הודעות אישיות: איך מגדירים???
-
@a-y-f
תפתח את זה בכרטיסיה חדשה:
https://f2.freeivr.co.il/topic/25/הקלטות-מתוך-המערכת-record#0:~:text=תיבה אישית לכל מאזין -
@עורך-מקומי זה, אבל לא הצלחתי להגדיר את זה בהצלחה.
-
@עורך-מקומי אם אפשר אולי שתדריך אותי מ א-ת איך עושים את זה
-
@a-y-f תפתח שלוחה לדוגמא 8 תגדיר תפריט -
שלוחה 1 השמעת קבצים תגדיר כךtype=playfile record_name=no say_name=no folder_play=id_record folder_to_play=/8/1
שלוחה 2 הקלטות תגדיר כך
type=record folder_move=for_id-8/1/Phone enter_id=yes enter_id_type=phone record_name=no say_name=no say_record_number=no say_record_menu=no
בהצלחה
-
@רבי-יצחק אמר בהודעות אישיות: איך מגדירים???:
שלוחה 1 השמעת קבצים תגדיר כךtype=playfile record_name=no say_name=no folder_play=id_record folder_to_play=/8/1
שלוחה 2 הקלטות תגדיר כך
type=record folder_move=for_id-8/1/Phone enter_id=yes enter_id_type=phone record_name=no say_name=no say_record_number=no say_record_menu=no
בהצלחה
,תודה רבה ענקית!!!!
עזרת לי מאוד - הלוואי והייתי יכול לתת לך בתור הוכחת הכרת הטוב 1111111111111111111111111111111111111111111111 לייקים -
@רבי-יצחק אמר בהודעות אישיות: איך מגדירים???:
שלוחה 2 הקלטות תגדיר כך
בהצלחה
יש אפשרות שאני מעלה הודעה דרך האתר וזה נשלח למספר מסוים?
-
@איש-יהודי-טוב אמר בהודעות אישיות: איך מגדירים???:
תפתח שלוחה לדוגמא 8 תגדיר תפריט -
שלוחה 2 הקלטות תגדיר כך
בהצלחה
יש אפשרות שאני מעלה הודעה דרך האתר וזה נשלח למספר מסוים?
כן, מה הבעיה.
בשלוחה שהגדרת שלשם יעברו ההקלטות וזה השמעת קבצים, ראה זאת בשורה "2" בשלוחת "ההקלטות" (במודגש). נוצר תיקיה בשם Phone, ובתיקיה הזאת יש תקיות לפי מספרי טלפון, תכנס לתקיה של המספר הרצוי ותעלה לשם קובץ. בהצלחה. -
@להבין-וליצור הצלחתי
-
כנסו לכאן יש שם שכלול שפיתחתי