שיתוף | ExtSync - פלטפורמה לשיתוף תוספי Chrome לא ארוזים עם עדכון אוטומטי
-
@לשכת-הרב נוספה אפשרות לשולח ההודעה להוסיף כתובת מייל שהמפתח יוכל לחזור אליו.
הורדתי כמה תוספים כדי לבדוק אם כמות "ההתקנות" באמת מתעדכנת, והאתר לא העלה את כמות ההתקנות
"התקנות" = התקנות אמיתיות שדווחו ע"י התוכנה (ExtSync Agent), ולא הורדות מהאתר.
הורדת קובץ ZIP ישירות לא נספרת בכלל.
התקנה של אותו תוסף על אותו מחשב נספרת רק פעם אחת - התקנה חוזרת לא תעלה את המספר.
המספר מתעדכן מיד."התקנות" = התקנות אמיתיות שדווחו ע"י התוכנה (ExtSync Agent), ולא הורדות מהאתר.
הורדת קובץ ZIP ישירות לא נספרת בכלל.חבל, כדאי להוסיף שזה יספור גם הורדה ידנית של קובץ ZIP
זה הכי נח, וגם הרבה מסתבכים עם ההורדה של "התוכנה".נוספה אפשרות לשולח ההודעה להוסיף כתובת מייל שהמפתח יוכל לחזור אליו.
התכוונתי שיהיה אפשרות דרך האתר עצמו להגיב
-
"התקנות" = התקנות אמיתיות שדווחו ע"י התוכנה (ExtSync Agent), ולא הורדות מהאתר.
הורדת קובץ ZIP ישירות לא נספרת בכלל.חבל, כדאי להוסיף שזה יספור גם הורדה ידנית של קובץ ZIP
זה הכי נח, וגם הרבה מסתבכים עם ההורדה של "התוכנה".נוספה אפשרות לשולח ההודעה להוסיף כתובת מייל שהמפתח יוכל לחזור אליו.
התכוונתי שיהיה אפשרות דרך האתר עצמו להגיב
חבל, כדאי להוסיף שזה יספור גם הורדה ידנית של קובץ ZIP
זה הכי נח, וגם הרבה מסתבכים עם ההורדה של "התוכנה".א. בהורדה של קובץ ZIP אין אינדיקציה שהתוסף באמת הותקן.
ב. זאת כל המטרה של הפרויקט, קובץ ZIP אפשר לשלוח ולהוריד בכל מקום.התכוונתי שיהיה אפשרות דרך האתר עצמו להגיב
המשתמש ששולח את ההודעה לא נכנס לאתר כל יום כדי לראות מה שלום התוספים, במייל זה יותר נגיש.
חשבתי גם להעביר את הקבלה של ההודעות אצל המפתח למייל שלו, נראה אולי אני אעשה את זה. -
זה הכי נח, וגם הרבה מסתבכים עם ההורדה של "התוכנה".א. בהורדה של קובץ ZIP אין אינדיקציה שהתוסף באמת הותקן.
ב. זאת כל המטרה של הפרויקט, קובץ ZIP אפשר לשלוח ולהוריד בכל מקום.התכוונתי שיהיה אפשרות דרך האתר עצמו להגיב
המשתמש ששולח את ההודעה לא נכנס לאתר כל יום כדי לראות מה שלום התוספים, במייל זה יותר נגיש.
חשבתי גם להעביר את הקבלה של ההודעות אצל המפתח למייל שלו, נראה אולי אני אעשה את זה.א. בהורדה של קובץ ZIP אין אינדיקציה שהתוסף באמת הותקן.
ב. זאת כל המטרה של הפרויקט, קובץ ZIP אפשר לשלוח ולהוריד בכל מקום.בדרך כלל כל מי שמוריד זה במטרה להתקין
וזה פרט חשוב מאוד, לדוגמא בתוספים שהעלתי לפורום, הסרתי את כל הדרכים להוריד ישירות והשארתי רק דרך החנות שלך, כדי שיהיה לי מידע כמה אנשים הורידו את התוסף.לכן כדאי לפחות להוסיף "כמות הורדות" בנוסף ל"התקנות".
חשבתי גם להעביר את הקבלה של ההודעות אצל המפתח למייל שלו, נראה אולי אני אעשה את זה.התכוונתי שכמו שהוא מגיב באתר וזה שולח אלי מייל, ככה אני יוכל להגיב לו במייל או להגיב לו באתר עצמו והוא יקבל הודעה במייל
-
א. בהורדה של קובץ ZIP אין אינדיקציה שהתוסף באמת הותקן.
ב. זאת כל המטרה של הפרויקט, קובץ ZIP אפשר לשלוח ולהוריד בכל מקום.בדרך כלל כל מי שמוריד זה במטרה להתקין
וזה פרט חשוב מאוד, לדוגמא בתוספים שהעלתי לפורום, הסרתי את כל הדרכים להוריד ישירות והשארתי רק דרך החנות שלך, כדי שיהיה לי מידע כמה אנשים הורידו את התוסף.לכן כדאי לפחות להוסיף "כמות הורדות" בנוסף ל"התקנות".
חשבתי גם להעביר את הקבלה של ההודעות אצל המפתח למייל שלו, נראה אולי אני אעשה את זה.התכוונתי שכמו שהוא מגיב באתר וזה שולח אלי מייל, ככה אני יוכל להגיב לו במייל או להגיב לו באתר עצמו והוא יקבל הודעה במייל
-
חשבתי גם להעביר את הקבלה של ההודעות אצל המפתח למייל שלו, נראה אולי אני אעשה את זה.א. בהורדה של קובץ ZIP אין אינדיקציה שהתוסף באמת הותקן.
ב. זאת כל המטרה של הפרויקט, קובץ ZIP אפשר לשלוח ולהוריד בכל מקום.גיטאהב גם מיועד לתוכנות, והוא ממספר הורדות
לדעתי מספור נפרד (ולא משולב) להורדות כמו שהציע @לשכת-הרב - הוא מתבקש.
אגב, הייתי שמח לו היית עושה ממשוק מגיטאהב, כן שעדכון גירסא שם, 'ימשוך' את זה אליך. -
@אברהם-גלסר האתר נחסם בנטפרי!!!

מישהו יודע למה??

-

מישהו יודע למה??

-

מישהו יודע למה??

-

מישהו יודע למה??

@אברהם-גלסר וגם התוכנה בגלל זה לא מתעדכנת...

פשוט ניסתי לבדוק למה לא התעדכן העדכון האחרון באחד התוספים וראיתי שהאתר נחסם והתוכנה לא מתעדכנת...
תודה אשמח שתבבדוק בשבילינו...
{פשוט הוא אםילו לא נותן את האפשרות של שליחה לבדיקה} -
-
-
@יעב-ץ כמו שאתה רואה כבר כתבו את זה.
אני בקשר איתם עכשיו להבין למה הם חסמו ואיך אפשר לפתוח את זה חזרה. -
@יעב-ץ כמו שאתה רואה כבר כתבו את זה.
אני בקשר איתם עכשיו להבין למה הם חסמו ואיך אפשר לפתוח את זה חזרה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות