בעיה | מעבר שגוי לשלוחה הראשית במקום לשלוחת היעד בצינתוק חינמי במערכת IVR
-
חברת ימות המשיח הגדירה שבצינתוק החינמי אפשר לענות לשיחה, להקיש 1 ולעבור ישירות לקו. הבעיה העיקרית במערכת שלי היא שממספר מסוים זה אמור להפנות אוטומטית לשלוחה 7000, שמתפקדת ממש כמו קו חדש בפני עצמו.
בפועל, מי שעונה לצינתוק ומקיש 1 נזרק לשלוחה הראשית של הקו הרגיל במקום להגיע לשלוחה 7000,
האם יש דרך לטפל בזה ? -
ש שקיעות בלימוד סימן נושא זה כשאלה
-
חברת ימות המשיח הגדירה שבצינתוק החינמי אפשר לענות לשיחה, להקיש 1 ולעבור ישירות לקו. הבעיה העיקרית במערכת שלי היא שממספר מסוים זה אמור להפנות אוטומטית לשלוחה 7000, שמתפקדת ממש כמו קו חדש בפני עצמו.
בפועל, מי שעונה לצינתוק ומקיש 1 נזרק לשלוחה הראשית של הקו הרגיל במקום להגיע לשלוחה 7000,
האם יש דרך לטפל בזה ?@שקיעות-בלימוד
לשנות את השלוחה הראשית למעבר לשלוחה אחרת
תבדוק את הגדרת הפנית שיחה לשלוחה פנימית לפי מספר מחייג או מחויג -
@שקיעות-בלימוד
לשנות את השלוחה הראשית למעבר לשלוחה אחרת
תבדוק את הגדרת הפנית שיחה לשלוחה פנימית לפי מספר מחייג או מחויג@3157686 מה זה יעזור לי אבל שלוחה ראשית זה גם קו אחר אם מספר אחר
-
@3157686 מה זה יעזור לי אבל שלוחה ראשית זה גם קו אחר אם מספר אחר
@שקיעות-בלימוד
אני גם תקוע בזה
אשמח אם למשהו יש תשובה
בהתחלה הגדרתי צינתוק קצר הבעיה שלא כולם מקבלים את השיחה -
@3157686 מה זה יעזור לי אבל שלוחה ראשית זה גם קו אחר אם מספר אחר
-
מה זה יעזור לי אבל שלוחה ראשית זה גם קו אחר אם מספר אחר
מה מסובך?
שהוא נכנס לתפריט הראשי המערכת בודקת מאיזה מספר הוא הגיע ולפי זה מעביר אותו בהתאם@3157686
הבעיה ששניהם מערכות לאותם אנשים
דוגמה יש את הישיבה קו מסוים ויש את התת קו שני, עכשיו באמת זה אותו קו רק יש כאלה שמעונינים לקבל צינתוקים רק לישיבה ויש כאלה הפוך לכן זה מחולק לשני מספרים,
ולכן אני גם לא יכול להגדיר Did_Go_To.ini כי אז גם אפ הם התקשרו לקו הרגיל יגעו לשלוחה 7000 (קו של הת"ת)
הרעיון מובן ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות