בקשת מידע בנושא שיאומי טאצ'
-
אני רוצה לעשות לי שיאומי טאצ עם שני סימים כשר ולא כשר עם גירסא של כשר פליי - מוביט ווטסאפ גימיני. מישהו יודע אם זה אפשרי בכלל? אני ישמח לתשובה
ברוך הבא לפורום @דנדוש-השואל היקר.
יש כללים לפורום, ואחד הכללים זה כותרת נכונה ומתיאמה.
לשים את כל השאלה בכותרת במקום בפוסט זה לא מתאים.
אז בבקשה תערוך את הפוסט כדי שיהיה נעים בעין.ומומלץ וחובה לקרוא את חוקי הפורום ואת אופן השימוש בפורום
בהצלחה.
-
@דנדוש-השואל
אתה מתכוון פלאפון לא כשר עם סים אחד כשר?
אז כן אפשרי בחנות זה עולה בערך 25 ש"ח@YAHBDK מה זה אומר 25 שח? אני קונה שיאומי חצי טאצ F25 והולך איתו לחנות והם יעשו לי סים אחד כשר? הם יעבדו לי בו זמנית?
-
אני רוצה לעשות לי שיאומי טאצ עם שני סימים כשר ולא כשר עם גירסא של כשר פליי - מוביט ווטסאפ גימיני. מישהו יודע אם זה אפשרי בכלל? אני ישמח לתשובה
אתה מתכוון פלאפון לא כשר עם סים אחד כשר?
לפי מה שאני הבנתי הוא רוצה מכשיר לא כשר
שיהיה לו עליו גם סים כשר בנוסף לסים הלא כשראני רוצה לעשות לי שיאומי טאצ עם שני סימים כשר ולא כשר עם גירסא של כשר פליי -
-
פוסט זה נמחק! -
@YAHBDK מה זה אומר 25 שח? אני קונה שיאומי חצי טאצ F25 והולך איתו לחנות והם יעשו לי סים אחד כשר? הם יעבדו לי בו זמנית?
-
אפשרי בהחלט תחליף כותרת נושא
-
ברוך הבא לפורום @דנדוש-השואל היקר.
יש כללים לפורום, ואחד הכללים זה כותרת נכונה ומתיאמה.
לשים את כל השאלה בכותרת במקום בפוסט זה לא מתאים.
אז בבקשה תערוך את הפוסט כדי שיהיה נעים בעין.ומומלץ וחובה לקרוא את חוקי הפורום ואת אופן השימוש בפורום
בהצלחה.
@שניאור-שמח מצטער. אני חדש ולא הכרתי. סורי ותודה על העדכון. החלפתי כותרת.
-
@YAHBDK מה זה אומר 25 שח? אני קונה שיאומי חצי טאצ F25 והולך איתו לחנות והם יעשו לי סים אחד כשר? הם יעבדו לי בו זמנית?
כן
@YAHBDK אתה לא יכול לכתוב לבן אדם את זה בלי להסביר את ההשלכות.
לדוגמה זה שהוא יצטרך לבחור איזה סים עיקרי ומהסים השני לפני כל שיחה הוא יצטרך להוסיף קידומת ולא להתקשר ישירות מהאנשי קשר...
@דנדוש-השואל לגבי עצם השאלה. כן אפשר לשים כושר פליי על Qin f25 ויהיה לך ווצאפ ומוביט.
אבל ג'מיני אני לא בטוח שפתוח בכושר פליי. -
לדוגמה זה שהוא יצטרך לבחור איזה סים עיקרי ומהסים השני לפני כל שיחה הוא יצטרך להוסיף קידומת ולא להתקשר ישירות מהאנשי קשר...
@דנדוש-השואל לגבי עצם השאלה. כן אפשר לשים כושר פליי על Qin f25 ויהיה לך ווצאפ ומוביט.
אבל ג'מיני אני לא בטוח שפתוח בכושר פליי.@נוחעם-FM א. תודה ב. אני רוצה שהסים הכשר ישמש לשיחות והלא כשר לוואטסאפ מוגן של כשר פליי וגמיני ומוביט וכאלה דברים שימושיים. השאלה אם זה בלאגן או שזה אפשרי בו זמנית
-
@נוחעם-FM א. תודה ב. אני רוצה שהסים הכשר ישמש לשיחות והלא כשר לוואטסאפ מוגן של כשר פליי וגמיני ומוביט וכאלה דברים שימושיים. השאלה אם זה בלאגן או שזה אפשרי בו זמנית
-
אבל ג'מיני אני לא בטוח שפתוח בכושר פליי. -
@דנדוש-השואל אפשרי בלי בעיות. מגדירים את הסים הכשר ברירת מחדל לשיחות ואת הלא כשר כברירת מחדל לגלישה.
@נוחעם-FM ואני יוכל להוציא שיחות וטסאפ בלי להגדיר כל פעם באיזה סים אני משתמש?
-
-
-
@ישראל-כהן-6 גם כעוזר הוא עובד?
כלומר?
-
כלומר?
-
@ישראל-כהן-6 עוזר דיגיטלי הוא אמור להיות מוגדר בברירת מחדל השאלה היא האם זה עובד או חסום.
@ישראל-כהן-6 עוזר דיגיטלי ברירת מחדל.
כן
-
-
@דנדוש-השואל וזה יהיה על המספר של הוואצאפ (כלומר הלא כשר)
הבלוג שלי
או שהוא יוכל להתקין עוד ווצאפ
ולשייך אותו למספר הכשר שלו
אבל בשביל זה הוא לא יצטרך את הסים הכשר על המכשיר הזה -
הבלוג שלי
או שהוא יוכל להתקין עוד ווצאפ
ולשייך אותו למספר הכשר שלו
אבל בשביל זה הוא לא יצטרך את הסים הכשר על המכשיר הזהפוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות