בקשת מידע | מחפש המלצה לסינון טוב לא נטפרי ולא אתרוג
-
מחפש לעשות ראוטר אפשר גם סיבים אבל לא של נטפרי ולא של אתרוג אלא של הגנה אחרת אם משהו מכיר אחד כזה הגנה נורמלית לא חונקת מידי ולא משחררת מידי עם יוטיוב נורמלי אמיתי כולל סרטונים בצד וכן מסלולים נורמלים עם אתרי פיתוח מאושרים.
אשמח להמלצה פלוס מחירים. -
ה הישבשר המלומד סימן נושא זה כשאלה
-
פוסט זה נמחק!
-
ה הישבשר המלומד סימן נושא זה כנפתר
-
ה הישבשר המלומד סימן נושא זה כלא נפתר
-
מחפש לעשות ראוטר אפשר גם סיבים אבל לא של נטפרי ולא של אתרוג אלא של הגנה אחרת אם משהו מכיר אחד כזה הגנה נורמלית לא חונקת מידי ולא משחררת מידי עם יוטיוב נורמלי אמיתי כולל סרטונים בצד וכן מסלולים נורמלים עם אתרי פיתוח מאושרים.
אשמח להמלצה פלוס מחירים.@הישבשר-המלומד נתיב חסימה חזקה שמעתי
-
@הישבשר-המלומד נתיב חסימה חזקה שמעתי
-
@massias אני מחפש משהו באמצע לא הכי חזק כמו נטפרי שאז לראות תמונות או ללראות איזה סרטון ביוטיוב אני צריך להתחנן וגם לא כמו אתרוג שעם קצת ידע פשוט אפשר לפרוץ אותו לגמרי. וד"ל
@הישבשר-המלומד יש את רימון
-
@הישבשר-המלומד יש את רימון
-
@massias אני מחפש משהו באמצע לא הכי חזק כמו נטפרי שאז לראות תמונות או ללראות איזה סרטון ביוטיוב אני צריך להתחנן וגם לא כמו אתרוג שעם קצת ידע פשוט אפשר לפרוץ אותו לגמרי. וד"ל
-
-
@YAHBDK כן השאלה כמה זמן וכמות הידע, אני אישית לא יודע לעקופ את נטפרי , כן את רימון או אתרוג מסתמא אם זה יענין אותי יותר אני ילמד את זה וידע גם לפרוץ את נטפרי אבל לא זה הנושא כאן.
-
@YAHBDK כן השאלה כמה זמן וכמות הידע, אני אישית לא יודע לעקופ את נטפרי , כן את רימון או אתרוג מסתמא אם זה יענין אותי יותר אני ילמד את זה וידע גם לפרוץ את נטפרי אבל לא זה הנושא כאן.
@הישבשר-המלומד תראה פה מדברים על סינונים:
https://mitmachim.top/post/750738 -
@הישבשר-המלומד
אני ממליץ על נטספארק
אני אישית אין לי את זה
אבל שמעתי מכמה חברים שיש להם את זה
וממש נהנים מהשירות ומהחסימה
לגבי אפשרויות עקיפה מי שיודע יכול גם בנטפרי בצורה פשוטה
אפילו שזה יושב על VPN וד"ל
אבל לכאורה נטספארק ממש טובה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
לא אישי פשוט אני אומר לך שאתרוג פתוח מידי אז רימון הוא ברור לא אופציה...