סקר | חסימת וידאו מהמחשב עם קוד -חסימת ילדים בלבד!!!! בבניה
-
אני בונה תוכנה לחסימת צפייה בסרטונים במחשב
התוכנה מיועדת אך ורק לחסימת ילדים פשוטה
התוכנה בנויה בצורה מאד פשוטה של סריקה כל כמה רגעים וסגירה כל נגן וידאו או קובץ בעל סיומת וידאו
השאלה אם להשאיר את הCMD פתוח כדי שאם ישכחו את הסיסמא יוכלו להשבית את התוכנה
והאם להגדיר חסימה על כל המשתמשים או רק על המשתמש שבו התקינו את התוכנה.... -
ת תותחוביץ' התייחס לנושא זה
-
התוכנה בנויה בצורה מאד פשוטה של סריקה כל כמה רגעים וסגירה כל נגן וידאו או קובץ בעל סיומת וידאו
והאם להגדיר חסימה על כל המשתמשים או רק על המשתמש שבו התקינו את התוכנה....@תותחוביץ במשתמש אחר אתה יכול לעשות סיסמה שלא ידעו ופשוט לא לחסום את המשתמש הזה
-
@תותחוביץ במשתמש אחר אתה יכול לעשות סיסמה שלא ידעו ופשוט לא לחסום את המשתמש הזה
@רואה-ואינו-נראה
כלומר? -
והאם להגדיר חסימה על כל המשתמשים או רק על המשתמש שבו התקינו את התוכנה....@תותחוביץ אולי תעשה אופציה בהתקנה שאפר לבחור אם לחסום את כל המשתמשים או רק משתמש ספציפי
-
@רואה-ואינו-נראה
כלומר?@תותחוביץ שמשתמש אחד יהיה בלי סיסמה או שהילדים ידעו ובמשתמש הזה יהיה חסימה ובמשתמש השני יהיה סיסמה שההורים ידעו ובלי חסימה
-
@רואה-ואינו-נראה
כן, זאת האופציה הראשונה "לא, יש את המשתמש שבו הילדים משתמשים אני רוצה שרק בו לא יוכלו לצפות"
זאת אומרת שיש שני חשבונות חשבון אחד לילדים וחשבון אחד להורים והחסימה מותקנת רק על החשבון של הילדים
(ומתבקש שההורים יעשו קוד על החשבון שלהם, אחרת החסימה חסרת תוכן...)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות