הצעת ייעול | הצעת פתרון בנוגע להתרעות 'צבע שחור' - בנוגע לתוסף, האפליקצייה, והאתר.
-
@נפתלי-צבי-יהודה זה לא מתקדם מכמה סיבות,
א. אם תרשום עכשיו מספר לצבע שחור אתה תקבל את הצלצול באיחור ממוצע של 20 -25 דקות (כן, בדקתי)
אין אף אחד שהתנדב להעלות ידנית כל התראה ככה שבלי אוטומציה מלאה זה לא יעבוד - וקשה לעשות אוטומציה בלי שיתוף פעולה של המפעילים המקוריים.
ב. אף אחד לא התנדב לשאת בהוצאות ובאחריות הפעלת השרת
ועודאבלללללל יש קבוצת ווצאפ שמתופעלת די בסדר ודי בזמן אלא שהם מעלים הרבה הודעות שהם לא נטו התראות מי שחושב שהוא יכול לסדר אוטומציה שגם תבדיל בין סוגי ההתראות מוזמן לפתח את זה.
אני אשמח לשתף את הקוד שבניתי אם כל מי שמעוניין להמשיך את הפרוייקט אבל אני כבר לא הולך להשקיע בזה זמן נוסףבהצלחה לכולם
-
אם בצורה רישמית זה לא יהיה על שמם הם ישתפו פעולה לכאו'
כרגע זה מנוע מצידם בין השאר מבחינה משטרית ומשפטית- ואני מבקש לא לשאול על זה שאילות, אני לא אוכל לומר וזה רק יזיק.
רק שכל המידע שיבוא למערכת החדשה - קרי האתר, התוסף, והאפליקצייה - יבוא מהמידע של 'צבע שחור' ו'החוטפים הגיעו',
אבל אז זה לא יקרא רישמי שלהם, ומהם לא יבוא לגטימציה לאינטרנט, וגם לא יבוא להם פניות בענין כיון שזה לא תחת השם שלהם.לא רלוונטי לע"ע כמש"כ.
גם להפעיל משהו חדש כרגע עלול להפריע להם כרגע וד"ל.כ
עבר שבוע ולא מתקדם, אז אני מעלה שוב את הנושא, אולי יהא כאן אחרים שיצליחו לקדם את זה.
יש דברים שזזים לאאאאאאט.
ולכן לע"ע אולי שוב כדאי שתמחק את הנושא.
אם משהו רלוונטי זה רק להפעיל מערך לא קשור לקווים שבשבילו צריך מתנדבים שישלחו הודעות ידנית אבל לזה צריך גם מקור אולי מקבוצת הווצאפ המדוברת.
רק שלפני כל מהלך שמישהו רוצה לבצע, ואני מתכוון דווקא אם הוא יכול לבצע ולא סתם "הצעות באוויר" כדאי להיוועץ באירגונים הקיימים כדי לא לפגוע בהם ולהמשיך לתת להם לנהל את המערכה... -
כרגע זה מנוע מצידם בין השאר מבחינה משטרית ומשפטית- ואני מבקש לא לשאול על זה שאילות, אני לא אוכל לומר וזה רק יזיק.
רק שכל המידע שיבוא למערכת החדשה - קרי האתר, התוסף, והאפליקצייה - יבוא מהמידע של 'צבע שחור' ו'החוטפים הגיעו',
אבל אז זה לא יקרא רישמי שלהם, ומהם לא יבוא לגטימציה לאינטרנט, וגם לא יבוא להם פניות בענין כיון שזה לא תחת השם שלהם.לא רלוונטי לע"ע כמש"כ.
עבר שבוע ולא מתקדם, אז אני מעלה שוב את הנושא, אולי יהא כאן אחרים שיצליחו לקדם את זה.
יש דברים שזזים לאאאאאאט.
אם משהו רלוונטי זה רק להפעיל מערך לא קשור לקווים שבשבילו צריך מתנדבים שישלחו הודעות ידנית אבל לזה צריך גם מקור אולי מקבוצת הווצאפ המדוברת.
רק שלפני כל מהלך שמישהו רוצה לבצע, ואני מתכוון דווקא אם הוא יכול לבצע ולא סתם "הצעות באוויר" כדאי להיוועץ באירגונים הקיימים כדי לא לפגוע בהם ולהמשיך לתת להם לנהל את המערכה... -
יש דברים שזזים לאאאאאאט.
רק שלפני כל מהלך שמישהו רוצה לבצע, ואני מתכוון דווקא אם הוא יכול לבצע ולא סתם "הצעות באוויר" כדאי להיוועץ באירגונים הקיימים כדי לא לפגוע בהם ולהמשיך לתת להם לנהל את המערכה...@ר-יעקב-עייפים אפשר לכאו' לעשות אפליקציה נפרדת עם דיווחים מתוכה (ואדם יכול לדווח מה ששמע בקו כלשהו-זה בעיה שלו.)
גם אם יהיו בעיות משפטיות זה לא יפול על המערכות הקיימות, (אני לא שואל מה ההבדל מדיווח על משטרת התנועה בוויז כי אמרת לא לשאול)
אם היא תהיה נפוצה מספיק היא תוכל להיות רשת אפקטיבית בפני עצמה (וכיוון שאני לא יכול אני לא שואל אם הקוים יוכלו לקחת ממנה נתונים)
( @צדיק-0 @א.-יעקבוביץ-0 מי עוד?)
ואגב כל עוד הענין המשפטי אפוף מסתורין, ודאי לא ימצא פתרון כי בלי לדעת את הבעיה אי אפשר למצוא פתרון (ואני מתכוון לפתרון עוקף ולא מתנגש). -
@ר-יעקב-עייפים אפשר לכאו' לעשות אפליקציה נפרדת עם דיווחים מתוכה (ואדם יכול לדווח מה ששמע בקו כלשהו-זה בעיה שלו.)
גם אם יהיו בעיות משפטיות זה לא יפול על המערכות הקיימות, (אני לא שואל מה ההבדל מדיווח על משטרת התנועה בוויז כי אמרת לא לשאול)
אם היא תהיה נפוצה מספיק היא תוכל להיות רשת אפקטיבית בפני עצמה (וכיוון שאני לא יכול אני לא שואל אם הקוים יוכלו לקחת ממנה נתונים)
ואגב כל עוד הענין המשפטי אפוף מסתורין, ודאי לא ימצא פתרון כי בלי לדעת את הבעיה אי אפשר למצוא פתרון (ואני מתכוון לפתרון עוקף ולא מתנגש).> @123-דג-מלוח כתב:
אלא על מי כן?
אפשר לכאו' לעשות אפליקציה נפרדת עם דיווחים מתוכה (ואדם יכול לדווח מה ששמע בקו כלשהו-זה בעיה שלו.)
עד שזה יתפוס זה יקרוס אלף פעם, ולא טכנית אלא כי אף אחד לא יהיה לו כח לזה.
וגם כשידעו מזה אני מאמין שלרוב העצורים אין גישה לאפליקציה...ר-יעקב-עייפים כתב:
גם להפעיל משהו חדש כרגע עלול להפריע להם כרגע וד"ל.
-
> @123-דג-מלוח כתב:
אלא על מי כן?
אפשר לכאו' לעשות אפליקציה נפרדת עם דיווחים מתוכה (ואדם יכול לדווח מה ששמע בקו כלשהו-זה בעיה שלו.)
לגבי עיקר הטענה אין לי מה לענות (בעיקר כי אני לא מהל' של ד"ל)
-
@ר-יעקב-עייפים אפשר לכאו' לעשות אפליקציה נפרדת עם דיווחים מתוכה (ואדם יכול לדווח מה ששמע בקו כלשהו-זה בעיה שלו.)
ואגב כל עוד הענין המשפטי אפוף מסתורין, ודאי לא ימצא פתרון כי בלי לדעת את הבעיה אי אפשר למצוא פתרון (ואני מתכוון לפתרון עוקף ולא מתנגש).(אני לא שואל מה ההבדל מדיווח על משטרת התנועה בוויז כי אמרת לא לשאול)
(וכיוון שאני לא יכול אני לא שואל אם הקוים יוכלו לקחת ממנה נתונים)
כל הכבוד שלא שאלת...
-
לגבי עיקר הטענה אין לי מה לענות (בעיקר כי אני לא מהל' של ד"ל)
על מי שיבנה את זה (שאף אחד לא אמור לדעת מי הוא באמת).
כוונתי לומר שאני למשל [שהשתתפתי בבניית האפליקציה ההיא] לא מוכן לקחת על עצמי את כל התיק המורכב הזה.
-
כרגע זה מנוע מצידם בין השאר מבחינה משטרית ומשפטית
לא אמור ליהות הבדל מבחינה משטרית ומשפטית,
בין הקויים לאפליקצייה! -
> @123-דג-מלוח כתב:
אלא על מי כן?
@נפתלי-צבי-יהודה כתב בהצעת ייעול | הצעת פתרון בנוגע להתרעות 'צבע שחור' - בנוגע לתוסף, האפליקצייה, והאתר.:
לא אמור ליהות הבדל מבחינה משטרית ומשפטית,
בין הקויים לאפליקצייה!תשאיר להם את זה,
הם יודעים להסתדר לא רע.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות