בקשת מידע | איך אפשר להחליף אפליקציות מערכת?
-
יש לי לדוגמה הגדרות כשרות וסיסטם יו כשר ואני רוצה במקום להכשיר ידנית רק להחליף בין ההגדרות המקורי לבין הכשר,
הבעיה שאם אני מחליף אני צריך למחוק את הקודם ולעשות ריסטרט ואז הנגן בבריק ללא הגדרות...
האם יש מה לעשות בזה?
ויש לי גם מתקין חבילה כשר שרק מעדכן, האם יש אפשרות להחליף אותו ללא רוט עם המתקין הקיים?תודה רבה לכולם!
@מגנוס-קרלסן @שלמה-רביב @אלוף-תימן @10110000 וכ"ו...
-
יש לי לדוגמה הגדרות כשרות וסיסטם יו כשר ואני רוצה במקום להכשיר ידנית רק להחליף בין ההגדרות המקורי לבין הכשר,
הבעיה שאם אני מחליף אני צריך למחוק את הקודם ולעשות ריסטרט ואז הנגן בבריק ללא הגדרות...
האם יש מה לעשות בזה?
ויש לי גם מתקין חבילה כשר שרק מעדכן, האם יש אפשרות להחליף אותו ללא רוט עם המתקין הקיים?תודה רבה לכולם!
@מגנוס-קרלסן @שלמה-רביב @אלוף-תימן @10110000 וכ"ו...
-
פריצת סינונים
@צוות-פיקוח@נוחעם-FM מאיזה כיוון וצורה?
אני מתכוון נטו לחסימה. -
@נוחעם-FM מאיזה כיוון וצורה?
אני מתכוון נטו לחסימה. -
@המתכנת-התותח הטלפון שלך חסום להתקנות ועם הגדרות כשרות ואתה רוצה לפתוח אותו?
אני צודק?
אם לא הבנתי, אז תגיד.או שיש לך apk כשר של הגדרות סיסטםיו ומתקין חבילה ואתה רוצה להכניס אותם למכשיר לא כשר כדי להכשירו?
@נוחעם-FM ממש לא.
אבל אתה צודק שה גם יכול לגרום לפריצת סינונים, אבל א"כ גם המדריך לצריבת גרסה זה פריצת סינונים...או שיש לך apk כשר של הגדרות סיסטםיו ומתקין חבילה ואתה רוצה להכניס אותם למכשיר לא כשר כדי להכשירו?
זה בדיוק מה שכתבתי.
-
@נוחעם-FM ממש לא.
אבל אתה צודק שה גם יכול לגרום לפריצת סינונים, אבל א"כ גם המדריך לצריבת גרסה זה פריצת סינונים...או שיש לך apk כשר של הגדרות סיסטםיו ומתקין חבילה ואתה רוצה להכניס אותם למכשיר לא כשר כדי להכשירו?
זה בדיוק מה שכתבתי.
@המתכנת-התותח סורי הבנתי הפוך. מתנצל.
תוודא שיש מקום פנוי בביסטם
ואז תחליף את שלך עם זאת המקורית. תוודא הרשאות. ותאתחל.
או יותר מומלץ לשנות את השם של המקורית לסיומת apk.bak ולהעתיק את הכשרה לאותו תיקיה
לתת הרשאות ולאתחל.
כמובן כדאי שלפני כן יהיה ניפוי באגים מופעל ומאושר למחשב עם גישה מאושרת לroot. -
@המתכנת-התותח סורי הבנתי הפוך. מתנצל.
תוודא שיש מקום פנוי בביסטם
ואז תחליף את שלך עם זאת המקורית. תוודא הרשאות. ותאתחל.
או יותר מומלץ לשנות את השם של המקורית לסיומת apk.bak ולהעתיק את הכשרה לאותו תיקיה
לתת הרשאות ולאתחל.
כמובן כדאי שלפני כן יהיה ניפוי באגים מופעל ומאושר למחשב עם גישה מאושרת לroot. -
להחליף דרך המחשב?
לא. דיברתי על להחליף עם סייר רוט.
אם כי אפשרי. אני התכוונתי בשביל שיהיה אפשר להחזיר את ה.bak במקרה של בעיות...והאם יש אפשרות להחליף מתקין חבילה (לעדכן מתקין חבילה שרק יעדכן ללא התקנות) בלי רוט?
לא מכיר דרך לעשות את זה, ולענות על זה ברור שמוגדר פריצת סינונים....
-
פריצת סינונים
@צוות-פיקוח@נוחעם-FM

ניסיתי לעשות החלף כמו שאמרת והסיסטם היה מלא לחלוטין ורק הספיק למחוק את ההגדרות אבל לא היה מקום להכניס הגדרות חדש כי צריך הפעלה מחדש כדי שיחלו השינויים...
כרגע הנגן כמעט בבריק, נשאר רק לעשות הפעלה מחדש וזה יכנס לבריק,
יש משהו לעשות עד אז? -
@נוחעם-FM

ניסיתי לעשות החלף כמו שאמרת והסיסטם היה מלא לחלוטין ורק הספיק למחוק את ההגדרות אבל לא היה מקום להכניס הגדרות חדש כי צריך הפעלה מחדש כדי שיחלו השינויים...
כרגע הנגן כמעט בבריק, נשאר רק לעשות הפעלה מחדש וזה יכנס לבריק,
יש משהו לעשות עד אז?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות