בעיה | עזרה באימות וואצאפ עם טלפון כשר
-
אשמח לעזרה בנידון
יש לי וואצאפ כבר כמה שנים עם צ'אטים מאוד מאוד חשובים לי
הוואצאפ שוקל 45 ג'יג'ה ולא הצלחתי לגבות עד היום כי לא היה מקום בטלפון
בכל מקרה הבעיה היא הרבה יותר גדולה
קניתי טלפון חדש ניסיתי להעביר את הוואצאפ אבל חיכיתי לעשות גיבוי
איך שהוא נחסם לי החשבון באיזה ניסיון לקשר את הוואצאפ, לאחר כמה שעות זה שוחרר, אבל ביקש אימות חשבון מחדש
הבעיה שזה יושב על מספר כשר
ניסיתי לעשות שיחה זה בכלל לא שלח היה כזה באג מוזר באפליקציה וזה לא שלח שיחה
עם המזל ביש שלי ניסיתי כמה פעמים וזה התחיל לתת לי אפשרות לנסות שוב רק עוד כמה שעות
בכל מקרה אמרתי כנראה זה בעיה בטלפון הבאג הזה
ניסיתי כמובן בטלפון אחר וזה באמת הצליח לשלוח קוד אימות עניתי לשיחה ביקש ללחוץ 2 לחצתי זה כאילו לא הגיב לי ופשוט התנתק
ניסיתי שוב ושוב כל פעם מחדש לא אמר לי את הקוד אימות
עכשיו זה כבר לא נותן את האפשרות לאימות בשיחה
אני חייב למצוא לזה פתרון הבעיה זה טלפון כשראני ידע שכרגע הברירה האחרונה שלי זה רק אימות בשיחה שלא נענתה סוג של אימות בוואצאפ
הבעיה שאי אפשר להכניס את הסים לטלפון לא כשר, וגם נראה לי הסים בכלל לא מקבל כזאת שיחת אימות
חשבתי על לשנות IMEI השאלה אם זה לא מסובך בS24 ULTRA
או שיש איזה אפשרות אחרת לנסות לדבר עם החברה או משהו
או איך שהוא לקבל SMS במספר הזה
תודה רבה לעוזרים תבורכו -
אשמח לעזרה בנידון
יש לי וואצאפ כבר כמה שנים עם צ'אטים מאוד מאוד חשובים לי
הוואצאפ שוקל 45 ג'יג'ה ולא הצלחתי לגבות עד היום כי לא היה מקום בטלפון
בכל מקרה הבעיה היא הרבה יותר גדולה
קניתי טלפון חדש ניסיתי להעביר את הוואצאפ אבל חיכיתי לעשות גיבוי
איך שהוא נחסם לי החשבון באיזה ניסיון לקשר את הוואצאפ, לאחר כמה שעות זה שוחרר, אבל ביקש אימות חשבון מחדש
הבעיה שזה יושב על מספר כשר
ניסיתי לעשות שיחה זה בכלל לא שלח היה כזה באג מוזר באפליקציה וזה לא שלח שיחה
עם המזל ביש שלי ניסיתי כמה פעמים וזה התחיל לתת לי אפשרות לנסות שוב רק עוד כמה שעות
בכל מקרה אמרתי כנראה זה בעיה בטלפון הבאג הזה
ניסיתי כמובן בטלפון אחר וזה באמת הצליח לשלוח קוד אימות עניתי לשיחה ביקש ללחוץ 2 לחצתי זה כאילו לא הגיב לי ופשוט התנתק
ניסיתי שוב ושוב כל פעם מחדש לא אמר לי את הקוד אימות
עכשיו זה כבר לא נותן את האפשרות לאימות בשיחה
אני חייב למצוא לזה פתרון הבעיה זה טלפון כשראני ידע שכרגע הברירה האחרונה שלי זה רק אימות בשיחה שלא נענתה סוג של אימות בוואצאפ
הבעיה שאי אפשר להכניס את הסים לטלפון לא כשר, וגם נראה לי הסים בכלל לא מקבל כזאת שיחת אימות
חשבתי על לשנות IMEI השאלה אם זה לא מסובך בS24 ULTRA
או שיש איזה אפשרות אחרת לנסות לדבר עם החברה או משהו
או איך שהוא לקבל SMS במספר הזה
תודה רבה לעוזרים תבורכו@חיים-גרין באיזה מכשיר נמצא הסים הכשר? בסמסונג?
-
@חיים-גרין באיזה מכשיר נמצא הסים הכשר? בסמסונג?
-
@שניאור-שמח הסים הכשר כרגע נמצא בנוקיה
הוואצאפ על סמסונג
לא רוצה להכניס לסמסונג שלא יחסם@חיים-גרין תנסה להכניס את הסים הכשר לטלפון אחר כאשר, ולראות אם שם זה כן עובד
-
@חיים-גרין תנסה להכניס את הסים הכשר לטלפון אחר כאשר, ולראות אם שם זה כן עובד
-
@שניאור-שמח כרגע זה כבר לא רלוונטי הוא לא נותן לי את האופציה לשלוח שיחת אימות
אפילו SMS נותן לי רק עוד 23 שעות@חיים-גרין אז אין מה לעשות אלה לחכות, וכדאי להיזהר הדברים האלה, כי וואטסאפ טובים בלחסום, וכל דבר אצלם נקרא ספאם
-
@חיים-גרין אז אין מה לעשות אלה לחכות, וכדאי להיזהר הדברים האלה, כי וואטסאפ טובים בלחסום, וכל דבר אצלם נקרא ספאם
-
@שניאור-שמח אוקיי ולכן אני מבין שאין לי יוצר מידיי אופציות
אני חייב למצוא פתרון או לקבל SMS על המספר או איך שהוא להכניס אותו לסמסונג וזה יעשה כזה אימות של שיחה שלא נענתה
יש תקווה?@חיים-גרין תנסה להעביר את הסים לסמסונג, אם זה יחסם, תתקשר לחברה של הסים ותגיד להם שנחסם לך הסים, ואם ישאלו אותך איזה IMEI ומכשיר, תתן להם מספר של מכשיר כשר
-
@חיים-גרין תנסה להעביר את הסים לסמסונג, אם זה יחסם, תתקשר לחברה של הסים ותגיד להם שנחסם לך הסים, ואם ישאלו אותך איזה IMEI ומכשיר, תתן להם מספר של מכשיר כשר
-
@חיים-גרין תנסה להעביר את הסים לסמסונג, אם זה יחסם, תתקשר לחברה של הסים ותגיד להם שנחסם לך הסים, ואם ישאלו אותך איזה IMEI ומכשיר, תתן להם מספר של מכשיר כשר
-
@שניאור-שמח טוב ניסיתי
הסים עובד ואני מצליח לחייג רגיל
השיחת אימות לא מגיעה זה כזה מחכה כמה שניות וכותב לא מצליח מנסה SMS במקוםהסים עובד ואני מצליח לחייג רגיל
זה עובד לך, אבל זה בעירבון מוגבל לפעמים לוקח זמן ואז זה כן יחסם לך,
אבל החסימה הזאת של הסים זה לא משהו דרמטי ותמיד אפשר לפתוח בחזרה,
בשונה מחסימה של ווצאפ שהיא נזק...ניסית SMS? כי יש הרבה כשרים שמקבלים SMS מחברות כמו גוגל וכדו'
אבל אני תחשוב טוב לפני כל ניסיון כי כל ניסיון שלא הצליח זה מחמיר את האבטחה מול ווצאפ
לא יודע למה, אולי קשור לזה שזה בא מחו"ל או משהו
-
הסים עובד ואני מצליח לחייג רגיל
זה עובד לך, אבל זה בעירבון מוגבל לפעמים לוקח זמן ואז זה כן יחסם לך,
אבל החסימה הזאת של הסים זה לא משהו דרמטי ותמיד אפשר לפתוח בחזרה,
בשונה מחסימה של ווצאפ שהיא נזק...ניסית SMS? כי יש הרבה כשרים שמקבלים SMS מחברות כמו גוגל וכדו'
אבל אני תחשוב טוב לפני כל ניסיון כי כל ניסיון שלא הצליח זה מחמיר את האבטחה מול ווצאפ
לא יודע למה, אולי קשור לזה שזה בא מחו"ל או משהו
@ירמיהו-הנביא אז כן זה עובד אבל זה לא עזר
כנראה בגלל שזה סים כשר אז השיחת אימות הזאת לא מגיעה
משהו ממש מוזר
אני מנסה SMS לא קיבלתי הלוואיי
מרגיש לי ש SMS זה הפתרון היחיד אבל אני לא מקבל כי זה כשרמרוב לחץ ניסיתי יותר מידיי פעמים ובאמת הם עוד שניה חוסמים אותי סופית נראה לי

-
@ירמיהו-הנביא אז כן זה עובד אבל זה לא עזר
כנראה בגלל שזה סים כשר אז השיחת אימות הזאת לא מגיעה
משהו ממש מוזר
אני מנסה SMS לא קיבלתי הלוואיי
מרגיש לי ש SMS זה הפתרון היחיד אבל אני לא מקבל כי זה כשרמרוב לחץ ניסיתי יותר מידיי פעמים ובאמת הם עוד שניה חוסמים אותי סופית נראה לי

@חיים-גרין אולי כדאי שתנייד לחברה שנותנים קבלת sms מחו"ל,
צריך לשאול פה את החברה מה מקבל -
@חיים-גרין אולי כדאי שתנייד לחברה שנותנים קבלת sms מחו"ל,
צריך לשאול פה את החברה מה מקבל