באג | תקלה מוזרה בבלוטוס - אשמח לעזרה
-
שלום לכולם!
לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה בחיבור הבלוטוס לרכב. מה הבעיה? תקשיבו טוב: כשאני עושה חיפוש בלוטוס בפלאפון ובמולטימדיה - הפלאפון לא מוצא את המולטימדיה והמולטימדיה לא מזהה את הפלאפון. קורה שלפעמים המולטימדיה והפלאפון כן 'מזהים' אחד את השני, אולם זה מחזיק ממש כמה דקות ואז מתנתק.
ניסיתי לחבר למערכת המולטימדיה ברכב דגם אחר של פלאפון (פליפ 2) זה התחבר, אבל לא הצליח להוריד את האנשי קשר.
לפעמים כשאני מתניע את הרכב הפלאפון מתחבר לבלוטוס מיידית, אבל אחרי כמה דקות הוא מתנתק, קורה גם שבאמצע שיחה רגע הוא מתחבר ורגע אחרי -מתנתק.
הכנסתי את הפלאפון למעבדה ושם ניסו לחבר את הפלאפון לבלוטוס אחר - וזה התחבר טוב. כמו"כ ניסיתי לעדכן גירסא ולהוריד עומס מיותר מהפלאפון (כמו כפילויות של אנשי קשר וכדומה) וזה גם עזר, אבל ממש ליום יומיים.
נשמע מוזר, נכון?
לכן אני מעלה את הפוסט לכאן, אולי מכאן תצמח הישועה.
נ.ב. הפלאפון מסוג פרו 30 (V1) והמולטימדיה - מערכת מקורית של קיה נירו 2018.
-
שלום לכולם!
לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה בחיבור הבלוטוס לרכב. מה הבעיה? תקשיבו טוב: כשאני עושה חיפוש בלוטוס בפלאפון ובמולטימדיה - הפלאפון לא מוצא את המולטימדיה והמולטימדיה לא מזהה את הפלאפון. קורה שלפעמים המולטימדיה והפלאפון כן 'מזהים' אחד את השני, אולם זה מחזיק ממש כמה דקות ואז מתנתק.
ניסיתי לחבר למערכת המולטימדיה ברכב דגם אחר של פלאפון (פליפ 2) זה התחבר, אבל לא הצליח להוריד את האנשי קשר.
לפעמים כשאני מתניע את הרכב הפלאפון מתחבר לבלוטוס מיידית, אבל אחרי כמה דקות הוא מתנתק, קורה גם שבאמצע שיחה רגע הוא מתחבר ורגע אחרי -מתנתק.
הכנסתי את הפלאפון למעבדה ושם ניסו לחבר את הפלאפון לבלוטוס אחר - וזה התחבר טוב. כמו"כ ניסיתי לעדכן גירסא ולהוריד עומס מיותר מהפלאפון (כמו כפילויות של אנשי קשר וכדומה) וזה גם עזר, אבל ממש ליום יומיים.
נשמע מוזר, נכון?
לכן אני מעלה את הפוסט לכאן, אולי מכאן תצמח הישועה.
נ.ב. הפלאפון מסוג פרו 30 (V1) והמולטימדיה - מערכת מקורית של קיה נירו 2018.
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות