להורדה | חנות מקומית אופליין לאנדרואיד לא דורש רוט
-
@דוד-חדאד
אם אתה צריך עזרה או רעיונות דבר איתי -
@דוד-חדאד גם למנטופרים שביננו?
-
@דוד-חדאד
עם קוד מקור?
אם לא אז אשמח שתשלח לי בפרטי קוד מקור ואולי אני ישדרג לך את זה -
@גלידת-תות כן!
-
@גלידת-תות כן!
-
אם הבנתי נכון זה אותו רעיון רק שזה לא דווקא על נגן המנגן...
גם מה שיש בנגן המנגן זה לא נראה לי דווקא לנגן המנגן
הוא כתב שהוא בונה את זה
ואני שואל אם זה לא משהו שכבר קיים?! -
@רוטב-שום
אין חנות בהמנגן!!
אולי התכוונת לאולטרה וזה אכן הרעיון כמו של אולטרה אבל הוא אומר שהAPK-ים באפליקציה עצמה ולא בנתיב כלשהו בשונה מאולטרה (ואם יש במנגן אז גם במנגן זה כמו אולטרה) -
שלום לכולם!!! אני גאה להשיק את הגרסה הראשונה של חנות מקומית לאנדרואיד שעובדת אופליין! גם ללא הרשאות רוט! ללא צורך להעתיק קבצים לזיכרון הפנימי! ללא צורך להסתבך עם קבצי מערכת! פשוט להתקין כ APK!!! !!! צילומי מסך כאן!!!
מוכן!!!
יש לשלוח את המילה
חנות
לכתובת הבאה davidhadadfrommitmachimtop@gmail.com
בהצלחה

-
@רוטב-שום
אין חנות בהמנגן!!
אולי התכוונת לאולטרה וזה אכן הרעיון כמו של אולטרה אבל הוא אומר שהAPK-ים באפליקציה עצמה ולא בנתיב כלשהו בשונה מאולטרה (ואם יש במנגן אז גם במנגן זה כמו אולטרה)@מה-זה-משנה-אה
יש לי גם המנגן וגם אולטרא וזה לא אותו דבר
אבל אולי אני פשוט יעלה לך את זה במקום לדבר -
@רוטב-שום
רעיון
דרך אגב גם לי יש המנגן ואולטרה ובהמנגן אין חנות! -
שלום לכולם!!! אני גאה להשיק את הגרסה הראשונה של חנות מקומית לאנדרואיד שעובדת אופליין! גם ללא הרשאות רוט! ללא צורך להעתיק קבצים לזיכרון הפנימי! ללא צורך להסתבך עם קבצי מערכת! פשוט להתקין כ APK!!! !!! צילומי מסך כאן!!!
מוכן!!!
יש לשלוח את המילה
חנות
לכתובת הבאה davidhadadfrommitmachimtop@gmail.com
בהצלחה

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות