באג | שירים חדשים במכשיר לא עובדים
-
@ראש-בראש תנסה לנגן את אותם הקבצים במכשיר אחר
אם זה עובד הבעיה בטפון אם לא הבעיה בקבצים
ודרך אגב אם זה דרך כרטיס זיכרון אז אולי הבעיה בכרטיס זיכרון?
לי אישית היה פעם כזה סיפור שבאמצע הכרטיס נפגם וכל מה שהוכנס לפני הפגימה עוד עבד למרות שהכרטיס פגום אבל מה שהוכנס אחרי הפגימה כבר לא עבד@hartkhartk במכשיר אחר עובד כרגיל
אבל על המכשיר עצמו גם לא עובד (גם כשהכרטיס לא במכשיר) -
יש לי באג מוזר בטלפון כמעט כל השירים הישנים שהיו לי עובדים מצוין אבל כל שיר חדש שאני מעתיק המכשיר לא מצליח להפעיל (הנגן נכשל לנגן את הקובץ המבוקש).
גם אפליקציות שונות של נגן לא מצליחות להפעיל חוץ מMUSICOLET שמצליח אבל הוא כבד לי על הטלפון ו(לכאורה)בלי קשר נתקע כל הזמן.
אם יש למישהו מידע או השערה מה הבעיה אשמח לתשובה. -
@ראש-בראש תראה פה שכבר נתקלתי בזה בעבר https://mitmachim.top/post/851699
והפתרון זה להמיר מחדש לmp3 -
-
@ראש-בראש לא מידיעה, אבל כנראה זה איזה קידוד חדש שהטלפון לא עודכן בו, ולכן הוא לא מצליח לקרוא אותו,
אבל בmusicolet יש לו מפענח מוזיקה משלו, ושם כנראה עודכן הקידוד החדש -
אתה ממש צודק, כנ"ל אצלי
מה שאני עשיתי, עברתי לאפליקציה שהכין @חייא-שיאומי שממש מעולה, וכמובן שאצלו אין את הבאג הזה...
-
תבדוק באותו סוג מכשיר בגירסה אחרת האם השירים האלו עובדים בו.
אני לא מספיק מבין בזה אבל לא נשמע לי שהקידוד הזה הוא ברמת חומרה.
יותר נשמע לי הגיוני שזה בגירסא.לדוגמא שבגירסא חסום ווידאו. ומשום מה הקידוד הזה נראה למכשיר כווידאו ולכן נחסם ולכן המרה לmp3 עוזרת.
-
תבדוק באותו סוג מכשיר בגירסה אחרת האם השירים האלו עובדים בו.
אני לא מספיק מבין בזה אבל לא נשמע לי שהקידוד הזה הוא ברמת חומרה.
יותר נשמע לי הגיוני שזה בגירסא.לדוגמא שבגירסא חסום ווידאו. ומשום מה הקידוד הזה נראה למכשיר כווידאו ולכן נחסם ולכן המרה לmp3 עוזרת.
@נוחעם-FM אצלי בגירסא יש ווידאו וגן זה עושה באגים הmusicolet הזה
-
@נוחעם-FM אצלי בגירסא יש ווידאו וגן זה עושה באגים הmusicolet הזה
@דביר-אבודרהם1 המיוזיקולט עושה באגים בQin1s בהרבה גרסאות אם לא בכולם. כי הוא כבד מידי למעבד אני חושב.
לא קשור לנושא כאן של שירים שלא נפתחים במכשיר.
אולי @ראש-בראש יעלה לפה שיר כזה תוריד ותבדוק האם הוא עובד לך בנגן מוזיקה המקורי של המכשיר.
-
@דביר-אבודרהם1 המיוזיקולט עושה באגים בQin1s בהרבה גרסאות אם לא בכולם. כי הוא כבד מידי למעבד אני חושב.
לא קשור לנושא כאן של שירים שלא נפתחים במכשיר.
אולי @ראש-בראש יעלה לפה שיר כזה תוריד ותבדוק האם הוא עובד לך בנגן מוזיקה המקורי של המכשיר.
לדוגמא:
https://drive.google.com/*********drive/folders/1MVf-R4Vr5sUclE7xrsbS_HZDX11hZlRM?usp=drive_link
(זה קורה לי בהרבה שירים ככל שיותר חדשים יותר נפוץ, זה יחסית ישן ועדיין לא עובד) -
@חייא-שיאומי אם לא תהיה ברירה אני יעשה את זה אבל אני רוצה לראות אם יהיה למישהו רעיון אחר
אם לא תהיה ברירה אני יעשה את זה אבל אני רוצה לראות אם יהיה למישהו רעיון אחר
קיצור אל תפרמט את המכשיר, אצלי בבית 2 טלפונים ככה, זה צרת רבים ונראה שחוץ ממוזיקולט אין פתרון, המקודד של הפלאפון ישן, והרבה מהשירים החדשים לא פועלים איתו, אגב גם במוזיקולט זה מקרטע בשירים האלו.
והמעניין, שבC2 או בכל נגן MP3 אחר לא פגשתי את הבעיה מעולם, כן פגשתי פורמטים חדשים שבC2 פעלו באופן מעט משובש, לא בדקתי אם זה אותם שירים, אבל לא היה שיר שלא נפתח בכלל, ועוד גרם למכשיר להשתבש כמו בשיאומי, מרגיש סוג של באג ולא רק עניין של עדכון.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות