עזרה | F22 בהתאמה לאפליקציות 'לופ'
-
אני צריך להתאים שיאומי F22 להוריד אליו 'לופ לניהול סכרת' APS וxDrip+
בד בבד שיהיה שמור בשביל בחור ישיבה שמכבד את עצמו - בלי דפדפן, מתאים לSIM כשר, וימשיך לשדר WIFI (לצורך התנהלות תקינה של אפליקציות)התכנית שחשבתי - זה להוריד את האפליקציות למכשיר מתוך גירסה פתוחה ואז להסיר את הדפדפן ולהתקין על המכשיר פילטר או הגנה מתאימה.
ראיתי באתר הרבה חומר, אבל אני לא יודע מה עדכני ומה כבר לא רלוונטי. שמעתי שיש חסימות עדכניות של שיאומי ואני יכול לשרוף חודשים ארוכים מול מידע שבבסיסו היה עדכני לפני שנתים, אבל בהמשך שרשורים ארוכים של פוסטים התעדכן או הוסר.
אני מקוה שהגעתי למקום הנכון....
האם אפשר להתייעץ בבסיס התכנית והמסתעף
למשל איזה מהגירסאות מתאים,
האם עדכון IMEI יעבוד כיום.
האם הפיקוח של TripleU MDM רלוונטי ופועל.
וכו'תכלס אני יודע שזה פרוייקט.
מצידי אני, הפשלתי שרוולים - ואני מוכן ומזומן לעבוד, רק צריך קצת הכוונה,** למיטב ידיעתי העזרה אמורה להיות לעזר לציבור גדול שמשתמשים בזה כצורך בסיסי יום יומי**
כמובן האפשרות המומלצת היא לקנות מארגון מפורסם שמנהל גירסה עם עדכונים ומערכת מדהימה ומהודרת, [בעזרת ה' בעתיד אני מקוה שזה יהיה אפשרי] אבל כרגע אני מעוניין לעשות את זה DIY -
בד בבד שיהיה שמור בשביל בחור ישיבה שמכבד את עצמו - בלי דפדפן, מתאים לSIM כשר, וימשיך לשדר WIFI (לצורך התנהלות תקינה של אפליקציות)התכנית שחשבתי - זה להוריד את האפליקציות למכשיר מתוך גירסה פתוחה ואז להסיר את הדפדפן ולהתקין על המכשיר פילטר או הגנה מתאימה.
ראיתי באתר הרבה חומר, אבל אני לא יודע מה עדכני ומה כבר לא רלוונטי. שמעתי שיש חסימות עדכניות של שיאומי ואני יכול לשרוף חודשים ארוכים מול מידע שבבסיסו היה עדכני לפני שנתים, אבל בהמשך שרשורים ארוכים של פוסטים התעדכן או הוסר.
מצידי אני, הפשלתי שרוולים - ואני מוכן ומזומן לעבוד, רק צריך קצת הכוונה,** למיטב ידיעתי העזרה אמורה להיות לעזר לציבור גדול שמשתמשים בזה כצורך בסיסי יום יומי**
כמובן האפשרות המומלצת היא לקנות מארגון מפורסם שמנהל גירסה עם עדכונים ומערכת מדהימה ומהודרת, [בעזרת ה' בעתיד אני מקוה שזה יהיה אפשרי] אבל כרגע אני מעוניין לעשות את זה DIY -
כמובן האפשרות המומלצת היא לקנות מארגון מפורסם שמנהל גירסה עם עדכונים ומערכת מדהימה ומהודרת, [בעזרת ה' בעתיד אני מקוה שזה יהיה אפשרי] אבל כרגע אני מעוניין לעשות את זה DIYכתב בעזרה | F22 בהתאמה לאפליקציות 'לופ':
כמובן האפשרות המומלצת היא לקנות מארגון מפורסם שמנהל גירסה עם עדכונים ומערכת מדהימה ומהודרת, [בעזרת ה' בעתיד אני מקוה שזה יהיה אפשרי] אבל כרגע אני מעוניין לעשות את זה DIY
לא זכרתי את השם שלו, תודה על התזכורת וזיכוי הרבים, וכבודו במקומו מונח אשרי חלקו! הוא באמת מיוחד במינו, מזכה הרבים, אלוף ומונח מצד לצד מבחינה טכנית ומזכה הרבים גדול.
בכל זאת השאלה שלי היא שאלה טכנית, ואני לא מתיימר להתחרות איתו. בעיקר מצד זה שהוא נותן שירות מדהים, וטיפול אישי מהודר ומסור - שאני לא יתקרב לזה בשום DIY....
אבל זה לא סותר שאני רוצה לעשות את הפרוייקט כתחביב ולחביבות המצוה.
שחשוב לי לא פחות מאפיית מצות וכל מצוה --- שמצוה בו יותר מבשלוחו
וכמדומני שאני לא היחיד שמחפש את העזרה הזאתכמובן, אם זה מפריע או יכול להביא לנזק חלילה זה לא הכוונה שלי בשום אופן, ואני יחפש בפורמים אחרים. חשבתי שכאן טבעי שיעזרו לי להגיע לתוצאות כשרות שגם מתקבלות על הדעת ברמה ביתית ומעלה.
אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי בעניין, אשמח להיעזר.
יישר כח! -
כתב בעזרה | F22 בהתאמה לאפליקציות 'לופ':
כמובן האפשרות המומלצת היא לקנות מארגון מפורסם שמנהל גירסה עם עדכונים ומערכת מדהימה ומהודרת, [בעזרת ה' בעתיד אני מקוה שזה יהיה אפשרי] אבל כרגע אני מעוניין לעשות את זה DIY
לא זכרתי את השם שלו, תודה על התזכורת וזיכוי הרבים, וכבודו במקומו מונח אשרי חלקו! הוא באמת מיוחד במינו, מזכה הרבים, אלוף ומונח מצד לצד מבחינה טכנית ומזכה הרבים גדול.
בכל זאת השאלה שלי היא שאלה טכנית, ואני לא מתיימר להתחרות איתו. בעיקר מצד זה שהוא נותן שירות מדהים, וטיפול אישי מהודר ומסור - שאני לא יתקרב לזה בשום DIY....
אבל זה לא סותר שאני רוצה לעשות את הפרוייקט כתחביב ולחביבות המצוה.
שחשוב לי לא פחות מאפיית מצות וכל מצוה --- שמצוה בו יותר מבשלוחו
וכמדומני שאני לא היחיד שמחפש את העזרה הזאתכמובן, אם זה מפריע או יכול להביא לנזק חלילה זה לא הכוונה שלי בשום אופן, ואני יחפש בפורמים אחרים. חשבתי שכאן טבעי שיעזרו לי להגיע לתוצאות כשרות שגם מתקבלות על הדעת ברמה ביתית ומעלה.
אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי בעניין, אשמח להיעזר.
יישר כח!@chaim7 חס וחלילה, לא התכוונתי שעשעית משהו פסול
פשוט רציתי להצליץ על מישהו שעושב עבודה טובה..לגמרי זה בקשה נכונה! ואני מאמין שאתה תוכל להצליח עם כל המידע שיש כאן בפורום, וכל המשתמשים שעוזרים..
פשוט לי אין זמן לפרט, אז אני מאמין שיעזרו לך כבר..
בהצלחה -
@טופ-שבמתמחים הוא אמר שהוא לא מעוניין כרגע לשלם, אלה לעשות זאת לבד.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות