הצעת ייעול | נעילת נושאים ישנים !
-
לאחרונה ( תמיד יש ) יש מישתמשים חדשים ולא תמיד זוכרים את הכללים אני חושב שצריך שכל נושא ישן פשוט ינעל והיה אפשר רק לפתח נושא על זה .
@מחובר-23 מתי שרוצים להגיב על נושא ישן האו כותב אזהרה שאסור וכו' ואז הוא נותן אופציות או להגיב כנושא או בכ"ז להגיב לנושא
-
@מחובר-23 מתי שרוצים להגיב על נושא ישן האו כותב אזהרה שאסור וכו' ואז הוא נותן אופציות או להגיב כנושא או בכ"ז להגיב לנושא
@טופ-שבמתמחים אתה רואה שזה לא עוזר...
-
@טופ-שבמתמחים אתה רואה שזה לא עוזר...
-
@טופ-שבמתמחים הבעיה שלא כתוב שאסור אלא המלצה,

ומה שקורה שהרבה לא יודעים שזה נוגד את הכללים,
לכן יותר חכם פשוט לנעול. -
לאחרונה ( תמיד יש ) יש מישתמשים חדשים ולא תמיד זוכרים את הכללים אני חושב שצריך שכל נושא ישן פשוט ינעל והיה אפשר רק לפתח נושא על זה .
@מחובר-23 ולי יש הצעת ייעול אחרת: כל משתמש שפותח הצעת ייעול שיעבור קודם על כל רשימת הצעות הייעול ויראה אם יש הצעה דומה קיימת.
ההצעה הזו כבר הוצעה ונידונה לא פעם ולא פעמיים, וישנם צדדים לכאן ולכאן, ואם זה לא יושם כנראה שישנן סיבות טובות לכך.סליחה על הכתיבה הישירה מידי, פשוט כבר נמאס לי לראות כל יומיים מישהו פותח הצעת ייעול שכבר קיימת בפורום יותר מפעם אחת, במחשבה שהוא זה שגילה את ביצת קולומבוס... (או במחשבה לקבל לייקים...)
-
@מחובר-23 ולי יש הצעת ייעול אחרת: כל משתמש שפותח הצעת ייעול שיעבור קודם על כל רשימת הצעות הייעול ויראה אם יש הצעה דומה קיימת.
ההצעה הזו כבר הוצעה ונידונה לא פעם ולא פעמיים, וישנם צדדים לכאן ולכאן, ואם זה לא יושם כנראה שישנן סיבות טובות לכך.סליחה על הכתיבה הישירה מידי, פשוט כבר נמאס לי לראות כל יומיים מישהו פותח הצעת ייעול שכבר קיימת בפורום יותר מפעם אחת, במחשבה שהוא זה שגילה את ביצת קולומבוס... (או במחשבה לקבל לייקים...)
-
@מחובר-23 מאז ש-@שניאור-שמח התותח הצטרף לצוות פיקוח ומישהו מקפיץ נושא ישן, אז הוא נועל אותו ואומר למשתמש לפתוח נושא חדש.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות