחיר של זה בערך 60, 70 ש"ח בעיקרון אפשר לעשות את זה לבד אבל אתה צריך להשיג בטריה חדשה אפשר להזמין באלי אקספרס
ואם זה בבת אחת קרה אז כנראה שהתנתק חוט אחד של הבטריה -
@למה-מה-קרה אמר בבטריה בנגן גלסבה:
הנגן הפסיק לעבוד לי כשהוא לא מחובר לחשמל- על פניו זה נראה כמו בעיה של בטריה- השאלה אם זה באמת כך [כי תמיד זה עבד מצויין ולא היו בעיות]- ואיך אני יכול לבדוק,
בתודה מראשהשאלה האם זה בבת אחת הפסיק לעבוד או שלאט לאט ירדה עוצמת הסוללה אם ירדה לאט צריך להחליף סוללה המחיר של זה בערך 60, 70 ש"ח בעיקרון אפשר לעשות את זה לבד אבל אתה צריך להשיג בטריה חדשה אפשר להזמין באלי אקספרס
ואם זה בבת אחת קרה אז כנראה שהתנתק חוט אחד של הבטריההפסיק לי בב"א,
אם זה חוט שהתנתק איך אני יכול לבדוק את זה- ואיך מסדרים [הלחמה או משהו אחר]
בודה מראש -
@למה-מה-קרה אמר בבטריה בנגן גלסבה:
ואם זה בבת אחת קרה אז כנראה שהתנתק חוט אחד של הבטריההפסיק לי בב"א,
אם זה חוט שהתנתק איך אני יכול לבדוק את זה- ואיך מסדרים [הלחמה או משהו אחר]
בודה מראשצריך לפתוח אותו בחריץ שלו ולראות אם יתנתק חוט