בירור | הקמת חדר מחשבים
-
@מישהו12
עם 16 ראם וSSD טוב,
זה המינימום של החדרי מחשבים.
ככל והחומרה טובה (הוי אומר-לא דל וסטרו ושאר חבריו).(כל כוונתי לומר שאין לשלול את המפרט הזה על הסף,
אם כי ודאי רצוי לשאוף ללמעלה מזה) -
@מישהו12
עם 16 ראם וSSD טוב,
זה המינימום של החדרי מחשבים.
ככל והחומרה טובה (הוי אומר-לא דל וסטרו ושאר חבריו).(כל כוונתי לומר שאין לשלול את המפרט הזה על הסף,
אם כי ודאי רצוי לשאוף ללמעלה מזה)@מיגו-להוציא אני עכשיו יושב לרגע בחדר מחשבים והמפרט הוא
I3
דור 10
8RAMוככה רוב החדרים שבדקתי בהסטוריה
{לצערי זה מצב המחשבים בחדרים-זוועה} -
@יאיר-דניאל
שלחתי
תודה רבה -
שלום לכולם
אני בתהליכים מתקדמים לפתיחת חדר מחשבים באזור מגורי
לצורך הפתיחה השמח לדעת מה כל העלויות הכוללות של החדר המחשבים
כ"כ אשמח לקבל כל בדיל של מידע על חדרי מחשבים
תודה רבה לכולםמוסיף את מה שכתבו לי פה בינתיים
-
מקום (יש לי מקום שלי)
-
ריהוט (מה העלויות?)
-
6 מחשבים = לפי אחד מהכותבים פה 8100 ש"ח (כל מחשב 1000 ש"ח מסך 350 ש"ח)
-
קו אינטרנט+סינון (עלות רגילה של נטפרי?)
-
סיפר (מה העלויות?)
-
כבלים/קורה כרטיס/וכו'= בערך 200 ש"ח
-
מדפסת
@דגש-2 אמ;לק
לדעתי זה מאוד פשוט
אתה צריך שלושה אנשים - נגר טכנאי ומישהו שמוכר מחשבים
הנגר יבוא ויראה את המקום יקח מידות ויבנה לך עמדות עבודה מופרדות על ידי קרש עם מגירת מקלדת - בהתאם לאילוצי המקום ואולי מעמדים שונים כמו ארונית למדפסת וכו'
כמובן תצטרך גם כיסאות
מוכר המחשבים ימליץ לך על מחשבים מתאימים שיש לו במחיר שמתאים לך - לך למישהו אמין שלא ימכור לך זבל ומקסימום תשאל כאן בנפרד אם הנ"ל יתאים
הטכנאי ידאג לכל השאר - הקמת רשת מקומית למחשבים עם המדפסת השרת של סייפר והמצלמות יקנה לך מפצלי USB קוראי רב קווים מקלדות ועכברים - אם אתה רוצה לפנק תוסיף גם פדים שישחקו ויעלמו אחרי חודש אולי גם כמה מצלמות רשת ומדפסת
הוא גם ידבר עם חותם במידה ואתה מעוניין ויטפל בוידיאוף וכו'
מה שנשאר לך זה לדאוג לקו אינטרנט מהיר ואיכותי בסינון שאתה מעוניין בו או בהתאם לדרישות חותם
כמובן שאתה יכול להיות הטכנאי בעצמך אבל נראה לי שכתבתי את כל הבסיס שתצטרך לדעת
תצטרך מישהו שיבקר שם פעם ביום - יומיים יתחזק וינקה - זה לא אמור להיות עבודה של יותר מידי זמן (אולי חצי שעה ביום רוב הפעמים) ולשלם לטכנאי שיבוא מידי פעם לבדוק שהכל בסדר ולטפל בתקלות שמתקבלות בדיווחים מהלקוחות -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות