בקשת מידע | תוכנת לסינון וידיאו על המחשב
-
אני מחפשת תוכנה לחסימת אפשרות צפית וידיאו והורדה למחשב.
יותר סוג של בקרת הורים עם סיסמא, שאני אוכל לאשר לצפיה כן כמה סרטי וידיאו ספציפיים שאני צריכה, להדרכות
האם קיים דבר כזה?
אמרו לי על תוכנת Video Off, אבל מחיפוש בפורום ועוד הבנתי שזה חוסם לגמרי - אז לא רלוונטי לי.
ראיתי שכתבו שיש תוכנה ל @יוסי-מחשבים , השאלה אם זה יכול להועיל לי? או שזה גם חוסם לגמרי ללא אופציה של החרגות.לנטפרי יש אופציה של משהו בסגנון?
אשמח לכל מידע, זה די דחוף לי
תןדה מראש -
אני מחפשת תוכנה לחסימת אפשרות צפית וידיאו והורדה למחשב.
יותר סוג של בקרת הורים עם סיסמא, שאני אוכל לאשר לצפיה כן כמה סרטי וידיאו ספציפיים שאני צריכה, להדרכות
האם קיים דבר כזה?
אמרו לי על תוכנת Video Off, אבל מחיפוש בפורום ועוד הבנתי שזה חוסם לגמרי - אז לא רלוונטי לי.
ראיתי שכתבו שיש תוכנה ל @יוסי-מחשבים , השאלה אם זה יכול להועיל לי? או שזה גם חוסם לגמרי ללא אופציה של החרגות.לנטפרי יש אופציה של משהו בסגנון?
אשמח לכל מידע, זה די דחוף לי
תןדה מראש@הכותל לפתוח משתמש חדש במחשב, ולהגדיר אותו כמשתמש "ילד", ואז יש למנהל המחשב אפשרות לשלוט בכל מה שהוא עושה.
לאשר או לבטל לאילו תוכנות וקבצים יעלו, להגדיר אתרים לגלישה, חסימת אפשרות התקנת תוכנות, באיזה שעות המשתמש הנ"ל יוכל לעבוד ומתי לא, לעקוב אחרי הסטוריית הפעולות שלו וכו' וכו' עוד הרבה אופציות
וזה מובנה בווינדוס!! -
@הכותל לפתוח משתמש חדש במחשב, ולהגדיר אותו כמשתמש "ילד", ואז יש למנהל המחשב אפשרות לשלוט בכל מה שהוא עושה.
לאשר או לבטל לאילו תוכנות וקבצים יעלו, להגדיר אתרים לגלישה, חסימת אפשרות התקנת תוכנות, באיזה שעות המשתמש הנ"ל יוכל לעבוד ומתי לא, לעקוב אחרי הסטוריית הפעולות שלו וכו' וכו' עוד הרבה אופציות
וזה מובנה בווינדוס!! -
@aharontz גישה לקבצים בסיומת MP4 וכדומה ?
א}אני לא בטוח שיש כזו אופציה
ב}לא יועיל כי משנים סיומת למשהו אחר ופותחים עם נגן המדיה {וידיאוף חכם יותר מזהה את החתימה של סוג הקובץ}@צול-גאה אפשר לנעול את כל הנגנים למיניהם שיש על המחשב. וא"א להתקין נגן אחר או להריץ נגן נייד בלי סיסמת מנהל.
מנסיון!
תנסה גם.
אני משער שאפשר לעקוף כל דבר ולמצוא פרצות גם באבטחת הפנטגון. כתבתי מה שאני עושה.
חוץ מזה, תמיד יש לך אופציה להתסכל בהסטוריית הפעולות של המשתמש ולראות אם הוא עקף אותך. והידיעה הזו כבר תמנע ממנו מלנסות.
אחרי הכל, אם הבנתי נכון, מדובר באמא שרוצה לאבטח את ילדיה, ולא בשב"כ שרוצה לחסום האקרים רוסיים -
@צול-גאה אפשר לנעול את כל הנגנים למיניהם שיש על המחשב. וא"א להתקין נגן אחר או להריץ נגן נייד בלי סיסמת מנהל.
מנסיון!
תנסה גם.
אני משער שאפשר לעקוף כל דבר ולמצוא פרצות גם באבטחת הפנטגון. כתבתי מה שאני עושה.
חוץ מזה, תמיד יש לך אופציה להתסכל בהסטוריית הפעולות של המשתמש ולראות אם הוא עקף אותך. והידיעה הזו כבר תמנע ממנו מלנסות.
אחרי הכל, אם הבנתי נכון, מדובר באמא שרוצה לאבטח את ילדיה, ולא בשב"כ שרוצה לחסום האקרים רוסיים -
@aharontz אבל אז גם שירים אי אפשר
ויש אפשרות לפתוח עם הדפדפן {אם זה אתה משאיר}
ועם כל תוכנה שלא צריכה הרשאות ניהול
ולגבי ההסטוריה
אם אתה גורר לתוך כרום {וודאי אם לאנונימי} אז לא רואים כלום
{וההוכחה לקושי בלחסום היא שגם ווידיאוף לא מושלם}@צול-גאה
אפשר לנעול את הדפדפן, ולהשאיר נגנים שמנגנים רק מוזיקה. -
@הכותל
איזה רמת חסימה אתה מחפש?
כי בניתי תוכנה מסוימת אבל זה בהחלט לא מספיק נגד מישהו אם ידע וחוש טכנולוגי... מה גם שניתן להסיר אותה דרך ה-CMD (השארתי למקרה ואני אשכח את הקוד)
היא צריכה שיפורים ותיקונים מסוימים אבל אם זה מספיק ויש לזה הרבה ביקוש אני אעבוד על זה...כבר היה פה דיבור על משהו כזה וגם כתבתי את זה ואז העניין נשכח וגם @es0583292679 הסביר לי שבלי דרייבר זה לא יהיה מספיק חסין אז נטשתי את זה השאלה אם באמת מדובר במשהו שיש לו הרבה ביקוש...
-
@הכותל
איזה רמת חסימה אתה מחפש?
כי בניתי תוכנה מסוימת אבל זה בהחלט לא מספיק נגד מישהו אם ידע וחוש טכנולוגי... מה גם שניתן להסיר אותה דרך ה-CMD (השארתי למקרה ואני אשכח את הקוד)
היא צריכה שיפורים ותיקונים מסוימים אבל אם זה מספיק ויש לזה הרבה ביקוש אני אעבוד על זה...כבר היה פה דיבור על משהו כזה וגם כתבתי את זה ואז העניין נשכח וגם @es0583292679 הסביר לי שבלי דרייבר זה לא יהיה מספיק חסין אז נטשתי את זה השאלה אם באמת מדובר במשהו שיש לו הרבה ביקוש...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות