בירור | אני צריך מחשב לכתיבה ולגלישה אבל שיהיה מהיר ומוצלח
-
@יוסף-מאיר-וייס
אז אתה ממליץ לקנות מחשב עם 64 ראם?
-
@יוסף-מאיר-וייס
640
-
אשמח לפרטים
0502101838 קוראים לו שלנג
הבנתי שבבוקר הוא יושב ולומד אז אין להשיג אותו אז
הכי קל לתפוס אותו דרך הוואצפ
והוא נמצא באדמורי שאץ בבני ברק@יוסף-מאיר-וייס כתב בבירור | אני צריך מחשב לכתיבה ולגלישה אבל שיהיה מהיר ומוצלח:
נראה שפה זה זול יותר
ואני מאמין שהוא יצליח עוד יותר זול מזה
הוא זול ברמה מפחידה (ואם כל זאת הוא מקצועי מאוד)
לבנתיים כל פעם שהלכתי אליו או ששלחתי אליו
יצאו מרוצים (חוץ מהסחבת, אם לא עומדים עליו) -
@יוסף-מאיר-וייס כלומר כוונתך ש11 לא עובד בקלות על 8?
לכן אמרתי שהיום מקובל16לא מתווכח רק מסביר את האבסורד בדבריך-שאתה אומר 8 מספיק אבל לשים ווינדוס 10
זה כמו שתגיד מספיק 4 אבל לא להתקין כלום@יוסף-מאיר-וייס כלומר כוונתך ש11 לא עובד בקלות על 8?
אגב, ווינדוס 11 מתכוננים לשפר את צריכת הראם של המערכת, עד סוף 2026 עיין פה
https://www.windowslatest.com/2026/08/01/microsoft-confirms-windows-11-is-a-memory-hog-promises-8gb-ram-pc-optimization-by-end-of-2026/
אם זה יתבצע כמתוכנן 8 ראם יספיק לווינדוס 11 ברווח -
@יוסף-מאיר-וייס כלומר כוונתך ש11 לא עובד בקלות על 8?
אגב, ווינדוס 11 מתכוננים לשפר את צריכת הראם של המערכת, עד סוף 2026 עיין פה
https://www.windowslatest.com/2026/08/01/microsoft-confirms-windows-11-is-a-memory-hog-promises-8gb-ram-pc-optimization-by-end-of-2026/
אם זה יתבצע כמתוכנן 8 ראם יספיק לווינדוס 11 ברווח@יוסף-מאיר-וייס מכובס.
כל גירסה חדשה רק צורכת יותר, לא פחות. -
@יוסף-מאיר-וייס מכובס.
כל גירסה חדשה רק צורכת יותר, לא פחות. -
@יוסף-מאיר-וייס לצערי,
אני מאמין למציאות יותר.. -
@יוסף-מאיר-וייס יש לי מחשב i7 דור 10 32 ראם + דיסק טרה ssd nvme
היה עליו וינדוס 11 והוא עבד מעולה הכל רץ עד שיום אחד היה לי לקוח שקנה ממני אותו המחשב והוא ביקש דווקא וינדוס 10 ופלאות המחשב הפך את עורו וממטוס הפך למטוס קרב [ואז גיליתי במציאות כמה הווינדוס 11 הורג את המעבד] שינמכתי את המחשב שלי לוינדוס 10 והביצוים השתפרו פלאות. -
@יוסף-מאיר-וייס יש לי מחשב i7 דור 10 32 ראם + דיסק טרה ssd nvme
היה עליו וינדוס 11 והוא עבד מעולה הכל רץ עד שיום אחד היה לי לקוח שקנה ממני אותו המחשב והוא ביקש דווקא וינדוס 10 ופלאות המחשב הפך את עורו וממטוס הפך למטוס קרב [ואז גיליתי במציאות כמה הווינדוס 11 הורג את המעבד] שינמכתי את המחשב שלי לוינדוס 10 והביצוים השתפרו פלאות.היה עליו וינדוס 11 והוא עבד מעולה הכל רץ עד שיום אחד היה לי לקוח שקנה ממני אותו המחשב והוא ביקש דווקא וינדוס 10 ופלאות המחשב הפך את עורו וממטוס הפך למטוס קרב [ואז גיליתי במציאות כמה הווינדוס 11 הורג את המעבד] שינמכתי את המחשב שלי לוינדוס 10 והביצוים השתפרו פלאות.
אם היית עוקב אחרי ההודעות הקודמות היית רואה שגם אני טענתי זאת. פשוט וברור
-
היה עליו וינדוס 11 והוא עבד מעולה הכל רץ עד שיום אחד היה לי לקוח שקנה ממני אותו המחשב והוא ביקש דווקא וינדוס 10 ופלאות המחשב הפך את עורו וממטוס הפך למטוס קרב [ואז גיליתי במציאות כמה הווינדוס 11 הורג את המעבד] שינמכתי את המחשב שלי לוינדוס 10 והביצוים השתפרו פלאות.
אם היית עוקב אחרי ההודעות הקודמות היית רואה שגם אני טענתי זאת. פשוט וברור
לכותב הפוסט היקר
המילים "מהיר ומוצלח"
מאוד מרגיזות
כי כל אחד שקורא מסתפק
'מדוע כותב הפוסט לא סגי ליה ברישא דדבריו: "לכתיבה ולגלישה" '
וזה יוצר חוסר בהירות
אם מדובר על כתיבה בוורד וגלישה סבירה בדפדפן
אזי אני עם I3 GEN 2 8 GB RAM עושה זאת בקלות..
מחשב שלא שווה יותר מ400 ש"ח במקרה הטוב..
ואני יכול למכור לך אחד כזה..
אגב , הוא מריץ ווינ 11 פרו 25H2.
מבחינתי הוא "מוצלח" מאוד...
אז בוא תהיה יותר ספציפי בבקשה..נ.ב לגבי אלה שזלגו מהנושא אביע את דעתי:
8GB זה מינ' כיום
אבל בתקופה האחרונה יותר אנשים משתמשים במודלים של AI ומוכנות וירטואליות
וכל מיני אנשים בזכות הAI מוכנים להשתמש בתוכנות לקידוד או לעריכת וידאו מתקדמת או בניית אתרים וכדו'
ואז נוצר מצב שבעצם כולם רוצים אופציה למחשב שיריץ את הדברים הללו ברמה בסיסית
ולכן באו כאן הרבה אנשים והמליצו על 16GB
אבל נראה לי שגם הם מסכימים שללא הנך דברים בהחלט אפשר 8GB
וכמו השימושים שלי כיום וכדלעיל.ושאלה לכל אלה שהעדיפו את 10 על פני 11 - האם ניסיתם להסיר את כל הזבל שבא עם 11? כל התוכנות המיותרות? כי לי לא יודע על הפרש גדול בין המערכות והראייה מהמחשבים אצלי החלשים וכדלעיל שהכל רץ אותו דבר..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות