בקשה | תרגום אפליקציה DJI
-
@אברהם-גלסר אני יכול פשוט לשלוח לך את הקובץ שהAI תרגם לי כי בזה אין סיבה שיש בעיה
זה פשוט לוקח לו הרבה זמן לתרגם וגם הייתי צריך לחלק את זה לשתיים כי לתרגם הכל בפעם אחת הוא לא מצליח
-
אם מישהו יודע דרך שאפשר לעשות את זה בלינוקס יותר בקלות שיגיד לי (אני ישאל גם AI)
מה-זה-משנה-אה כתב:
אם מישהו יודע דרך שאפשר לעשות את זה בלינוקס יותר בקלות שיגיד לי (אני ישאל גם AI)
בדקתי ואפשר לעשות את זה בלינוקס יותר בקלות
אבל כל מה שיותר בקלות שם זה אולי שלא צריך להוריד הרבה תוכנות אלא רק להשתמש בפקודות בטרמינל אבל תכלס זה אותו רעיון (פירוק הAPK-תרגום הסטרינגים-אריזת הAPK) -
מה-זה-משנה-אה כתב:
בדקתי ואפשר לעשות את זה בלינוקס יותר בקלות
אבל כל מה שיותר בקלות שם זה אולי שלא צריך להוריד הרבה תוכנות אלא רק להשתמש בפקודות בטרמינל אבל תכלס זה אותו רעיון (פירוק הAPK-תרגום הסטרינגים-אריזת הAPK)@מה-זה-משנה-אה אז תנסה
-
@אברהם-גלסר אני יכול פשוט לשלוח לך את הקובץ שהAI תרגם לי כי בזה אין סיבה שיש בעיה
זה פשוט לוקח לו הרבה זמן לתרגם וגם הייתי צריך לחלק את זה לשתיים כי לתרגם הכל בפעם אחת הוא לא מצליח
-
@מה-זה-משנה-אה אז תנסה
אז תנסה
אבל זה לא משהו שאני ינסה כי לינוקס אצלי לא ממש על המחשב אלא על מחשב ישן עם מעבד איטי או שאני מעלה לייב מדיסק און קי ואני לא חושב ששווה לעשות את זה בשביל אותו רעיון אבל בלי להסתבך עם הרבה תוכנות...
@רוטב-שום מעולה, שלח. זה קובץ strings.xml, נכון?
יש לי רעיון טוב אולי אני יפתח פרויקט באנדרואיד סטודיו וישים שם את הקובץ הזה ויבקש מהAI שמובנה שם לתרגם לי אותו הוא יכול לעשות את זה בלי בעיות, נראה לכם יעבוד?
-
@אברהם-גלסר כן דקה
-
אז תנסה
אבל זה לא משהו שאני ינסה כי לינוקס אצלי לא ממש על המחשב אלא על מחשב ישן עם מעבד איטי או שאני מעלה לייב מדיסק און קי ואני לא חושב ששווה לעשות את זה בשביל אותו רעיון אבל בלי להסתבך עם הרבה תוכנות...
@רוטב-שום מעולה, שלח. זה קובץ strings.xml, נכון?
יש לי רעיון טוב אולי אני יפתח פרויקט באנדרואיד סטודיו וישים שם את הקובץ הזה ויבקש מהAI שמובנה שם לתרגם לי אותו הוא יכול לעשות את זה בלי בעיות, נראה לכם יעבוד?
@מה-זה-משנה-אה @רוטב-שום אמר שהוא כתב תרגם...
-
לא הבנתי?
-
לא הבנתי?
אני יכול פשוט לשלוח לך את הקובץ שהAI תרגם לי כי בזה אין סיבה שיש בעיה
-
אני יכול פשוט לשלוח לך את הקובץ שהAI תרגם לי כי בזה אין סיבה שיש בעיה
@אברהם-גלסר שלחתי
-
@אברהם-גלסר כן דקה
-
@רוטב-שום מעולה, ראיתי. ננסה לסגור ולחתום אותה.
@אברהם-גלסר הצלחת משהו ?
-
@אברהם-גלסר הצלחת משהו ?
-
@רוטב-שום אני עובד על זה. יש כל מיני שגיאות בקובץ התרגום ששלחת.
@אברהם-גלסר אולי לא עשיתי טוב
תתרגם לבד -
תתרגם לבד -
@רוטב-שום לא זה מעולה, זה רק תיקונים של שורות שבורות פה ושם.
-
תתרגם לבד -
@רוטב-שום תיקנתי את השגיאות, עכשיו אני מנסה לסגור ולחתום.
@אברהם-גלסר יכול להיות שכן תירגמתי משהו לא טוב
עזוב תתרגם לבד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות