בקשה | תרגום אפליקציה DJI
-
@רוטב-שום אם הכתב של כל האפליקציה הוא לא קיבצי xml אלא תמונות יהיה בילתי אפשרי
@חייא-שיאומי התקדם משהו...
-
@חייא-שיאומי התקדם משהו...
@יעקב2 מהה??
-
@יעקב2 @מחנה-ידידים וכל מי שעוסק בנושא....
יש לי רעיון טוב
בינתיים נראה שאתם מאוד מסתבכים עם התרגום אז במקום לנסות שעות לתרגם פשוט אפשר לבנות אפליקציה חדשה שתתחבר לרחפני dji ויהיה לה את הפונקציות שצריך (לא מבין בזה) אבל היא תהיה בעברית אני חושב שזה יותר פשוט ובאמת עם אנדרואיד סטודיו והAI שיש באנדרואיד סטודיו זה באמת באמת באמת מאוד פשוט אז אולי תנסו את זה?הייתי עושה את זה בעצמי אבל אין לי על מה לנסות את זה...
-
@יעקב2 @מחנה-ידידים וכל מי שעוסק בנושא....
יש לי רעיון טוב
בינתיים נראה שאתם מאוד מסתבכים עם התרגום אז במקום לנסות שעות לתרגם פשוט אפשר לבנות אפליקציה חדשה שתתחבר לרחפני dji ויהיה לה את הפונקציות שצריך (לא מבין בזה) אבל היא תהיה בעברית אני חושב שזה יותר פשוט ובאמת עם אנדרואיד סטודיו והAI שיש באנדרואיד סטודיו זה באמת באמת באמת מאוד פשוט אז אולי תנסו את זה?הייתי עושה את זה בעצמי אבל אין לי על מה לנסות את זה...
@מה-זה-משנה-אה אני גם לא מבין בזה, אבל אני די בטוח שיהיה הרבה יותר פשוט לשבור את הראש קצת על התרגום שלה (בהנחה שזה אפשרי) מאשר לנסות לבנות את כזאת מאפס.
-
@מה-זה-משנה-אה אני גם לא מבין בזה, אבל אני די בטוח שיהיה הרבה יותר פשוט לשבור את הראש קצת על התרגום שלה (בהנחה שזה אפשרי) מאשר לנסות לבנות את כזאת מאפס.
@אברהם-גלסר צודק. זה בלתי אפשרי אגב

-
@אברהם-גלסר צודק. זה בלתי אפשרי אגב

זה בלתי אפשרי
אתה מדבר על התרגום או על בנייה?
-
זה בלתי אפשרי
אתה מדבר על התרגום או על בנייה?
@אברהם-גלסר בנייה.
-
@אברהם-גלסר בנייה.
@מחנה-ידידים אכן.
-
אגב אם למישהו יש את האפליקציה ומנהל mt שיבדוק רגע את הפרטים
ככה

אם יש הגנה אז א"א לתרגם -
(בהנחה שזה אפשרי)
נכון אבל בינתיים נראה שזה לא אפשרי
צודק. זה בלתי אפשרי אגב
למה בלתי אפשרי??
נעשה אפליקציה שמתחברת בדיוק כמו האפליקציה של dji אבל כמו שאמרתי אני לא מבין בdji אז אם תסבירו לי למה זה לא אפשרי אני יותר יבין ואולי אני ימצא תחליף אחר... -
(בהנחה שזה אפשרי)
צודק. זה בלתי אפשרי אגב
למה בלתי אפשרי??
נעשה אפליקציה שמתחברת בדיוק כמו האפליקציה של dji אבל כמו שאמרתי אני לא מבין בdji אז אם תסבירו לי למה זה לא אפשרי אני יותר יבין ואולי אני ימצא תחליף אחר...@מה-זה-משנה-אה יש להם פרוטוקולים חסויים לחיבור
-
(בהנחה שזה אפשרי)
צודק. זה בלתי אפשרי אגב
למה בלתי אפשרי??
נעשה אפליקציה שמתחברת בדיוק כמו האפליקציה של dji אבל כמו שאמרתי אני לא מבין בdji אז אם תסבירו לי למה זה לא אפשרי אני יותר יבין ואולי אני ימצא תחליף אחר...@מה-זה-משנה-אה הדברים האלו מבוססים על תקשורת מסויימת שלהם שהם לא חושפים ובאופן כללי, זה פשוט מורכב מידי.
-
@מה-זה-משנה-אה יש להם פרוטוקולים חסויים לחיבור
יש להם פרוטוקולים חסויים לחיבור
אז אפשר אפליקציה שתתחבר כמו לכל רחפן שקונים באליאקספרס
או לחלופין לנסות למצוא בקוד של האפליקציה את הרכיב שמחבר בין האפליקציה לרחפן ואז להעתיק אותו ולשים גם באפליקציה שניצור -
ככה

אם יש הגנה אז א"א לתרגםאגב אם למישהו יש את האפליקציה ומנהל mt שיבדוק רגע את הפרטים
ככהאתה לא יכול לעשות את זה בעצמך?
-
יש להם פרוטוקולים חסויים לחיבור
אז אפשר אפליקציה שתתחבר כמו לכל רחפן שקונים באליאקספרס
או לחלופין לנסות למצוא בקוד של האפליקציה את הרכיב שמחבר בין האפליקציה לרחפן ואז להעתיק אותו ולשים גם באפליקציה שניצור@מה-זה-משנה-אה ידידי, זה ממש לא כזה פשוט.
-
ככה

אם יש הגנה אז א"א לתרגםאם יש הגנה אז א"א לתרגם
אני לא מאמין שאין איזשהוא כלי שפותח את ההגנה הזאת (לדוגמא משהו שמפרק את כל הAPK ובונה אותו מחדש בלי ההגנה)
-
אם יש הגנה אז א"א לתרגם
אני לא מאמין שאין איזשהוא כלי שפותח את ההגנה הזאת (לדוגמא משהו שמפרק את כל הAPK ובונה אותו מחדש בלי ההגנה)
@מה-זה-משנה-אה אני חושב שקלוד יכול אם תעבוד איתו אבל חוקית הוא לא יתן לך ניסיתי בכמה אפליקציות...
-
@מה-זה-משנה-אה ידידי, זה ממש לא כזה פשוט.
ידידי, זה ממש לא כזה פשוט.
יכול להיות
אני כמו שאמרתי לא מבין כלום ברחפנים
אני רק מנסה לעזור ולתת לכם רעיונות... -
אני לא יודע אם אני מידי נאיבי
אבל אני מנסה לפנות לחברת dji אם הם מוכנים לתת לנו את החלקים שצריך לתרגם ואנחנו נתרגם ונחזיר להם את זה שישלבו את זה ברשמי
עריכה dji ישראל נותנים ליצור קשר בווצאפ אבל לי אין ווצאפ
יש כאן משהו עם ווצאפ שרוצהה לנסות לפנות? -
אם יש הגנה אז א"א לתרגם
@מה-זה-משנה-אה אתה צריך להבין שהדברים האלו לא עובדים ככה. מי שבנה את האפליקציה לא מטומטם, הוא יחשוב על כל רעיון כזה או אחר שתחשוב בעצמך.
אם הם היו רוצים או רוצים לחסום את זה - לא נראה לי שנצליח "לפרוץ" את זה.
למרות שעדיין לא ראינו שהיא באמת חסומה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות