בקשה | רעיון אפליקציה לטרמפים
-
@צבי-דורש-ציון ושתעבוד אופליין
ושתעבוד אופליין
ברור
א. בדרך כלל מי שנוסע בטרמפים אלו בחורי ישיבות
והם ברובם תמצא שמכירים את הדרכים והצמתות והמחלפים
וגם אם נאמר שלא מכירים רוב בחורי הישיבות מחזיקים
מכשירים כשרים.ללא חיבור לאפליקציות אפילו אופלייןאתה יודע כמה אחוז מאלו שכותבים כאן בפורום ויש ברשותם מכשיר אנדרואיד כלשהו הם בחורי ישיבות? ועכ"פ כנראה שיותר מ95 אחוז גם מאלו שלא לוקחים טרמפים ולא כולם באופן קבוע כל כך
ב. אבל אם בכל זאת ייצרו כזה דבר כמובן שיש צמתות מועדפות
ובשביל זה צריך להקים איזה ועדה של ישיבשערס שידונו על כל צומת ומחלף בארץ אם הוא מועדף או לאיש מקומות ידועים, אפשר לפני זה לתת להרבה אנשים לדרג
{תשאל כל מי שנוסע בטרמפים על הדילמות האלה}
זה שמי שנוסע בטרמפים מכיר את הצורך בסייעתא דשמיא עצומה לכך זה ברור, לא באתי להוריד את קושי ההחלטה בשאלות המורכבות האלו... (אולי בהמשך יוכלו לשפר את זה אחרי שיהיה בסיס) אני מדבר רק על דברים בסיסיים
לדעתי כשבונים אפליקציה כדאי לחשוב אם היא שימושית
ומשום מה אני לא חושב שאני יראה רכבים עוצרים
ומולם מישהו מתחיל לפתוח אפליקציה ולחפש יעדים משוניםכתבתי
צבי-דורש-ציון כתב:
אבל בד"כ אי אפשר לעכב את הנהג כ"כ
זה ברור, מה שקורה הוא נניח הוא אומר לך יישוב מסויים שאתה לא מכיר אתה שואל אותו איפה זה ואז הוא אומר לך ליד מקום פלוני, בד"כ מקום מרכזי שמוכר יחסית באזור שם, וזה מה שהאפליקציה עושה, היא מציגה רשימה של 2-3 מקומות מרכזיים
אני מסכים שיש פה עוד הרבה מה לחשוב איך עושים בדיוק וכו', אבל 1. בשביל זה כתבתי את זה פה 2. צריך תמיד קודם לבנות בסיס ואחר כך משפרים לאט לאט. כמובן שיש גם צד שזה אכן לא אפשרי...
-
@צבי-דורש-ציון
כבר רצו כאן בפורום לעשות כזה תוסף לוויז שמוסיף אופציה בתחילת הנסיעה אם אתה מוכן לקחת טרמפים או לא ואם כן זה מחשבן את המסלול שלך וכל אחד שצריך טרמפ מ X ל X יודע שיש רכב שמגיע בשעה הזאת למקום פלוני והוא יכול לקחת אותך למקום פלוני וכו' -
ושתעבוד אופליין
ברור
א. בדרך כלל מי שנוסע בטרמפים אלו בחורי ישיבות
והם ברובם תמצא שמכירים את הדרכים והצמתות והמחלפים
וגם אם נאמר שלא מכירים רוב בחורי הישיבות מחזיקים
מכשירים כשרים.ללא חיבור לאפליקציות אפילו אופלייןאתה יודע כמה אחוז מאלו שכותבים כאן בפורום ויש ברשותם מכשיר אנדרואיד כלשהו הם בחורי ישיבות? ועכ"פ כנראה שיותר מ95 אחוז גם מאלו שלא לוקחים טרמפים ולא כולם באופן קבוע כל כך
ב. אבל אם בכל זאת ייצרו כזה דבר כמובן שיש צמתות מועדפות
ובשביל זה צריך להקים איזה ועדה של ישיבשערס שידונו על כל צומת ומחלף בארץ אם הוא מועדף או לאיש מקומות ידועים, אפשר לפני זה לתת להרבה אנשים לדרג
{תשאל כל מי שנוסע בטרמפים על הדילמות האלה}
זה שמי שנוסע בטרמפים מכיר את הצורך בסייעתא דשמיא עצומה לכך זה ברור, לא באתי להוריד את קושי ההחלטה בשאלות המורכבות האלו... (אולי בהמשך יוכלו לשפר את זה אחרי שיהיה בסיס) אני מדבר רק על דברים בסיסיים
לדעתי כשבונים אפליקציה כדאי לחשוב אם היא שימושית
ומשום מה אני לא חושב שאני יראה רכבים עוצרים
ומולם מישהו מתחיל לפתוח אפליקציה ולחפש יעדים משוניםכתבתי
צבי-דורש-ציון כתב:
אבל בד"כ אי אפשר לעכב את הנהג כ"כ
זה ברור, מה שקורה הוא נניח הוא אומר לך יישוב מסויים שאתה לא מכיר אתה שואל אותו איפה זה ואז הוא אומר לך ליד מקום פלוני, בד"כ מקום מרכזי שמוכר יחסית באזור שם, וזה מה שהאפליקציה עושה, היא מציגה רשימה של 2-3 מקומות מרכזיים
אני מסכים שיש פה עוד הרבה מה לחשוב איך עושים בדיוק וכו', אבל 1. בשביל זה כתבתי את זה פה 2. צריך תמיד קודם לבנות בסיס ואחר כך משפרים לאט לאט. כמובן שיש גם צד שזה אכן לא אפשרי...
@צבי-דורש-ציון להזכירכם שמייסד הפורום הינו בחור ישיבה
-
-
זה אחד הדברים שלא רציתי לכתוב. יש פה עוד כמה דמויות מאד מרכזיות
-
כידוע יש הרבה שצריכם טרמפים לכל מיני מקומות בארץ, אבל עדיין לא למדו להכיר בעל פה את כל צמתות וייישובי ארצנו הקדושה, ואז עוצר להם טרמפ שנוסע ל... ולא בדיוק יודעים אם זה בכיוון או לא.
חשבתי על רעיון נחמד לאפליקציה שאני יכתוב נקודת מוצא ויעד, והאפליקציה תביא רשימה של ערים וצמתים מרכזיות שהם בכיוון, ואז גם אם יגיד הנהג שהוא נוסע למקום מסויים, אני ישאל אותו באיזה אזור זה היישוב ההוא וידע אם זה בכיוון (כמובן שיש אפשרות גם לכתוב באפליקציה את היישוב הנדח ולקבל מענה, אבל בד"כ אי אפשר לעכב את הנהג כ"כ)
אחר כך כשתעלה לטרמפ תלחץ באפליקציה שעלית לX והיא תגיד לך שאתה צריך לרדת בצומת Y ומשם תוכל לקחת את כל מי שנוסע ל...
כמובן שאפשר לשכלל עם GPS ולחשוב על עוד הרבה רעיונות כמו שיהיה לאפליקציה מידע על צמתים מועדפים ותמיד תעדיף להכווין לשם וכו' וכו' -
@אלי-4 כתב:
וגם זה כמובן
{והוא גם כאן בפורום!
}החתול השחור...
-
@אלי-4 כתב:
וגם זה כמובן
{והוא גם כאן בפורום!
}החתול השחור...
-
מייסד החתול
הוא לא נראה לי רוצה שנכתוב כאן מי הוא
וגם זה לא הנושא כאן
בוא לא נמשיך לסטות -
- נראה לי כדאי להפסיק לסטות מהנושא
- הקישור לחתול השחור לא פתוח לי, מעניין אותי לדעת מה כתוב שם, אפשר גם בפרטי
-
-
@צבי-דורש-ציון ולמטה כתוב
הראש היהודי עובד שעות נוספות , החתול ממליץ להוסיף גם מקומות בהם ניתן להשביע את הנודד הרעב
-
@צבי-דורש-ציון ולמטה כתוב
הראש היהודי עובד שעות נוספות , החתול ממליץ להוסיף גם מקומות בהם ניתן להשביע את הנודד הרעב
@מטען-נייד אני רק צריך להוסיף שמי שכתב את הפוסט הראשון הוא לא בחור ישיבה...
לגופו של עניין, יש מישהו שרואה בזה משהו ראלי ומעוניין לנסות לעבוד על זה?
-
@צבי-דורש-ציון תבנה כזה דבר אונליין זה יעזור ליותר אנשים ויהיה יותר יעיל יהיה אפליקציה לטרמפיסטים ולנהגים שמוכנים לקחת טרמפיסטים וזה יתאם בינהם וגם המשתמשים יוכלו לעדכן על צמתים אונליין אח''כ תעשה לזה קו בימות המשיח כדי שגם בחורי ישיבות בלי פלאפונים חכמים יהנו מיזה לבנות אפליקציה אופליין זה מדי מגזרי ולא יועיל למספיק אנשים
-
לא הבנתי
אם אני יתאם עם הנהג דרך האפליקציה
אז לא צריך אצבע ולא לחץ
או שזה היה בצחוק -
-
@צבי-דורש-ציון בכללי אני חושב שאם כל אחד יפרט כאן כמה שיותר על האפליקציה ועל פיצ'רים בה [ולא יכתבו סתם "שארפים"] יוכלו לת ל ai את הנושא שיתן גירסת בטא שתעזור ממש למי שירצה לקדם את זה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות