בקשת מידע | תוכנה לזיוף הקשת מקשים
-
-
אני מנסה לגרום למחשב לבצע רצף ארוך ומשמים של פעולות מקשים שאני צריך לבצע (קונטרול ו+).
ניסיתי לעשות זאת באמצעות תוכנת AutoIt v3 וגם עם AutoHotkey - ללא הצלחה...
אשמח למידע נוסף (אין צורך מAI - כבר ניסיתי. אם אתה מצליח בפועל, לא מעניין אותי מקור המידע...)פוסט זה נמחק! -
אני מנסה לגרום למחשב לבצע רצף ארוך ומשמים של פעולות מקשים שאני צריך לבצע (קונטרול ו+).
ניסיתי לעשות זאת באמצעות תוכנת AutoIt v3 וגם עם AutoHotkey - ללא הצלחה...
אשמח למידע נוסף (אין צורך מAI - כבר ניסיתי. אם אתה מצליח בפועל, לא מעניין אותי מקור המידע...) -
@י.-פל. אם זה קובץ שתלחץ עליו ואז הוא יבצע את הרצף זה טוב?
תן דוגמא לרצף... שיהיה על מה לנסות... -
@פרוזי כתב בבקשת מידע | תוכנה לזיוף הקשת מקשים:
תן דוגמא לרצף...
מה זה משנה?
מבחינתי אנטר אנטר אנטר...
או שילוב (זה מה שאני צריך): קונטרול p, למשל. -
@י.-פל.
מאקרו מוורד עם LOOP למשל.
https://tchumim.com/post/170303 -
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | תוכנה לזיוף הקשת מקשים:
כי הוא רוצה את זה לתוכנה אחרת מחוץ לוורד.,
תציץ בקישור שנתתי...
-
-
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | תוכנה לזיוף הקשת מקשים:
כי הוא רוצה את זה לתוכנה אחרת מחוץ לוורד.,
תציץ בקישור שנתתי...
@דאנציג הצצתי, והאמת לא הבנתי מידי הרבה איך זה יועיל במקרה דנן
תחכים אותי? סתם שאדע להבא ואלמד עוד משהו מועיל בחיים.האמת, שכשקראתי את תגובתך התפלאתי, כי אני מכיר אותך קצת (יותר נכון את הניק...) ולא התאים לי התגובה לאיש..
-
@דאנציג הצצתי, והאמת לא הבנתי מידי הרבה איך זה יועיל במקרה דנן
תחכים אותי? סתם שאדע להבא ואלמד עוד משהו מועיל בחיים.האמת, שכשקראתי את תגובתך התפלאתי, כי אני מכיר אותך קצת (יותר נכון את הניק...) ולא התאים לי התגובה לאיש..
@יאיר-דניאל הוא מביא פקודת מאקרו של וורד, שפותחת תוכנה אחרת (בר אילן) ולוחצת שם מעין הקלדת מקלדת (קונטרול+V) פיזית!
כלומר הפקודה הזו פועלת בפועל מחוץ לוורד, ועל ידי 'לחיצה פיזית' כביכול.
בדיוק מה ש @י.-פל. ביקש. רק השאלה איך מעפילים את זה ישירות בווינדוס, ולא דרך וורד. -
@יאיר-דניאל הוא מביא פקודת מאקרו של וורד, שפותחת תוכנה אחרת (בר אילן) ולוחצת שם מעין הקלדת מקלדת (קונטרול+V) פיזית!
כלומר הפקודה הזו פועלת בפועל מחוץ לוורד, ועל ידי 'לחיצה פיזית' כביכול.
בדיוק מה ש @י.-פל. ביקש. רק השאלה איך מעפילים את זה ישירות בווינדוס, ולא דרך וורד.@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשת מידע | תוכנה לזיוף הקשת מקשים:
רק השאלה איך מעפילים את זה ישירות בווינדוס, ולא דרך וורד.
מה הענין אין אפשרות אחרת מובנית בווינדוס וורד זו תוכנה שלא צריך להתקין (אם מאד דחוף אפשר ליצור קובץ וורד שלחיצה על כתור בתוכו תפעיל את המאקרו, או אפי׳ שבפתיחה שלו המאקרו יופעל רק זה צריך להיות במיקום במחשב שמאושר לזה)