שאלה | הצילו ! ננעלתי מחוץ לחשבון גוגל
-
הפעלתי את האימות הדו שלבי בעקבות מה קראתי כאן שאפשר לעשות שיחה טלפונית ומאז כל פעם שאני מנסה להתחבר הוא אומר לי שניסיתי יותר מדי פעמים ולא קיבלתי שיחה אפילו בפעם הראשונה וכשאני לוחץ על אפשרויות אחרות הוא אומר לי שניסו יותר מדי פעמים ואי אפשר עכשיו, וניסיתי בשתי מחשבים...וואהה

-
א אבינדב סימן נושא זה כשאלה
-
@אבינדב גוגל לא אוהבים מידי את האופציה של שיחה
ואפשר את זה פחות פעמים מSMS
וזה גם קשור לכמה הם מאמינים שאתה לא רובוט
כלומר אורך פעילות בעבר וכולי -
הפעלתי את האימות הדו שלבי בעקבות מה קראתי כאן שאפשר לעשות שיחה טלפונית ומאז כל פעם שאני מנסה להתחבר הוא אומר לי שניסיתי יותר מדי פעמים ולא קיבלתי שיחה אפילו בפעם הראשונה וכשאני לוחץ על אפשרויות אחרות הוא אומר לי שניסו יותר מדי פעמים ואי אפשר עכשיו, וניסיתי בשתי מחשבים...וואהה

-
@אבינדב
אני משתמש באימות הזה דרך שיחה
וכן גם אני נתקע לפעמים
אבל מצאתי פתרון
אני מוחק את המשתמש ונכנס שוב או כמה פעמים וזה עובד -
@אבינדב כתב בשאלה | הצילו ! ננעלתי מחוץ לחשבון גוגל:
מוחק את המשתמש הכוונה לפרופיל במחשב?
כן
לא יודע מה אצלך אבל זה מה שאני עושה וזה עובד
תנסה כמה פעמים כמובן כל פעם למחוק ושוב -

-
@אבינדב
תנסה להשתמש באתר המיוחד של גוגל למקרים כאלה
https://accounts.google.com/signin/recovery
הם דווקא מוצלחים בקטע הזה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות