בקשת מידע | מכשיר חדש יצא לשוק V9
-
אני לא נלחם. אני משתדל לסנגר על יצרני הפלאפונים הכשרים שזוכים לקיתונות של בוז, ובפרט על אלו שמשתדלים לתת מוצר יעיל וטוב.
אין לי שמץ של קשר אליהם, אני אפי' לא מכיר את היצרן ולא יודע את שמו.ו...תגיד לאמוג'ים החמודים שלך שהעניין הסתדר, והם יכולים להסיר דאגה מליבם ולהוריד את היד מהסנטר, וגם ליישר את הפרצוף בדחיפות לפני שייתפס להם השריר... .
-
רק שנוצר מצב שהם (כמעט) המונופול היחיד של הטלפונים הכשרים
וזה מצב לא בריא לשום תחרותנכון, אבל אדרבה - תתחרה.
כמו לבכות שמייקרוסופט הם כמעט מונופול בשוק מערכות ההפעלה. זו בעיה, אבל האם מישהו מתחרה בהם?בא תנסה לפתח טלפון ברמה של אסקולס.
אבל לא כל יומיים להוציא גרסה עם באג אחר
זה לא כל יומיים.
תשווה את קצב ואיכות העדכונים של סמסונג לשל וולוז'ניק
תשווה את גודל החברה ומשאביה (והמגבלות שהיא עובדת בהן - מערכת הפעלה זוועתית, מעבדים חלשלושים...)
רק לא כ"כ ברור לי למה אתה כ"כ נילחם עליהם
לא יודע לגביו. אבל החשדנות המובנית בפורומים כלפי מישהו שבעד חברה כאילו הוא בהכרח בעל אינטרס - קצת נמאסת לפעמים.
זה שמישהו כותב כמה הודעות בעד מישהו לא מיד סיבה לחשוד בו בניגוד עניינים.
-
כמו לבכות שמייקרוסופט הם כמעט מונופול בשוק מערכות ההפעלה. זו בעיה, אבל האם מישהו מתחרה בהם?בא תנסה לפתח טלפון ברמה של אסקולס.
זה לא כל יומיים.
תשווה את גודל החברה ומשאביה (והמגבלות שהיא עובדת בהן - מערכת הפעלה זוועתית, מעבדים חלשלושים...)
לא יודע לגביו. אבל החשדנות המובנית בפורומים כלפי מישהו שבעד חברה כאילו הוא בהכרח בעל אינטרס - קצת נמאסת לפעמים.
-
זה לא כל יומיים.
נכון, אבל אדרבה - תתחרה.
לא מתיימר לנסות אפילו, רק חבל שאתה לא מסתכל בהקשר למה כתבתי את זה...
3157686 כתב:
אני מברך על כל טלפון חדש שיוצא (במיוחד אם זה לא של חברת ESCOLLS ).
הבעיה שלי, שכל אחד שמוציא טלפון, מרגיש שהוא גילה את אמריקה, ולוקח על זה סכום, שאין לי מושג מי החליט שהוא שווה את זה.אני לא נלחם. אני משתדל לסנגר על יצרני הפלאפונים הכשרים שזוכים לקיתונות של בוז, ובפרט על אלו שמשתדלים לתת מוצר יעיל וטוב.
אין לי שמץ של קשר אליהם, אני אפי' לא מכיר את היצרן ולא יודע את שמו.אני באמת לא כ"כ מבין מה הפריע לך במה שכתבתי
בסך הכל לי יש כמה דברים שמפרעיים לי בפלאפונים האלו וכתבתי את זה
לא מזלזל חלילה בטלפונים הכשרים, ממש לא. כן מותר לי לזלזל בחברות מסוימות.ו...תגיד לאמוג'ים החמודים שלך שהעניין הסתדר, והם יכולים להסיר דאגה מליבם ולהוריד את היד מהסנטר, וגם ליישר את הפרצוף בדחיפות לפני שייתפס להם השריר... .
והאמת, גם פה אני לא מבין מה כ"כ הפריע לך.
-
-
-
נכון, אבל אדרבה - תתחרה.
לא מתיימר לנסות אפילו, רק חבל שאתה לא מסתכל בהקשר למה כתבתי את זה...
3157686 כתב:
אני מברך על כל טלפון חדש שיוצא (במיוחד אם זה לא של חברת ESCOLLS ).
הבעיה שלי, שכל אחד שמוציא טלפון, מרגיש שהוא גילה את אמריקה, ולוקח על זה סכום, שאין לי מושג מי החליט שהוא שווה את זה.אני לא נלחם. אני משתדל לסנגר על יצרני הפלאפונים הכשרים שזוכים לקיתונות של בוז, ובפרט על אלו שמשתדלים לתת מוצר יעיל וטוב.
אין לי שמץ של קשר אליהם, אני אפי' לא מכיר את היצרן ולא יודע את שמו.אני באמת לא כ"כ מבין מה הפריע לך במה שכתבתי
בסך הכל לי יש כמה דברים שמפרעיים לי בפלאפונים האלו וכתבתי את זה
לא מזלזל חלילה בטלפונים הכשרים, ממש לא. כן מותר לי לזלזל בחברות מסוימות.ו...תגיד לאמוג'ים החמודים שלך שהעניין הסתדר, והם יכולים להסיר דאגה מליבם ולהוריד את היד מהסנטר, וגם ליישר את הפרצוף בדחיפות לפני שייתפס להם השריר... .
והאמת, גם פה אני לא מבין מה כ"כ הפריע לך.
-
סיכום הפרטים שנכתבו כאן ובפרוג עד כה:
- 3 שנים אחריות על שבר
- סוללה 1.450
- מוגן מים ברמה גבוהה. (תקן IP45)
- סינון רעשים מתקדם
- כרטיס זיכרון מהצד
- מחיר השקה 650 ש"ח
- 3000 אנשי קשר
- שמע ורמקול ברמה גבוהה
- 3 אופציות בהקלטת שיחות
- תומך במגוון שפות, עברית אנגלית צרפתית ו?
מחכים למישהו שיקנה ויעלה סקירה
-
סיכום הפרטים שנכתבו כאן ובפרוג עד כה:
- 3 שנים אחריות על שבר
- סוללה 1.450
- מוגן מים ברמה גבוהה. (תקן IP45)
- סינון רעשים מתקדם
- כרטיס זיכרון מהצד
- מחיר השקה 650 ש"ח
- 3000 אנשי קשר
- שמע ורמקול ברמה גבוהה
- 3 אופציות בהקלטת שיחות
- תומך במגוון שפות, עברית אנגלית צרפתית ו?
מחכים למישהו שיקנה ויעלה סקירה
-
משהו אחד אני לא מבין
בפרסומת כתוב שזה מחזיק מעמד אחרי שנים של שימוש
ואנשים החזיקו את זה עשור
איך?
הרי זה בהשקה
לכן אני חושב שכן, זה מגיע מהמפעל שמייצר את הC2 שמשווק בעלי
וזה כן מיוצר בסין
תקנו אותי
סורי -
משהו אחד אני לא מבין
בפרסומת כתוב שזה מחזיק מעמד אחרי שנים של שימוש
ואנשים החזיקו את זה עשור
איך?
הרי זה בהשקה
לכן אני חושב שכן, זה מגיע מהמפעל שמייצר את הC2 שמשווק בעלי
וזה כן מיוצר בסין
תקנו אותי
סורי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות